Menu
Winkelwagen

Eerherstel Van de Oorspronkelijke Mens Jolande Pit en Niek van Duivenbooden

Eerherstel Van de Oorspronkelijke Mens Jolande Pit en Niek van Duivenbooden
Eerherstel Van de Oorspronkelijke Mens Jolande Pit en Niek van Duivenbooden
€24,95
Excl. BTW: €22,89

Eerherstel Van de Oorspronkelijke Mens, Jolande Pit en Niek van Duivenbooden.

Leef het HartBewustZijn in jouw Dagelijkse Leven

HartBewustZijn is van oorsprong ongedefinieerd BewustZijn met Hartfrequentie, de pure hoge trilling van onvoorwaardelijke liefde. Oorspronkelijke Mensen resoneren in hun grondtoon als soeverein creërende wezens altijd met dit bewustzijn. Echter, in de oude realiteit van de Metatron Cube matrix zijn door de onderdrukkende invloeden de meeste mensen verstrikt geraakt in de routines van het dagelijks leven. Ogenschijnlijk leken zij zelfs afgesneden te zijn van het HartBewustZijn.

Tegen alles in en hoe onvoorstelbaar het ook lijkt, er is nog altijd een vonk HartBewustZijn in elk mens aanwezig. Dit HartBewustZijn opent wereldwijd steeds verder. Dat wordt zichtbaar bij degene die, met het herwonnen Zelfbeschikkingsrecht, de kwaliteiten en vaardigheden van de Oorspronkelijke Mens inzetten voor het creëren van een geheel nieuwe realiteit.

Dit boek beschrijft, hoe jij in de huidige transitie van de gehele Aarde, het HartBewustZijn (verder) kunt openen en van daaruit jouw dagelijks leven vorm kunt geven.

Het boek beschouwt ook de verschillende aspecten van het leven in de oude matrix. Op een praktische en herkenbare manier wordt duidelijk van waaruit de mensheid nu opstaat. Ieder doet dat, met compassie voor zichzelf en andere mensen, op zijn of haar unieke weg naar Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens.

Over de auteurs: Jolande Pit en Niek van Duivenbooden hebben dit boek geschreven op basis van hun levenslange onderzoek hoe HartBewustZijn resoneert in hun dagelijks leven. Gebruikmakend van hun ervaringen hebben zij de dagelijkse ontdekkingen benut om een vertaalslag te maken tussen de algemeen bekende dagelijkse routines en het, nog bijna onbekende, Leven als Oorspronkelijke Mens in een wereld vol HartBewustZijn.

De mensheid en de wereld zijn toe aan een grondige verandering, maar wat betekent dat werkelijk?
Is de mens klaar om de verantwoordelijkheid te dragen voor zelfbestuur, nadat hij eeuwenlang in een opgelegde afhankelijkheid heeft gefunctioneerd van externe autoriteiten? Ben jij klaar voor een nieuwe realiteit waarin het HartBewustZijn, als vonk al in jouw aanwezig, leidend is? Ben jij klaar om te zijn wie jij werkelijk bent?

  • Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens
  • ISBN: 9789083244709
  • Uitgever: Human Innovator
  • Taal: Nederlands
  • Uitvoering: Hardcover, 216 pagina's

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie