Menu
Winkelwagen

De Groene Linde Etherische Olie

Clean Energy Aura Spray 10 mlClean Energy is gewoon een "Must have". Hoogsensitief? Hooggevoelig? dan is Clean Energy vast iets voor jouw.Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, kan in één spraytje daar weer van verlost zijn. Voor het reinigen van de..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Clean Energy Etherische Olie 10ml. De Clean Energy is nu eindelijk ook als Etherische Olie verkrijgbaar. Clean Energy is een “must have” voor het energetisch reinigen van de leefomgeving en aura. De ingrediënten van deze samengestelde etherische olie zijn jeneverbes, salie, rozemarijn, latschenkiefe..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Bergamot Reggio 10 ml.Bergamot Reggio staat voor “Kom uit het zwarte gat en dans met mij in de zon!” Latijnse naam: Citrus Bergamia Land van herkomst: Italië Winning: Persing van de schil Psychisch: Deze olie heeft een relatie met het hartchakra en werkt ontspannend en opwekkend op d..
€11,45
Excl. BTW:€9,46
Etherische Olie Citroen 10 ml.Citroenolie staat voor “Ik ben een frisse wind voor de ziel!” Latijnse naam: Citrus Limonum Land van herkomst: Italië Winning: Persing van de schil Lichamelijk: Bij huidproblemen zoals wratten, eksterogen en sproeten, maar ook bij allerhande problemen aan het mondslijmv..
€7,35
Excl. BTW:€6,07
Etherische Olie Eucalyptus 10 ml.Eucalyptus olie staat voor “Ik open je ogen!”Latijnse naam: Eukalyptus GlobulusLand van herkomst: ChinaWinning: WaterdampdestillatieLichamelijk:Eucalyptus bij allerhande verkoudheid, griep en infectieziektes. Het herpesvirus is snel om zeep geholpen dus prima bij koo..
€6,85
Excl. BTW:€5,66
Etherische Olie Gember 10 ml.Gemberolie staat voor “Ik breng weer pit in je leven!” Latijnse naam: Zingiber Officinalis Land van herkomst: India Winning: Waterdamp destillatie Lichamelijk: Gemberolie versterkt de doorbloeding en kan daarom goed worden gebruikt bij allerlei klachten waar de doorbloed..
€17,45
Excl. BTW:€14,42
Etherische Olie Geranium 10 ml.Geranium olie staat voor “Je hoeft niets te doen, laat je verwennen!” Latijnse naam: Pelargonium Graveolens. Land van herkomst: China Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Geranium is een vrouwelijke olie en is daarom inzetbaar voor verschillende problemen die bij..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Etherische Olie Grove Den 10 ml.Grove Den etherische olie staat voor “Rust uit en kom weer bij” Latijnse naam: Pinus Sylvestris Land van herkomst: Oostenrijk Winning: Waterdampdestillatie van de naalden en takjes Lichamelijk: Vooral zeer geschikt bij luchtweg aandoeningen. Maar ook bij gewrichtaando..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Etherische Olie Jasmijn 10% 10 ml.Jasmijn staat voor “Laat je vallen, geef je over”. Latijnse naam: Jasminum Officinalis Land van herkomst: India Winning: Absolue Spiritueel: Jasmijn is bij veel mensen bekend om zijn zware bezwangerde geur, die meteen met sexualiteit wordt vergeleken. Jasmijn brengt..
€28,35
Excl. BTW:€23,43
Etherische Olie Jeneverbes Bes 10 ml.Jeneverbes olie bes staat voor “Sterk en rustig kun je door het leven gaan!” Latijnse naam: Juniper Communis Land van herkomst: Kroatië Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Jeneverbes bes is een ontgiftende en afvoerende olie en daarom goed te gebruiken bij..
€18,50
Excl. BTW:€15,29
Etherische Olie Kamfer 10 ml.Kamferolie staat voor “Maak je ogen open en zie!” Latijnse naam: Cinnamomum Camphora Land van herkomst: China Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Kamfer werkt sterk kramp verminderend en is pijnstillend en daarom goed in te zetten bij reumatische pijnen, spierpijn..
€6,65
Excl. BTW:€5,50
Etherische Olie Kruidnagel 10 ml.Kruidnagelolie staat voor: “Leven en sterven, het is een geheel” Latijnse naam: Syzygium Aromaticum Land van herkomst: Zanzibar Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Kruidnagelolie is vooral bekend om zijn verdovende werking bij kiespijn, doe een druppel op de o..
€7,65
Excl. BTW:€6,32
1 - 12 van 31 (3 pagina's)

Etherische Olie van de Groene Linde koop je snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl.

Je vind hier op deze etherische olie afdeling de beste etherische olie van het Nederlandse familiebedrijf De Groene Linde. Altijd kwaliteit voor een gerichte werking en heerlijke geur-beleving. Puur natuur, voor geurbrander, aroma diffuser en meer. Ook mengsels met een gerichte werking of speciaal doel.

De Groene Linde is een familiebedrijf in Noord Holland zuivere etherische olie levert en diverse mengsels samenstelt. Wij verkopen al jaren de etherische olie van De Groene Linde in onze winkel en online. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie