Menu
Winkelwagen

Hikaya Geurkaarsen met Kristallen

Merk: Hikaya
Hikaya Geurkaars Coco Lemon Tree Rookkwarts. Coco Lemon Tree is een zoete, maar aardse geur. De frisse en krachtige mix van kokos en limoen laat een sterke eerste indruk achter. Deze unieke geurkaars vult elke ruimte volledig met zijn betoverende geur. Gemiddelde brandduur 45 uren. Is natuurlijk afh..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: Hikaya
Hikaya Geurkaars Ocean Cliff Groene Fluoriet. Ocean Cliff is een krachtige, maar frisse geur. Het sterke aroma van salie, grapefruit en zuiver zeezout doen je denken aan de zilte kustlijn. De geurkaars is gemaakt op basis van natuurlijke sojawas, is helemaal vrij van paraffine of andere schadelijke ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Hikaya Geurkaarsen met Kristallen kopen?

Je kunt bij ons de heerlijke ruikende Hikaya geurkaarsen met kristallen kopen. Zowel hier online op hetsprituelewarenhuis.nl als bij ons in de winkel. Wij en inmiddels ook al de eerste klanten in de winkel, zijn erg te spreken over deze luxe geurkaarsen met kristallen erin. Prachtige verpakking, heerlijke geuren een aanwinst voor iedere ruimte. Leuk om te kopen, fijn om te krijgen.

De Hikaya geurkaarsen zijn geheel gemaakt van sojawas en vrij van paraffine en aromatische oliën. Daarnaast is de geur volledig opgenomen in de was om gelijkmatige verspreiding van de geur te garanderen. Zo kun je optimaal blijven genieten van jouw geurkaars. Ook zijn de kristallen in de geurkaarsen onafhankelijk gecertificeerd door UONE. 100% Veagan!

De Hikaya geurkaarsen met kristallen dragen bij aan de perfecte balans in jouw leefomgeving. De geurkaarsen zijn gemaakt van sojawas en vrij van paraffine. De geur in de geurkaarsen is volledig verwerkt in de sojawas, dit zorg voor een volledige saturatie van de rustgevende geuren door de hele kaars. De vier unieke en rustgevende geuren van Hikaya zijn geschikt voor elke ruimte en omgeving. De geurkaarsen van Hikaya zijn speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan het vinden van de juiste balans in jouw leefomgeving. Neem een moment voor jezelf na het aansteken van de geurkaars. Kom tot rust en laadt jouw innerlijke batterij weer volledig op.

>
Geurkaarsen met Kristallen

Hikaya’s luxe geurkaarsen onderscheiden zich door de toegevoegde kristallen. De kristallen in de geurkaarsen hebben elk hun eigen eigenschappen. Zo dragen de kristallen in de geurkaars bij aan extra positieve energie in jouw leefomgeving.

De mooie geurkaarsen van Hikaya hebben een lange brandtijd van ruim 45 uur. De gebalanceerde en rustgevende geuren zullen elke ruimte vullen. Het is belangrijk om de soja was in de geurkaars gelijkmatig te laten smelten. De geurkaars zal dan langer meegaan zodat jij optimaal kan blijven genieten van de luxe geurkaarsen. Alle geurkaarsen worden met de hand samengesteld in Nederland.

De geurkaarsen komen in een glazen pot die na gebruik perfect kan worden gerecycled of hergebruikt. Na het opbranden van de geurkaarsen kan je niet alleen de glazen pot hergebruiken, maar zo kan je de kristallen in de geurkaars perfect gebruiken als decoratie in jouw interieur.

De elementen uit de natuur. De geuren van geurkaarsen met kristallen zijn allemaal geïnspireerd op de elementen uit de natuur. Water, vuur, aarde en lucht. Deze elementen worden gezien als basis van het bestaan van de wereld en de mensheid. De elementen zijn afhankelijk van elkaar. Zo heeft vuur, lucht nodig om te branden maar kan weer gedoofd worden door water en aarde. De elementen moeten altijd met elkaar in balans staan, en dit is precies de reden waarom onze eerste lijn geurkaarsen van Hikaya hierop is gebaseerd.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie