Menu
Winkelwagen

Inzichtkaarten

Ademspelkaarten Helen PurperhartKinderen leren spelenderwijs hun eigen ademhaling te onderzoekenZe ervaren wat gedachten, beweging, aanraking en zintuiglijke prikkels doen met het ritme van de adem, zonder die te sturen of te veranderen.De ademspelletjes zijn leuk om te doen, herstellen de energieba..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Merk: Koppenhol
De Boedha Kaarten.De Boeddha-kaarten zijn een opmerkelijk middel voor begeleiding, focus en inspiratie. Ervaar, door de oude Sanskriet tekst, de kracht van de Boeddha-kaarten. Zijn zorgen voor een diepe verbinding door vele levens heen, brengen je tot tijdloze wijsheid en sereniteit. Dit is geen waa..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Merk: Koppenhol
De Grote Energie-kaarten IVOI.50 kaarten voor Healing en Meditatie.“Graag wil ik je verwelkomen, en je bijzondere belevenissen toewensen, die je zullen ondersteunen in je transformatie-proces. Als je de beelden echt tot je wezen laat doordringen, kunnen er wonderen gebeuren. De afzonderlijke afbeeld..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Deltas
Denk PositiefPositieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaartPositieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven j..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Merk: van Beers
Eigenwijsjes Coaching Kaartjes.EigenWijsjes zijn een speelse aanzet tot een beter zelfbeeld, bewustzijn en zelfvertrouwen. Eigenwiisjes zijn voor alle kinderen van 6 tot 106. Oorspronkelijk zijn deze kaartjes bedoeld voor thuisgebruik. Maar ook door kindertherapeuten, leerkrachten van de basisschool..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Energizerkaarten Voor Kinderen Helen Purperhart Energizers zijn korte bewegingsoefeningen. Ze peppen je op, laten je energie stromen, je vermoeidheid verdwijnen en zorgen voor ontspanning, plezier en een gezellige sfeer. Je wordt alerter en kunt je beter concentreren. De energizers helpen ook om een..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Merk: Diana Cooper
Engelenkaarten Voor Kinderen Pocket Diana CooperDeze prachtig getekende kaarten met afbeeldingen van engelen zullen zowel kleine kinderen als hun ouders inspireren en blij maken. Hoor, zie of voel je ze? Ze zijn er! De engelen zijn altijd dichtbij. Ze luisteren naar je en geven je kracht. Op de enge..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Engelenorakel Sulamith WulfingLeer de wereld van de engelen begrijpen. Er is geen andere kunstenaar die het wonder van de engelen beter vast kan leggen dan Sulamith Wülfing. Met haar tekeningen maakt zij de magische wereld van de engelen zichtbaar voor het menselijk oog.Veertig zorgvuldig geselectee..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Goed Gesprek Stoere StappenGesprekskaartjes voor kinderen van gescheiden oudersGoed gesprek helpt kinderen en hun ouders om in gesprek te zijn over de scheiding. Deze uitnodigende vragenkaartjes helpen kinderen en ouders op een ontspannen en speelse manier contact te hebben over de scheiding. Ook vo..
€23,75
Excl. BTW:€19,63
Merk: Koppenhol
Hemels Licht Sulamith Wülfling.De mooiste Engelen van Sulamith Wülfling en hun inspirerende boodschappen voor de wereld! Deze 'stralende' boodschappen van een hogere werkelijkheid betoveren enerzijds door hun ontroerende schoonheid, anderzijds spreken ze de wijsheid van het hart aan. Het boekje geef..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Hoog Sensitief Inspiratiekaarten Sannie Alblas-Smit.Ben jij je bewust van je kwaliteiten? De vragen op de 52 kaarten in dit doosje helpen je om op een speelse en motiverende manier te leren omgaan met je hoog sensitiviteit. Ze inspireren je om de positieve aspecten van hoog sensitiviteit te omarmen ..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Intuïtiekaarten Voor Elke Dag Mafalda Pinto Leite.Iedereen heeft weleens inspiratie nodig. In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 42 inspirerende kaarten die met de hand zijn geïllustreerd. Deze vrolijke, zomerse en trendy kaartenset helpt je om elke dag een intentie te zetten, een antwoord op e..
€14,99
Excl. BTW:€13,75
1 - 12 van 31 (3 pagina's)

Je wilt inzichtkaarten kopen? Ruim assortiment Inzichtkaarten vind je bij ons.

Inzichtkaarten ook wel affirmatiekaarten genoemd kunnen een handig hulpmiddel zijn bij spirituele vraagstukken.

Trekt je jouw “kaart” dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor je bewustwordingsproces van belang zijn. Bij deze Inzichtkaarten of Affirmatiekaarten zitten geen speciale boekjes of handleidingen. Meestal is er een speciale kaart waarop een korte handleiding vermeld staat.

Wil je graag inzichtkaarten met meer informatie of uitgebreidere handleiding, kijk dan bij de Inzicht- en Orakelsets.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie