Menu
Winkelwagen

Kayuragi Wierook

Kayuragi wierook koop je bij ons. De beste Japanse wierook die er is.

Kayuragi de beste Japanse wierook die wij verkopen. Helaas ook meteen de duurste, maar het is echt een super wierook. Zacht, subtiele geurbeleving en weinig rook....

Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook Aloeswood pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen sfeer te..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook Cherry Blossom pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen sfe..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook GreenTea pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen sfeer te ..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook Japanese Cypress pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen s..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook Japanese Orange pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen sf..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook Osmanthus pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen sfeer te..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook Pommegrande pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen sfeer ..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook Sandelwood pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen sfeer t..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Kayuragi
Kayuragi Japanse wierook White Peach pakje 40g.Wellicht één van de duurste wieroken in ons assortiment maar ook één van de allerbeste wieroken. Kayuragi wierook geeft weinig rook en een heerlijke zachte en subtiele geur(beleving). Deze wierook gebruik je om te relaxen een zachte en ontspannen sfeer ..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
1 - 9 van 9 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie