Menu
Winkelwagen

Planet Pure Biologische Schoonmaakmiddelen

Merk: Planet Pure
Planet Pure Afwas- En Schoonmaakmiddel Extra Mild Aloe Vera 510ml. 3 Flessen voor lage prijs!Biologisch afwasmiddel met pure plantensapoinen. Puur natuurlijke reinigingskracht zonder het gebruik van chemicaliën, beschermt de huid en het milieu. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Planet Pure
Planet Pure Afwasmiddel Bloedsinaasappel en Rozemarijn 510ml. 3 Flessen voor lage prijs!Biologisch afwasmiddel met pure plantensapoinen. Puur natuurlijke reinigingskracht zonder het gebruik van chemicaliën, beschermt de huid en het milieu. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in h..
€12,60
Excl. BTW:€11,56
Merk: Planet Pure
Planet Pure Afwasmiddel Citroen en Salie 510ml. 3 Flessen voor een lage prijs!Biologisch afwasmiddel met pure plantensaponinen. Natuurlijke reinigingskracht zonder het gebruik van chemicaliën, beschermt de huid en het milieu. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in het Engels. Dui..
€12,60
Excl. BTW:€11,56
Merk: Planet Pure
Planet Pure Afwasmiddel Hypo-Allergeen Geurvrij 510ml. 3 Flessen voor een lage prijs!Biologisch afwasmiddel met pure plantensaponinen. Puur natuurlijke reinigingskracht zonder het gebruik van chemicaliën, beschermt de huid en het milieu. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in het..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Planet Pure
Planet Pure Antikalk Spray Limoen en Mint 510ml.Verwijdert kalkaanslag, mineralen, verdigris en roestvlekken volledig. Ideaal voor het ontkalken van waterkokers, koffiezetapparaten, douches, kranen, tegels, vloeren, enz. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in het Engels. Duits la..
€14,40
Excl. BTW:€13,22
Merk: Planet Pure
Planet Pure Badkamerreiniger Spray Granaatappel 510ml. 2 Flessen voor een lage prijs!Biologische badkamerreiniger voor badkamers en toiletten. Verwijdert grondig en effectief kalk en vuil en is biologisch afbreekbaar. Met granaatappelgeur. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in h..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Merk: Planet Pure
Planet Pure Glasreiniger Spray Mandarjin en Basilicum 510ml. 2 Flessen voor een lage prijs!Biologische glasreiniger, voor het streeploos reinigen van glas, spiegels, chroom en andere harde en gepolijste oppervlakken. Met frisse geur van munt en basilicum. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Merk: Planet Pure
Planet Pure Houtreiniger Olijf Bergamot 510ml.Planet Pure biologische houtreiniger is ideaal voor het reinigen en beschermen van houten oppervlakken zoals vloeren, meubels, kasten, deuren, tafelbladen en meer. Zorgvuldig gemaakt met de reinigingskracht van pure plantaardige saponinen en de rijkdom v..
€18,01
Excl. BTW:€16,52
Merk: Planet Pure
Planet Pure Klankschaal Reinigingspasta Citrus Biologisch 300 gram.Klankschaal reinigingspasta maakt de klankschalen niet alleen fysiek schoon, maar reinigt ook energetisch en laat ze mooi glanzen als je dat wilt. Een biologisch gecertificeerde 3-in-1 formule universele reinigingspasta om je metalen..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Planet Pure
Planet Pure Multi-Reiniger Concentraat Sinaasappel 510ml.Allround reinigingsconcentraat, handig voor uw hele huishouden. Het natuurlijke aroma van sinaasappel zal je in een opgewekte stemming brengen. Pas eenvoudig de mengverhouding aan voor het wassen van kleding, vloeren, ramen, tapijten of voor h..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Planet Pure
Planet Pure Toiletreiniger Eucalyptus en Neem. 3 flessen 750ml voor een lage prijs!Biologische toiletreiniger van pure plantaardige saponine-extracten, zonder chemische bewerkingen. Reinigt en desinfecteert toiletten, afvoeren, etc. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in het Enge..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Planet Pure
Planet Pure Universele Reinigingspasta Citrus 300g.3-in-1 Cleaner, voor gelijktijdig poetsen en boenen. Voor gebruik op allerlei glanzende oppervlakken zoals fittingen, badkuipen, tegels, radiator, kookplaten enzovoort. Verpakking: plastic pot, met info in het Engels. Duits label ook beschikbaar. P..
€18,01
Excl. BTW:€16,52
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vetverwijderaar Spray Citrus 510ml.Biologische vetverwijderaar, voor alle vettige oppervlakken in keuken, badkamer en garage. Geschikt voor de oven, afzuigkappen, velgen, machines en gereedschap. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in het Engels. Duits label ook besch..
€16,21
Excl. BTW:€14,87
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vloerreiniger Hypo-Allergeen Geurvrij. 2 Flessen 510ml voor speciale prijs!Planet Pure vloerreiniger, geschikt voor alle oppervlakken. Verwijdert vuil grondig, 100% biologisch afbreekbaar. Hypo-allergeen en geurvrij. Verpakking: PET fles, met info in het Engels. Duits label ook beschikba..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vloerreiniger Jeneverbes Pepermunt. 2 flessen 510ml voor lage prijs!Planet Pure vloerreiniger, geschikt voor alle oppervlakken. Verwijdert vuil grondig, 100% biologisch afbreekbaar. De geur van jeneverbes en pepermunt opent het hart. Verpakking: PET fles, met info in het Engels. Duits la..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
1 - 15 van 15 (1 pagina's)

De Biologische schoonmaakmiddelen van Planet Pure koop je gemakkelijk en snel bij ons.

Wij zijn blij de biologische schoonmaakmiddelen van Planet Pure in Nederland en België hier (online) te kunnen aanbieden. Het Oostenrijkse Planet Pure produceert sinds 1999 al authentieke 100% biologische schoonmaakmiddelen. O.a. zijn verkrijgbaar biologisch afwasmiddel, biologische vloerreiniger, biologische ontkalker, biologische houtreiniger, biologische reinigingspasta, biologische allesreiniger en biologische wc-reiniger. Allemaal stuk voor stuk 100% biologisch afbreekbaar.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie