Menu
Winkelwagen

Planet Pure Biologische Schoonmaakmiddelen

De Biologische schoonmaakmiddelen van Planet Pure koop je gemakkelijk en snel bij ons.

Wij zijn blij de biologische schoonmaakmiddelen van Planet Pure in Nederland en België hier (online) te kunnen aanbieden. Het Oostenrijkse Planet Pure produceert sinds 1999 al authentieke 100% biologische schoonmaakmiddelen. O.a. zijn verkrijgbaar biologisch afwasmiddel, biologische vloerreiniger, biologische ontkalker, biologische houtreiniger, biologische reinigingspasta, biologische allesreiniger en biologische wc-reiniger. Allemaal stuk voor stuk 100% biologisch afbreekbaar.

Merk: Planet Pure
Planet Pure Badkamerreiniger Spray Granaatappel 510ml. 2 Flessen voor een lage prijs!Biologische badkamerreiniger voor badkamers en toiletten. Verwijdert grondig en effectief kalk en vuil en is biologisch afbreekbaar. Met granaatappelgeur. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in h..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Merk: Planet Pure
Planet Pure Glasreiniger Spray Mandarjin en Basilicum 510ml. 2 Flessen voor een lage prijs!Biologische glasreiniger, voor het streeploos reinigen van glas, spiegels, chroom en andere harde en gepolijste oppervlakken. Met frisse geur van munt en basilicum. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Merk: Planet Pure
Planet Pure Klankschaal Reinigingspasta Citrus Biologisch 300 gram.Klankschaal reinigingspasta maakt de klankschalen niet alleen fysiek schoon, maar reinigt ook energetisch en laat ze mooi glanzen als je dat wilt. Een biologisch gecertificeerde 3-in-1 formule universele reinigingspasta om je metalen..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Planet Pure
Planet Pure Multi-Reiniger Concentraat Sinaasappel 510ml.Allround reinigingsconcentraat, handig voor uw hele huishouden. Het natuurlijke aroma van sinaasappel zal je in een opgewekte stemming brengen. Pas eenvoudig de mengverhouding aan voor het wassen van kleding, vloeren, ramen, tapijten of voor h..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Merk: Planet Pure
Planet Pure Toiletreiniger Eucalyptus en Neem. 3 flessen 750ml voor een lage prijs!Biologische toiletreiniger van pure plantaardige saponine-extracten, zonder chemische bewerkingen. Reinigt en desinfecteert toiletten, afvoeren, etc. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in het Enge..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Planet Pure
Planet Pure Universele Reinigingspasta Citrus 300g.3-in-1 Cleaner, voor gelijktijdig poetsen en boenen. Voor gebruik op allerlei glanzende oppervlakken zoals fittingen, badkuipen, tegels, radiator, kookplaten enzovoort. Verpakking: plastic pot, met info in het Engels. Duits label ook beschikbaar. P..
€18,91
Excl. BTW:€17,35
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vloerreiniger Hypo-Allergeen Geurvrij. 2 Flessen 510ml voor speciale prijs!Planet Pure vloerreiniger, geschikt voor alle oppervlakken. Verwijdert vuil grondig, 100% biologisch afbreekbaar. Hypo-allergeen en geurvrij. Verpakking: PET fles, met info in het Engels. Duits label ook beschikba..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie