Menu
Winkelwagen

Melanie Missing Eenhoorn Essences | Einhorn Essenzen

Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing 5e Dimensie Spray 100mlWe zijn in de overgang van de 4e naar de 5e dimensie. We ontwaken in onze oorspronkelijke scheppersmatrix. Om deze overgang en het proces van ontwaken te ondersteunen, helpen de eenhoorns ons. Wanneer je het gevoel hebt uit je centrum te gl..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Chamuel Spray 100mlOpen je hart voor een nieuw trillingsniveau van liefde. De liefdesbetovering van een eenhoorn raakt je hartcentrum met zijn lichthoorn en legt een betovering van liefde over je hart- en zielswonden. Welke relatie in je leven ook een lief..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Gabriel Spray 100mlZie de helderheid van het moment met aartsengel Gabriël en de eenhoorn Silberstern, de boodschappers van de nieuwe tijd. en laat deze prachtige wezens je trillingsfrequentie naar onvoorstelbare hoogten zwaaien. Aartsengel Gabriël en Silb..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Metatron Spray 100mlWortel jezelf! Laat Aartsengel Metatron en de eenhoorn aarde je van energie voorzien op alle niveaus van je wezen. Je zult de kracht voelen om sterk in je leven te wortelen. Aartsengel Metatron en de eenhoorn aardekracht staan ​​naast j..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Michael Spray 100mlVertrouwend op de leiding van het zwaard en het schild van de waarheid, kom je aan onder de bescherming van Aartsengel Michaël en de eenhoorn Leeuwenhart. Aartsengel Michaël legt een blauw en het eenhoornleeuwhart een gouden aurabescherm..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Raphael Spray 100mlLaat Aartsengel Raphael en de eenhoorn Himmelsschutz je matrix naar een nieuwe dimensie zwaaien. Ze zullen je cellen voeden met hun heerlijke licht, voelen hoe ze worden gerevitaliseerd en vernieuwd. De eenhoornhemelbescherming richt zij..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Sandalphon Spray 100mlAartsengel Sandalphon herinnert je aan de oneindige liefde die je op je weg heeft geleid, zodat je door zijn aanraking kunt zien of voelen welke lichtkrachten in jou, met en door jou heen werken. Hij wil je in een zegen op je aardse p..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Uriel Spray 100mlVrede! Laat u omhullen met een golf van vrede en verwelkom de nieuwe vredesdynamiek in uw leven. Het brengt je een proces dat je laat zien waar er strijd is die kan worden omgezet in vrede. Raak betrokken bij het proces om de Vredevorst op..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Aartsengel Zadkiel Spray 100mlOntdek wat er nog verborgen is en laat Aartsengel Zadkiel en de eenhoorn-alchemist je transformeren in schitterend, helder licht! Laat je licht schijnen en accepteer het. Alle storende energieën worden met deze essentie weggestuurd. Zuiv..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Oceanisch Bewustzijn Melanie Missing Almaricorn Spray 100mlDe eenhoorn van de zeeën en bewaker van de magische kennis van de oceanen toont zich aan jou als Almaricorn. Het raakt je kokkel zachtjes aan en de energie van het Nieuwe Tijdperk stroomt eruit. Ervaar een spiraalvormige opening van je godde..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Eenhoorn Essence Melanie Missing Atlantis Spray 100mlLaat de aquamarijnblauwe vibratie je terugbrengen naar je Atlantische herinnering, naar je "oude kennis". De eenhoorns van Atlantis raken je aan en kristalenergie stroomt uit hun hoorns van licht, wat je helpt om karmische verwikkelingen en angstk..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Meester Essence Melanie Missing Confucius Spray 100mlDe eenhoorn Minerva raakt je hart met een regen van gouden vonken uit haar hoorn van licht. Op deze manier word je verenigd met de energie van alle wijsheid, menselijkheid, de alomtegenwoordigheid van de eeuwige verbinding van liefde en de zekerhe..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
1 - 12 van 62 (6 pagina's)

De Duitse Melanie Missing heeft als sinds 2011 een prachtige lijn Eenhoorn, Opgestegen Meesters, Engelen en Oceanisch Bewustzijn essences in spray-vorm ontwikkeld. Heden ten dagen zijn er nog steeds velen die (dagelijks) gebruik maken van deze essences die je hier bij ons kunt kopen. Einhornessenz Melanie Missing, Einhorn essenzen Melanie Missing zijn bij ons verkrijgbaar.

Melanie Missing Eenhoorns energie:
De eenheid van de grote Witte Broederschap werkt voor ons op aarde samen met de eenhoorns van de hoge raad van eenhoorns. Samen openen ze de lichthekken voor nog eens 12 eenhoornkuddes. De Hoge Raad van Eenhoorns bestaat uit 12 wijze wezens, elk van hen is de oudste van de eenhoorns en brengt ons namens alle eenhoorns hun boodschappen. We ontvangen ze hier op aarde vol licht en liefde en ze geven ons een meester-eenhoorn-essentie voor elk van de 12 lichtverbindingen met de meesters van de Witte Broederschap, die ons zijn energie geeft voor gebruik in de aura. Laat je raken door hun lichtenergie en stijg met hen verder op in lichtgevende dimensies.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie