Menu
Winkelwagen

Mind Body & Soul

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Perry Wood
Animal Healing Perry WoodEen moeilijke titel, maar muzikaal heel bijzonder. Piano en violen geven een krachtige energie, gericht op de hart- en keelchakra. Heel zacht en melodieus. Absoluut bijzonder! Eindelijk weer een meditatieve maar ook healing CD met een duidelijk herkenbare melodie. En toevall..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Stuart Jones
Animal Healing Volume 2 Stuart JonesAnimal Healing II is door topmuzikant Stuart Jones samen met dierentolk en dieren-healer Margrit Coats tot stand gekomen. Een meer dan waardige opvolger van het deel 1. Misschien nog wel beter dan deel 1, pure rust, ontspanning en healing. Niet alleen voor dieren ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Aromatherapy LlewellynAromatherapy. De titel doet niet vermoeden dat het een uiterst geschikte CD is voor kinderen. Kinderen voelen duidelijk de warmte van deze klanken. Maar er is iets meer aan de hand met deze CD. Dit is absoluut een van de allerbeste CD's voor baby's. Juist bij deze allerkleinste..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Chris Conway
Ayurveda Chriss ConwayDe titel van deze CD doet vermoeden dat de muziek over Ayurveda gaat, maar dat is niet het geval. Een meditatief meesterwerk, gespeeld op vele akoestische instrumenten. Ideaal voor alle chakra's. Op een aantal tracks hoort u water-geluiden op de achtergrond. Tracklist Ayurveda ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Perry Wood
Chakra Balancing Perry WoodHet in balans brengen van de chakra's met behulp van klanken is aan deze muzikant goed besteed. Dat bewijst Perry Wood weer met deze schitterende Chakra Muziek CD. Meestal wordt gezegd dat chakra muziek voor alle chakra's op één CD bijna niet mogelijk is. Een muzikant moet..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Colour Healing LlewellynDe zeven chakra's van het menselijk lichaam hebben ieder een eigen kleur. Kleuren zijn helend en dus heeft Llewellyn heeft een speciale CD gemaakt voor 10 verschilende kleuren.Tracklist Colour Healing Llewellyn:01 Brilliance02 Red03 Orange04 Yellow05 Green06 Blue07 Indigo08 P..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Stuart Jones
Connecting With Animals Stuart JonesOpnieuw hebben de Engelse muzikant Stuart Jones en Margrit Coates samen een CD uitgebracht speciaal gericht op de gevoelige oren van dieren. Wat een harmonie in klanken, piano en gitaar op zo'n vriendelijke en melodieuze manier gebracht.Tracklist Connecting With A..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Crytals LlewellynMet liefde en intuïtie is deze opname gemaakt, schrijven de Engelse therapeut Ann Clinton en muzikant Llewellyn in het CD-boekje. Kristallen en mineralen hebben hun eigen magnetisch veld. Met deze natuurlijke energieën kan ons eigen fysieke lichaam geheeld worden. Tekst op de Cover:..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Guided Meditation For Sleep Eng Ian Cameron SmithDe Engelse therapeut Simonette Vaja heeft een CD ingesproken, met als doelstelling om u een optimale nachtrust te bezorgen. De CD is alleen in de Engelse taal opgenomen. Een vertaling is niet gepubliceerd. De CD heeft 3 tracks. Op track 1 stelt Simone..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Healing Massage LlewellynMuziek, bijzonder geschikt voor alle vormen van lichaamsmassage. Zeven tracks zonder onderbreking. Zachte, meemasserende melodieën.Tracklist Healing Massage Llewellyn:A New DayDuskGentle Breeze (reprize)Healing Grace(2)MoonlightSunriseTwilight..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Karen Hall
Karen Hall Mindfulness for Better SleepMindfulness for Better Sleep bevat een Engelgesprokeb begeleide mindfulness-meditatie om je te helpen de geest te kalmeren en de nacht terug te nemen, zodat je kunt herstellen van de dag, rusten en ontwaken, verfrist voor wat je te wachten staat. De meditatie w..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Medwyn Goodall Meditation and VisualisationCD met Tien verschillende tracks met een eigen visualisatie. (incl. Engelstalig instruktieboekje). De visualisatie is gebaseerd op een oud Hawaiiaans geloof, dat het leven op aarde is opgebouwd uit 7 componenten, welke essentieel zijn voor ons bestaan en 'o..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Midori
Midori Feng Shui Vol. -2-Zacht healing-panfluit. De melodie wordt op verschillende instrumenten gespeeld met de panfluit als hoofdinstrument. Zeer bijzonder! Deze CD wordt vaak gebruikt als achtergrondmuziek bij behandelingen. Een echte aanrader. (Overigens: er is geen Volume 1 gemaakt....) Tracklis..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Midori
Midori ReflexologyDit zijn o.a. de voeten, handen, oren, gezicht en de rug. Door middel van speciale druktechnieken op de betreffende reflexzones kan de reflexzonetherapeut de doorbloeding en de energie van de organen, zenuwen en weefsels, die daarin hun reflexpunten hebben, positief beïnvloeden. Hi..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Midori
Midori SleepMaar u kunt deze vrolijke slaap cd ook gebruiken om lekker van te genieten. Er zijn 4 fases van slapen:1e fase: Een lichte slaap, net nadat u ingedut bent.2e fase: Een diepe staat van slaap, waarin onze ademhaling zachter wordt.3e fase: Een nog diepere slaap, waarin we steeds dieper gera..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Perry Wood
Music For Pets Perry WoodMeditatieve muziek met als hoofd instrument de zachte aanslag van de vleugel. Dieren voelen de kwaliteit van goede New Age muziek even goed als wij dat doen. Een hoesje is maar een hoesje en heeft natuurlijk niets met de kwaliteit van de CD te maken. Maar toevallig is zowel ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Pilates LlewellynOmdat Joseph een vrij tengere jongen was toen hij nog jong was en daarbij een zwakke gezondheid had, experimenteerde hij met verschillende vormen van yoga en sport om zijn lichaam sterker en krachtiger te maken. Uit zijn levenservaring ontwikkelde hij een trainingsmethode om fit te ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Reiki LlewellynReiki-muziek bestaat eigenlijk niet. Alle goede kwaliteit is bruikbaar. Deze CD is intuïtief gecomponeerd voor behandelingen. In één woord.. geweldig! Llewellyn's advies is dat u zich moet laten leiden door de klanken. Dus luister naar de muziek en volg uw gevoel en leg dan uw handen ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Shamindra
Relax For Yoga I ShamindraIn 2006 verscheen van de toen nog onbekende muzikant Shamindra Relax for Yoga. Sindsdien is haar muziek in vele yoga-centra en bij yoga beoefenaars zeer geliefd. Tracklist Relax For Yoga Shamindra:01 Stilling Of The Waters02 Breath Of Life03 Salute To The Sun04 Moving Energ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Shamidra
Relax For Yoga II ShamindraHet lang verwachte Relax for Yoga II (2018) is een uitstekende Yogamuziek cd. Maar ook zeer geschikt bij meditatie, ontspanning en lichaamsgerichte therapieën. Het is een meer dan waardige opvolger van de bestseller yoga-cd Relax for Yoga I die in 2006 verscheen. Diverse Y..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Shiatsu LlewellynBij Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen van het lichaam. Deze drukpunten komen overeen met de punten, die de Chinese Geneeskunst als punten op meredianen bekend staan. (acupunctuurpunten). S..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Tai Chi Vol. -2- LlewellynLlewellyn heeft met deze CD meer een westerse muziekbenadering gekozen dan een traditionele Chinese. Maar toch of juist daarom is deze CD geliefd bij velen die aan de verschillende vormen van Tai Chi of andere oosterse oefeningen doen. (Tai Chi vol. -1- is niet meer leverba..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Tantric Sexuality LlewellynOok wanneer je geen beoefenaar bent van Tantra is deze sfeervolle CD zeker het beluisteren waard.Zie ook de DVD (Let op, besteld u de DVD dan hoeft u de CD niet meer te bestellen, deze zit namelijk gratis bij de DVD ingesloten)Tracklist Tantric Sexuality Llewellyn:Tantric ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Lagoon West
Yoga Lagoon WestDe Engelse brancheorganisatie voor Yoga: 'the British Wheel of Yoga' heeft een CD gemaakt voor 8 oefeningen, die uitvoerig in het boekje beschreven worden. Lagoon West is een groep uit London, die zich gespecialiseerd heeft in het componeren van muziek voor alle vormen van Yoga. De m..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 24 van 24 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie