Menu
Winkelwagen

Nature's Design Drinkflessen

Nature's Design Waterfles Lagoena

Deze hippe, praktische Lagoena" waterfles werd speciaal gemaakt voor onderweg. Met een goed afsluitende houten draaidop lekt de Lagoena gegarandeerd niet en past de fles in elke standaard fleshouder. Een goed passend omhulsel van echt kurk beschermt de fles tegen schokken. Dit stevige antislip omhulsel voelt aangenaam in de hand en kan in een enkele handgreep worden verwijderd om schoon te maken.

De Lagoena fles is gemaakt van natuurlijke materialen en helemaal recyclebaar. De unieke vorm van de fles, die gebaseerd is op de gulden snede, zorgt voor een betere smaak van het water. In de bodem is het Bloem des Levens symbool ingebrand in de kleur wit. De witte kleur staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt geassocieerd met het goede, met eerlijkheid, begin, onschuld en perfectie. Deze bloem zal u helpen uw perceptie te verbreden. Ook zorgt het ervoor dat je je meer open stelt voor nieuwe kansen en suggesties. Het houten dopje is gemaakt van beukenhout en FSC gecertificeerd. Het binnendopje is gemaakt van hout Bio Massa, natuurlijke harsen en was, zetmeel, cellulose, natuurlijke oliën. De rubberband is gemaakt van rubber, verkregen uit rubberbomen. Wij adviseren het houten dopje en de fles niet in de vaatwasser te doen. Eventueel kunt u de dop na enige tijd vervangen. Het kurkomhulsel is gemaakt van afvalstukjes van de schors van de kurkeik, die samengeperst worden. De fles is gemaakt van natuurlijk kwartszand (60%) en gerecycled wit glas (40%).Het geeft een goed gevoel om iets te gebruiken dat van de aarde komt en uiteindelijk weer door de aarde opgenomen zal worden.

Vitaalwater Drinkfles Lagoena - reservefles 500ml.Vitaalwater Drinkfles Lagoena - reservefles. Deze waterfles van Nature Design is een goed alternatief voor de gewone plastic waterflesjes waarvan bekend is dat ze in bepaalde omstandigheden giftige stoffen afgeven. Let op: is alleen de glazen fles, d..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Deze waterfles (500ml) van Nature's Design is een goed alternatief voor de gewone plastic waterflesjes.De Lagoena fles is gemaakt van natuurlijke materialen en helemaal recyclebaar. De unieke vorm van de fles, die gebaseerd is op de gulden snede, zorgt voor een betere smaak van het water. In de bode..
€33,99
Excl. BTW:€28,09
Deze waterfles (700ml) van Nature's Design is een goed alternatief voor de gewone plastic waterflesjes.De Lagoena fles is gemaakt van natuurlijke materialen en helemaal recyclebaar. De unieke vorm van de fles, die gebaseerd is op de gulden snede, zorgt voor een betere smaak van het water. In de bode..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
Vervanging houten dop Lagoena. .Vervanging houten dop Lagoena. Het houten dopje is gemaakt van beukenhout en FSC gecertificeerd. Het binnendopje is gemaakt van hout Bio Massa, natuurlijke harsen en was, zetmeel, cellulose, natuurlijke oliën. Wij adviseren de dop niet in de vaatwasser te doen, zodat ..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie