Menu
Winkelwagen

Nature's Design Karaffen

Karaf Alladin

De karaf 'Alladin" 1.3L & 2.3L is de basisversie in een serie van karaffen. De "Alladin" met de gouden Levensbloem op de bodem is al vele jaren een van de meest gewilde kannen. De trapsgewijze opzet van 6 opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie volgens een van de eerste 6 nummers van de universele Fibonacci-reeks, komt overeen met de geometrie die overal in de natuur te vinden is. Gerevitaliseerd water vertoont een 6-zijdige kristalstructuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. Ook verkrijgbaar in de kleine Delicate versie. (0.5L)

Karaf Cadus

Met haar prachtige contouren is de vorm van de karaf "Cadus" gebaseerd op de Gulden Snede, met een inhoud van 1 liter. De kan komt in twee uitvoeringen, de één met de Levensbloem in wit, de ander met een ruimte waarin je jouw eigen prachtige edelstenen, halfedelstenen en/of mineralen kunt doen. Door de vorm van de kan en het water zijn de stenen vergroot zichtbaar, met de prachtige, heldere kleurengloed. Het uitgekiende ontwerp verbetert de biologische waarde en de smaak van elke vloeistof in deze karaf.

Karaf Universe

De Karaf Universe 10L is waarschijnlijk de grootste mondgeblazen waterkaraf ter wereld. Met een inhoud van 10 liter is de "Universe" ideaal voor seminars en grote vergaderingen, in praktijken van artsen en fysiotherapeuten en ook in publieke ruimtes. De gepatenteerde kraan is zo ontworpen dat deze gemakkelijk in gebruik is en bestand is tegen veelvuldig tappen. Daarbij kan het water in de "Universe' met de speciale glasbuis gemakkelijk gekoeld worden met ijsblokjes die niet in aanraking komen met het water in de karaf zelf. Ook handig is deze buis om hier bijzondere stenen of enig ander vitaliserend materiaal in te doen.

Karaf Beauty

De Karaf Beauty is de kleinere variant van de Universe. Met 5L geschikt voor kleinere kantoren etc. De gepatenteerde kraan is zo ontworpen dat deze gemakkelijk in gebruik is en bestand is tegen veelvuldig tappen. Daarbij kan het water in de 'Beauty' met de speciale glasbuis gemakkelijk gekoeld worden met ijsblokjes die niet in aanraking komen met het water in de karaf zelf. Ook handig is deze buis om hier bijzondere stenen of enig ander vitaliserend materiaal in te doen.

Wijn Karaf Rubellum

Van de Rubellum wijnkaraf worden wijnkenners opgetogen vanwege de prachtige vorm ervan, afgeleid van de Gulden Snede. Het decanteren van de wijn in deze karaf, verandert de kristalstructuur en vitaliseert de wijn. De Bloem des Levens is in witte kleur in de bodem van de karaf gebrand. De karaf kan zo nodig worden afgesloten met een glazen stop.

Karaf Massageolie

Kleine karaf Alladin 100ml met Bloem des Levens symbool in 23,8 karaat goud in de bodem gebrand.

Door massage therapeuten veel gebruikt om de massageolie te vitaliseren voor gebruik.

Bloem des Leven Vitaalwaterkaraf Golden Alladin Family 2.3L.Vitaalwaterkaraf Golden Alladin Family 2.3L met Bloem des Levens Goud Goud 23,8 karaat - het goud is met 600 graden in het glas gebrand. Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. Goud staat bekend om zijn energ..
€113,99
Excl. BTW:€94,21
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Beauty Platinum 5L.Vitaalwaterkaraf Beauty met Bloem des Levens symbool Platinum. 5 liter inhoud. Geleverd zonder stenen.Er zitten slechts 0,005 platina-deeltjes per miljoen in de aardkorst. Omdat het dus een uiterst zeldzame metaal op onze planeet is, kunnen mensen d..
€364,99
Excl. BTW:€301,65
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Cadus Wit 1L Glazen Dop.Vitaalwaterkaraf Cadus met Bloem des Levens Wit. Inhoud 1 liter met glazen dop.Met haar prachtige contouren is de vorm van de karaf "Cadus" gebaseerd op de Gulden Snede, met een inhoud van 1 liter. Dit is de karaf met de Levensbloem in wit. De ..
€51,99
Excl. BTW:€42,97
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Cadus Wit 1L Olijfhouten Dop.Vitaalwaterkaraf Cadus met Bloem des Levens Wit. Inhoud 1 liter met olijfhouten dop.Met haar prachtige contouren is de vorm van de karaf "Cadus" gebaseerd op de Gulden Snede, met een inhoud van 1 liter. Dit is de karaf met de Levensbloem i..
€57,99
Excl. BTW:€47,93
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Golden Alladin 1.3L.Vitaalwaterkaraf Golden Alladin met Bloem des Levens in goud 1,3L. Goud 23,8 karaat - het goud is op 600º Celsius in het glas gebrand.Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. Goud staat bekend om zijn energieke kracht...
€72,99
Excl. BTW:€60,32
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Golden Alladin 1.3L met 4 Mythos glazen goud.Vitaalwaterkaraf Golden Aladin 1,3L & 4 Mythos glazen met Bloemen des Levens in goud. Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand. Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele were..
€120,99
Excl. BTW:€99,99
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Golden Delicate 500ml.Vitaalwaterkaraf Golden Delicate met Bloem des Levens - goud - 0.5 liter.Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand. Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. Goud staat bekend om zijn energieke ..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Happy Alladin 1.3L.Vitaalwaterkaraf Happy Alladin met Bloem des Levens - veelkleurig. 1.3L Veelkleurig: De kleuren zijn bij 550 graden in het glas gebrand. Naar de regenboog kijken maakt ons blij. Regenboogkleuren hebben een positieve invloed op ons omdat elke boog tr..
€61,99
Excl. BTW:€51,23
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Platina Alladin 1.3L.Vitaalwaterkaraf Platin Alladin 1.3L met Bloem des Levens in platina in de bodem...
€75,99
Excl. BTW:€62,80
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Universe Platina 10L.Vitaalwaterkaraf Universe Bloem des Levens Platina 10 liter. Edelstenen worden niet meegeleverd!Er zitten slechts 0,005 platina-deeltjes per miljoen in de aardkorst. Omdat het dus een uiterst zeldzame metaal op onze planeet is, kunnen mensen die h..
€416,99
Excl. BTW:€344,62
Flower of Life Vitaalwaterkaraf White Alladin 1.3L.Vitaalwaterkaraf White Alladin met Bloem des Levens Wit. 1.3L.Witte kleur staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt geassocieerd met het goede, met eerlijkheid, begin, onschuld en perfectie. Deze bloem zal u helpen uw perceptie te verbreden. Ook zo..
€61,99
Excl. BTW:€51,23
Flower of Life Vitaalwaterkaraf White Delicate 500ml.Vitaalwater karaf White Delicate met Bloem des Levens Wit. Inhoud 0.5 liter. De witte kleur staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt geassocieerd met het goede, met eerlijkheid, begin, onschuld en perfectie. Deze bloem zal u helpen uw perceptie ..
€31,99
Excl. BTW:€26,44
Flower of Life Wit Vitaal Wijnkaraf Rubellum 1L.Vitaal wijnkaraf Rubellum met Bloem des Levens Wit inhoud 1Liter. Van de Rubellum wijnkaraf worden wijnkenners opgetogen vanwege de prachtige vorm ervan, afgeleid van de Gulden Snede. Het decanteren van de wijn in deze karaf, verandert de kristalstruct..
€72,99
Excl. BTW:€60,32
Gouden Driehoek Edelsteen Waterkaraf Alladin 1,2L by Nature's Design Karaf Alladin met de gouden driehoek edelstenen Amethist, Bergkristal en Rozekwarts. Samen net het watervitaliserende ontwerp van deze karaf zorgen zij voor extra krachtige watervitalisering. ProductspecificatiesKaraf van 1,2 liter..
€72,99
Excl. BTW:€60,32
Reserve stop karaf Alladin.Losse stop voor karaf Alladin 1,3 liter..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Reserve stop karaf Delicate 0.5 liter.Reservestop karaf Delicate 0,5 liter..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Reserve stop karaf Family.Vitaal flower reserve stop voor karaf Family 2,3 liter..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Reserve stop Vitaalwaterkaraf Cadus 1L.Losse stop voor op karaf Cadus 1 literMateriaal: glas...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Standaard voor Vitaalwaterkaraf 10 liter.Houten standaard voor de Bloem des Levens karaf van 10 Liter - gemaakt van berkenhout. Eenvoudige, maar elegante standaard voor onder de kan met kraantje, zodat je gemakkelijk de glazen kunt vullen...
€186,99
Excl. BTW:€154,54
Standaard voor Vitaalwaterkaraf 5 liter.Houten standaard voor de Flower of Life karaf van 5 Liter - gemaakt van berkenhout. Eenvoudige, maar elegante standaard voor onder de kan met kraantje, zodat je gemakkelijk de glazen kunt vullen...
€134,99
Excl. BTW:€111,56
Vitaalwaterkaraf Basic Alladin 1.3L.De karaf 'Alladin" is de basisversie in een serie van karaffen. De trapsgewijze opzet van 6 opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie volgens een van de eerste 6 nummers van de universele Fibonacci-reeks, komt overeen met de geometrie die overal in de ..
€55,99
Excl. BTW:€46,27
Vitaalwaterkaraf Edelstenen Cadus 1L.Vitaalwaterkaraf voor edelstenen Cadus - inclusief mineralen inhoud 1L.Met haar prachtige contouren is de vorm van de karaf "Cadus" gebaseerd op de Gulden Snede, met een inhoud van 1 liter. Deze kan is uitgevoerd met een ruimte waarin je jouw eigen prachtige edel..
€51,99
Excl. BTW:€42,97
1 - 22 van 22 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie