Menu
Winkelwagen

Neti Pot

De neti pot is gemaakt voor de neti, neusspoeling. De neti pot of neuskannetje wordt gebruikt bij allergie problemen, verkoudheid, ontstekingen in de hoofd- en bijholtes. De Neti Pot is bij ons in verschillende uitvoeringen te koop, inclusief het benodigde zout. Het himalaya zout is overigens ook los verkrijgbaar.

Wat is een Neti Pot?

Een Neti Pot is een klein kruikje van keramiek. Je vult het met zout water om de luchtwegen van neus en neusholte schoon te maken. Deze praktijk wordt dit Jala Neti genoemd. In India behoort het dagelijkese gebruik van een Neti Pot tot de persoonlijke hygiëne rituelen. 's ochtends voor de yoga en andere lichaamsgerichte oefeningen. Het met behulp van de Neti Pot schoon houden van de neus- en sinusholtes werkt gunstig bij symptomen als verkoudheid griep luchtweginfecties droge neus allergieën en andere irritaties in dit gebied. Het kan ook helpen bij gezwollen neusslijmvliezen. Het gebruik is heel gemakkelijk en kost maar 3 tot 5 minuten van je tijd.

Gebruik de Neti Pot niet:

  • bij inwendige verwondingen in de neus.
  • direct een bloedneus, of bij een regelmatige bloedneus.
  • na een operatie of herstel van een operatie aan/in de neus.
  • bij twijfel altijd in overleg gaan met behandeld arts.

Himalaya Zout Inhalator.Deze inhalator is een eenvoudige en natuurlijke manier om een echt verschil te maken voor uw gezondheid. Het is een inhalator met droog zout die gebruik maakt van de voordelen van Zouttherapie om de luchtwegen optimaal te laten functioneren, gemakkelijker te ademen, niezen, h..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Merk: Neti Pot
Neti Pot Keramiek.Neti Pot keramiek + 25 gram Himalayazout en gebruiksaanwijzing. Verpakt in een geschenkdoos. De aangeboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult bij een arts. Bij twijfel of het gebruik van de Neti Pot geschikt voor je is, altijd voor medisch advies ee..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Neti Pot
Neti Pot Keramiek. Neti Pot keramiek + 25 gram Himalayazout en gebruiksaanwijzing. Verpakt in een geschenkdoos. De aangeboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult bij een arts. Bij twijfel of het gebruik van de Neti Pot geschikt voor je is, altijd voor medisch advies e..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie