Menu
Winkelwagen

Nieuw verschenen Orakelkaarten | Oracle Cards

Boodschappen van de Dieren Orakel Colette Baron-Reid Boodschappen van de Dieren Orakel Colette Baron-Reid
Nieuw
Merk: Koppenhol
Boodschappen van de Dieren Orakel Colette Baron-Reid.Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar je veel van kunnen leren. Het Boodschappen van de Dieren Orakel geeft je weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. Dieren en hun "spirits" sporen ons aan onze innerlijk..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Doreen Virtue Boodschappen van de Engelen Engelenkaarten Doreen Virtue Boodschappen van de Engelen Engelenkaarten
Nieuw
Doreen Virtue Boodschappen van de Engelen. Dit is de laatste druk. Daarna op is echt op.Als je met deze kaarten een ‘Engelenreading’ voor jezelf of anderen geeft, zul je versteld staan van de vaak rake antwoorden op je vragen. De kaarten verhelderen de keuzes die je in het dagelijks leven maakt, hel..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Doreen Virtue Engelen Antwoorden Doreen Virtue Engelen Antwoorden
Nieuw
Doreen Virtue Engelen Antwoorden Orakelkaarten. Let op! Beperkt leverbaar, zijn de laatste sets.Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegen..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Fluisteringen van de Natuur Orakelkaarten Josephine Wall Fluisteringen van de Natuur Orakelkaarten Josephine Wall
Nieuw
Merk: Koppenhol
Fluisteringen van de Natuur Orakelkaarten Josephine Wall.We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist. Met deze prachtig..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Gaia Orakel Toni Carmine Salerno Gaia Orakel Toni Carmine Salerno
Nieuw
Merk: Koppenhol
Gaia Orakel Toni Carmine Salerno.Heel lang geleden ontstond er licht uit de elementen van de schepping, een verblindende gebeurtenis, waardoor ons Universum ontstond. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds grotere ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine deeltjes, zweve..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Hou van Je Innerlijke Godin Alana Fairchild Hou van Je Innerlijke Godin Alana Fairchild
Nieuw
Merk: Koppenhol
Hou van Je Innerlijke Godin Alana Fairchild.Dit betoverende orakel is gecreëerd om je te helpen om op een lijn te komen met je intuïtie, om je creativiteit een boost/impuls te geven en om je heilige vrouwelijke geest te vieren. De heilige vrouw in jou is onconventioneel, helend, liefdevol en mooi – ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Isis Orakel Alana Fairchild Isis Orakel Alana Fairchild
Nieuw
Merk: Koppenhol
Isis Orakel Alana Fairchild.De eeuwenoude, mysterieuze lessen van Isis zijn je kompas om op een heldere en praktische manier met de ervaringen en uitdagingen in je leven om te gaan. Sta open voor de Godin, deze heilige priesteres, ingewijde, magiër en heler. Ze helpt je om de talenten van jouw ziel ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Wijsheid van het Orakel Colette Baron-Reid Wijsheid van het Orakel Colette Baron-Reid
Nieuw
Merk: Koppenhol
Wijsheid van het orakel Colette Baron-ReidColette Baron-Reid heeft op schitterende wijze de traditionele tarot en andere oude voorspellingsmethoden bij elkaar gebracht in een heilig systeem waarbij gedachten worden uitgewisseld. Het Orakel dat vanaf iedere kaart tot je spreekt, is als een intermedia..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Animal Guidance & Aspects Oracle Cards Ejay Soulguide.Engage now with the spiritual Animal Kingdom as each vibrant card offers the opportunity to bring about positivity and change. Gain self-discipline and more by consulting 48 different animals which span the continents, each one helping you to con..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Archangel Fire Oracle Alexandra Wenman.A full-color oracle deck and guidebook to engage directly with the Archangels and initiate a powerful alchemical process of ascension.* Includes 40 full-color, high-vibration cards, each featuring an Archangel and the specific healing color ray/sacred flame tha..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Christina von Dreien Tools voor de Nieuwe Tijd. 46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn.De kaartenset Tools voor de Nieuwe Tijd van Christina von Dreien is bedoeld als ondersteuning bij het je verbinden met je scheppingskracht, om je aan je multidimensionale oorsprong te herinnere..
€26,50
Excl. BTW:€24,31
De Chakra van je Hart Isabelle Cerf Boek en Orakelkaarten.In deze set vind je 42 prachtig geïllustreerde kaarten met bijbehorend boekje om je in contact te brengen met je hartchakra en je liefdesleven. Je zult verbinding maken met je gidsen en inzicht krijgen in je ervaringen en mogelijke blokkades...
€32,50
Excl. BTW:€29,82
1 - 12 van 54 (5 pagina's)

Overzicht van nieuwe orakelkaarten decks en orakelkaarten set verschenen in de afgelopen maanden. Let op zowel Nederlands als de Engelstalige orakelkaarten en sets! Ook de weer uit herdruk gekomen decks en sets staan hier.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie