Menu
Winkelwagen

Nieuwe Releases

Merk: Andy Rogers
Andy Rogers Moments in TimeMuziek gespeeld vanuit het hart; piano, strijkers en keyboards vermengd met de geluiden van de natuur zorgen voor de perfecte soundtrack voor ontspanning.Tracklist Andy Rogers Moments in Time:01 Beneath A Lowering Sky 00:04:3102 On a Distant Beach 00:05:1503 One Tender Mom..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Andy Rogers
Andy Rogers Waves of SleepZachte piano en keyboards met het geluid van de natuur. 60 minuten oprechte muziek die perfect is voor ontspanning, meditatie en visualisatie.Tracklist Andy Rogers Waves of Sleep:01 Waves of Sleep Part 1 00:10:0002 Seagulls and Sunset 00:05:0203 The Healing Bowls 00:04:3504..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Dechen Shak-Dagsay Emaho The Story of Arya Tara 2CD‘emaho’ is een speciaal woord. Het is een uitroep die in oude Tibetaans-boeddhistische geschriften wordt gebruikt om het 'wonderbaarlijke, verbazingwekkende moment waarop de geest ontwaakt' te beschrijven. Ik geloof echt dat ieder mens in de wereld ..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Deep Imagination My Silent CelebrationHet vijfde album van Deep Imagination bestaat uit acht tracks, die meesterbrein Thorsten Sudler-Mainz tot in de puntjes verzorgde in de eigen studio van de band nabij Frankfurt am Main. De albumtitel "My Silent Celebration" staat symbool voor de kracht van creat..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Deva Premal
Deva Premal DEVA - The Instrumental Meditations'DEVA - The Instrumental Meditations' nodigt je uit om de muziek vanuit een totaal nieuw perspectief te verkennen. Een hulpmiddel bij meditatie en ontspanning, The Instrumental Meditations - minus alle vocalen - is een werk van lome rust en schoonheid. ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Felix Maria Woschek Heart of the CosmosFelix Maria Woschek is opnieuw begonnen aan een diepe innerlijke reis terug naar zijn wortels van christelijke spirituele muziek en het resultaat is een unieke samensmelting van christelijke mystieke koormuziek, Ibn Arabi's soefi-poëzie en Spaanse muziek uit de..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Felix Maria Woschek Timeless PrayerTimeless Prayer is een meditatieve en ontroerende reis door 35 jaar spirituele muziek van Felix Maria Woschek. Hij heeft de mooiste Indiase mantra's bewerkt en samengesteld en laat ons de toewijding van zijn hart ervaren.Tracklist Felix Maria Woschek Timeless Praye..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Gandalf
Gandalf From Source To SeaDeze cd gaat over de reis van het water van de bron tot het samenkomt met de oceaan. De inspiratie kwam van een bezoek aan de meren en watervallen in Plitvice-Nationalpark in Kroatië. Gandalf bouwt de muziek op hypnotiserende minimalistische, soms Verre Oosten-klinkende bas..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Gandalf
Gandalf Secret SaraiDe tovenaar is terug! De artiest, die door zijn talrijke muzikale avonturen een eigen legende is geworden, zet met Secret Sarai een nieuwe mijlpaal op zijn lange creatieve weg, waarbij hij voortdurend zijn visie op een wereldwijd soort muziek volgt die de grenzen van categorieën ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
George Winston AutumnDe herfst van George Winston heeft gediend als een emotioneel decor voor de seizoenswisseling. Autumn is een prachtige opname voor solo piano en vindt dat Winston eenvoudige melodische motieven ontwikkelt met een bestudeerde linkerhand, op hypnotiserende stukken zoals "Woods", d..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Godafrid
Godafrid Solfeggio RelaxatoDe 7 Solfeggio-frequenties worden gegenereerd op een diepgaande manier van audio-engineering. Deze speciale geluidsfrequenties zijn ingebed in de muziek met als vervolg een samensmelting tot meditatieve ontspannende muziekharmonieën. Dus door de Solfeggio-frequenties, in c..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Guy Sweens
Guy Sweens Rise of the IncaEuforisch, mystiek en heerlijk humeurig, 'Rise of the INCA' weeft een reis van het verkennen van de oude ruïnes van Zuid-Amerika. Schitterende inheemse drums en percussie creëren een tikkende achtergrond voor panfluiten, gitaren, charango en keyboards. Een werkelijk pracht..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 12 van 51 (5 pagina's)
De nieuwe cd releases die de afgelopen tijd zijn toegevoegd aan ons assortiment.

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie