Menu
Winkelwagen

Persoonlijkheidsspellen

Merk: OH Verlag
Beaugard KaartenBEAUREGARD - 55 kaarten met collages van de artiest Joan Beauregard (limited edition, zwarte doos, zilveren opdruk) Collages zijn afbeeldingen die zijn gemaakt door het samenvoegen van een schildering met andere materialen. De functie van de collage is de afbeelding zelf, het materia..
€34,75
Excl. BTW:€28,72
Beyond Love Within Tina TurnerBeyond Love Within (2014) met o.a.Tina Turner is de opvolger het succesvolle album Beyond. Beyond Love Within A Spiritual Message By Tina Turner, Dechen Shak-Dagsay, Regula Curti en Shende-Sathayi. Deze CD laat ons opnieuw zien en horen hoe we tot innerlijke vrede, barm..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Children Beyond Tina Turner Deluxe VersionTina Turner, de Zwitserse muziekpedagoge Regula Curti en de Tibetaanse zangeres Dechen Shak-Dagsay brengen na het enorme succes van "Beyond Singing" hun tweede CD Children Beyond uit. Ze zingen op "Children Beyond" samen met 30 kinderen muzikale gebeden van ..
€31,99
Excl. BTW:€26,44
Merk: OH Verlag
Cope Kaarten Kopen.88 Cope kaarten met afbeeldingen voor traumaverwerking en healing, voor communicatie en het scheppen van communicatie. “Coping” is een vaardigheid. Iedere dag ontstaan er situaties, problemen waar we moeten leren mee om te gaan. Deze kaarten kunnen hierbij een handreiking zijn...
€28,50
Excl. BTW:€23,55
Merk: OH Verlag
Ecco kaarten John David Ellis.99 kaarten met abstracte afbeeldingen. Deze afbeeldingen zijn speciaal voor ECCO gemaakt.Een der belangrijkste uitingen van de kunst in de 20e eeuw is de abstracte kunst. De fantasie in deze kunstvorm is onbe-grensd. Zo kunnen ook de abstracte afbeeldingen op de kaarten..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: OH Verlag
Habitat Kaarten Christian Gronau.HABITAT kaarten, kaartspel, 88 geïllustreerde kaarten over mens en natuur, brengen een uitgebreid gebied van het natuurlijke milieu op aarde in beeld. In dezelfde grootte als gewone speelkaarten geven deze kleurrijke illustraties mensen en hun relatie tot de omgeving..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Koppenhol
Het Transformatiespel kopen? Veilig online hier te bestellen. Maandag t/m zaterdag voor 16.00 uur besteld, wordt (meestal) de volgende werkdag bij je afgeleverd.Het Transformatiespel is een lichtvoetig, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij uw eigen levensspel en stappen te zetten tot v..
€65,00
Excl. BTW:€53,72
Merk: OH Verlag
Hieronymus Bosch Kaarten.The Garden of Delights. Met zijn schilderij de Tuin der Lusten maakte Hieronymus Bosch een schilderij waarop de hoop, angsten en fantasieën van het Europa in de Middeleeuwen staan afgebeeld. Door middel van 65 kaarten wordt het hele schilderij afgebeeld die als de stukken va..
€34,75
Excl. BTW:€28,72
Merk: Bai Yilin
Inuk Oh Cards Bai Yilin88 Round Cards plus 10 Cut-Out Cards “Who am I?”The INUK cards present a companion in play to the existential question, “Who am I, what makes me how I am?” Each 88mm picture card depicts metaphorically a situation in which any of us might find ourselves. Players interpret the ..
€29,50
Excl. BTW:€24,38
Merk: OH Verlag
Morena kaarten/kaartspel Walde Mar.MORENÁ bestaat uit twee series kaarten: 88 kaarten die het leven voorstellen van een stam in het oerwoud van Brazilië en 22 ‘sporen’kaarten die suggesties bieden om ons te verplaatsen in de geschilderde scènes of er uit weg te gaan. De twee stapels kaarten kunnen s..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: OH Verlag
Mythos kaarten Ely Raman.55 kaarten om mythen en legenden te ontdekken en te vertellen, geschilderd door Ely Raman De kaarten geven scènes en voorwerpen weer uit de wereld van mythen, sagen en legenden. Een sage is een geschiedenis die 'van buiten komt en van binnen waar is'. Overal ter wereld hebbe..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: OH Verlag
Oh 1001 Cards1001 55 kaarten met afbeeldingen om 1001 verhalen te vertellen De Canadese schilder Andrée Pouliot maakte dit prachtige deck: 55 schitterende schilderijtjes op kaartformaat laten ons de wondere en mystieke Oosterse wereld zien. 1001 wakkert de oude kunst van het verhalen vertellen opnie..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
1 - 12 van 27 (3 pagina's)

Het zijn geen gewone kaartspellen met punten en strategieën ,winnaars of verliezers. Ze hebben ook niets te maken met het orakelspel of het voorspellen van de toekomst. De kaarten houden het midden tussen een spel en een boek. Iedere kaart brengt u op een kleurrijke manier op nieuwe ideeën, prikkelt uw fantasie. De kaarten zijn tegelijk speel- en werktuig voor volwassenen en kinderen in alle levensfasen en in alle omstandigheden. Samen zijn ze bouwstenen voor creativiteit. In de korte eenvoudige handleiding bij elk spel worden de verschillende speelwijzen en de werkmethode uitgelegd.

Persoonlijkheidsspellen: Soul Cards, Cope, Ecco, Habitat, Hieronymus Bosch, Morena, Mythos, OH kaarten, Perona, Sage zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie