Menu
Winkelwagen

Planet Pure Biologische Wasmiddelen

De Biologische wasmiddelen van Planet Pure koop je gemakkelijk en snel bij ons.

Wij zijn blij de biologische wasmiddelen en wasverzachters van Planet Pure in Nederland en België hier (online) te kunnen aanbieden. Het Oostenrijkse Planet Pure produceert sinds 1999 al authentieke 100% biologische wasmiddelen en wasverzachters. Omdat Planet Pure wasmiddelen en wasverzachters 100% natuurlijk zijn, zijn ze binnen een paar dagen 100% biologisch afbreekbaar in ons water en beschermen ze op hun beurt ook de gezondheid van mensen.

Merk: Planet Pure
Planet Pure Natuurlijke Wasschillen met Waszakje 350g.Planet Pure Natuurlijke Wasschillen zijn geschikt voor het wassen van verschillende soorten textiel. Een puur, onbehandeld product dat van nature in de Himalaya groeit. Verpakking: In bio-plastic zak, met info in het Engels. Duits label ook besch..
€15,30
Excl. BTW:€14,04
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vetverwijderaar Spray Citrus 510ml.Biologische vetverwijderaar, voor alle vettige oppervlakken in keuken, badkamer en garage. Geschikt voor de oven, afzuigkappen, velgen, machines en gereedschap. Verpakking: Fles van bio-plastic (rietsuiker), met info in het Engels. Duits label ook besch..
€18,01
Excl. BTW:€16,52
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Universeel Lavendel 3000ml. Planet Pure vloeibaar wasmiddel Lavendel, in een nieuwe verpakking met 70% minder plastic. Met effectieve plantensaponinen die de was efficient en milieuvriendelijk reinigen. Biologisch en vegan. Verpakking: Kartonnen doos met plastic schen..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Zijde en Wol Wilde Roos 1550ml.Biologisch zijde & wol vloeibaar wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten om uw kleding effectief en zacht te wassen. Speciaal samengesteld met soja-eiwit om extra bescherming te bieden voor delicate vezels. Vrij van s..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Zwart-Kleur Kamille Orange 1550ml.Biologisch zwart & kleuren wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten om uw kleding effectief en zacht te wassen, en de kleuren te beschermen. Vrij van schadelijke chemicaliën en beschermt dus uw gezondheid en het mil..
€12,60
Excl. BTW:€11,56
Merk: Planet Pure
Planet Pure Vloeibaar Wasmiddel Zwart-Kleur Kamille Orange 3000ml.Biologisch zwart & kleuren wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten om uw kleding effectief en zacht te wassen, en de kleuren te beschermen. Vrij van schadelijke chemicaliën en beschermt dus uw gezondheid en het mi..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Planet Pure
Planet Pure Wasverzachter Frisse Bergkruiden 1000ml.Deze wasverzachter is biologisch gecertificeerd en verzacht textiel op basis van onbewerkte plantaardige bestanddelen. Aangename frisse geur van bergkruiden. Eenmaal droog, zal uw wasgoed gladder en zachter aanvoelen, waardoor strijken een fluitje ..
€9,00
Excl. BTW:€8,26
Merk: Planet Pure
Planet Pure Wasverzachter Hypo-Allergeen Geurvrij 1000ml.Biologische natuurlijke wasverzachter, gemaakt van pure plantaardige materialen. Zonder toegevoegde geurstoffen, hypo-allergeen. Laat uw was zacht aanvoelen en beschermt tegelijkertijd uw gezondheid en het milieu. Verpakking: Fles van bio-pl..
€9,00
Excl. BTW:€8,26
1 - 8 van 8 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie