Menu
Winkelwagen

Machiel Hoek

Merk: Machiel Hoek
Het Meisje Dat De Wereld Veranderde Machiel HoekLisa is niet zo gelukkig. Ze voelt zich alleen en het lijkt alsof de wereld tegen haar is. Als haar opa dit hoort, weet hij dat de tijd is gekomen om haar het geheim van het leven te laten ontdekken. Opa neemt Lisa mee op een ontdekkingsreis waarin ze ..
€20,95
Excl. BTW:€19,22
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Het Meisje Dat de Wereld Veranderde

Onlangs was Machiel Hoek bij ons in de winkel met zijn boek Het Meisje dat de wereld veranderde.

Machiel vertelde het volgende 
Dit boek is mijn levensmissie; de boodschap van het verhaal over het geheim van het leven wil ik zo breed mogelijk verspreiden, omdat deze kan bijdragen aan een mooiere wereld. Het gaat in tegen de huidige trend van polarisatie en zwart-witdenken. In dit boek ligt mijn hart en ziel.
Het Meisje Dat de Wereld Veranderde gaat over het geheim van het leven. "Door haar opa leert het meisje het geheim van het leven te ontdekken. Ze leert over zichzelf en de angsten waar ze mee worstelt. De opa heeft zelf ook een geheim. Er gebeuren dingen in je leven en daar moet je je doorheen worstelen en soms heb je te maken met de geheimen en de pijn van je ouders en voorouders."

Wij vinden het een aanrader, licht en toegankelijk legt het  vragen van het leven bloot door de ogen van een jong volwassene en haar opa.  Het is een lust om te lezen.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie