Menu
Winkelwagen

Esther van der Werf Engelenkaarten

Engelenkaarten Voorbij de Regenboog Esther van der Werf. 50 Engelenkaarten met handleiding. Deze set kaarten heb ik gemaakt vanuit liefde en is een liefdevol sierstuk op het levenswerk dat ik heb mogen neerzetten. Toen ik mij op mijn 22e herinnerde dat engelen bestaan, verliep mijn leven geheel ande..
€36,50
Excl. BTW:€30,17
Licht en Liefde 65 Inspiratiekaartjes Esther van der Werf Deze kaarten van licht en liefde zullen jou een glimlach geven... Deze prachtige kaarten kun je inzetten voor jezelf voor iedere dag. Een vleugje inspiratie en liefde, of jij werkt als coach en je wilt je cliënten iets moois meegeven na de se..
€24,50
Excl. BTW:€20,25
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Esther van der Werf haar Engelenkaarten en/of Inspiratiekaartjes kopen?

De prachtige Engelenkaarten "Voorbij de Regenboog" en de Licht en Liefde Inspiratiekaarten van Esther van der Werf zijn bij ons in de winkel en hier online op hetspirituelewarenhuis.nl als enige winkel verkrijgbaar. En daar zijn wij best wel trots op.

Eén van de grootste lessen die ik heb geleerd door mijn worsteling met mijn verleden, is wel dat je alleen kunt veranderen als je dat écht wilt...

Esther van der Werf heeft haar Levensschool "Eigen Wijze" in het prachtige dorpje Wyns, dat vlak bij Leeuwarden ligt.

Esther is één van de bijzondere mensen die wij in de afgelopen jaren hebben mogen ontmoeten. Naast haar Levenschool, geeft Esther bijeenkomsten over Leven in de nieuwe tijd, in het kerkje van Swichum, waarbij ze verteld hoe je in de verbinding kan zijn en blijven in deze nieuwe tijd die van heel veel mensen heel veel vraagt. Want dat doet zij het allerliefste, om mensen de verbinding weer te laten voelen met hun eigen hart, met hun innerlijke autoriteit en om een gevoel van samenzijn in een liefdevolle sfeer te creëren.

Daarnaast heeft Esther een prachtige set Engelkaarten Voorbij de Regenboog en de Licht en Liefde Inspiratiekaarten in eigen beheer uitgebracht. Omdat wij vinden dat deze kaarten meer aandacht verdienen hebben we gevraagd of wij deze mochten aanbieden in onze winkel en hier op hetspirituelewarenhuis.nl en dat is gelukt.

Lees meer over Esther haar website.

Zoals Esther zelf zegt: Liefdevol in je kracht....

De verbinding die ik heb gemist, heb ik weten te maken met mijzelf. En dat geef ik door aan iedereen die bij mij komt. Door middel van meditatie, healing intuïtieve opstellingen, innerlijk kind werk en visualisaties. Dankzij mijn ouders en mijn verleden is mijn weg nu als spiritueel teacher om mensen te inspireren en de verbinding te helpen herstellen met zichzelf. Ik zie het als een taak om te helpen de ziel van de ander wakker te maken en om zo het bewustzijn van de mens te verhogen. In diep contact met de bron van liefde, met het zelf, waardoor intens levensgeluk en liefde leidend zullen worden. Een herinnering, dat je liefde bent en uit licht bestaat.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie