Menu
Winkelwagen

Tarotkaarten Nederlandse Sets en Decks

Tarotkaarten Kopen Nederlandse Sets en Decks

Het Maan- en Sterrentarot Jayne WallaceHet Maan- en Sterrentarot helpt je jouw intuïtie te gebruiken en boodschappen van boven aan te horen op aarde, met speciale, in opdracht gemaakte illustraties door Hannah Davies die vol staan met krachtige beelden, geïnspireerd door de constellaties, maancyclus..
€27,50
Excl. BTW:€25,23
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarot Set.Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine arcana illustraties bevat. Het spel werd door Pamela Coleman Smith, volgens de instructies van de bekende occultist Arthur Edward Waite, lid van de Golden Dawn orde, ontworpen. De getekende kaarten zijn duidelijk, ge..
€27,95
Excl. BTW:€25,64
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarotkaarten Pocketformaat.Nieuwe Nederlandstalige uitgave van de beroemde Rider Waite Tarot kaarten van Arthur Edward Waite. 22 grote Arcana 56 kleine Arcana. Nederlandstalige uitgave van de Rider Waite kaarten met kleine handleiding.Pocket formaat 57 x 89 mm...
€17,94
Excl. BTW:€14,83
Spelen met Tarot Nicole Smolenaers Deze tarotgids Spelen met de Tarot is jouw praktische metgezel voor het begrijpen en interpreteren van tarotkaarten. Met tientallen jaren ervaring als tarotist deelt Nicole Smolenaers beknopt de betekenissen en boodschappen van alle 78 tarotkaarten. Ze doet dit op ..
€28,50
Excl. BTW:€26,15
Merk: Lisa Sterle
Tarot voor de Moderne Heks Lisa Sterle Doe een beroep op de magische krachten van hedendaagse hekserij met deze prachtig vormgegeven tarot. Vind de antwoorden die je zoekt met behulp van de 78 kleurrijke kaarten vol diverse en sterke figuren en ontdek de verscheidene betekenissen die de Grote en Kle..
€35,95
Excl. BTW:€32,98
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarot Kaarten (Standaard Maat)Nederlandstalige uitgave van de beroemde Rider Waite Tarot kaarten van Arthur Edward Waite. 22 grote Arcana 56 kleine Arcana. Nederlandstalige uitgave van de Rider Waite kaarten met beknopte handleiding. Standaard formaat kaarten 70 x 120 mm...
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Merk: Koppenhol
Osho Zen Tarot Kopen? Set nu leverbaar de 2019 editie. Koop bij ons jouw Osho Zen Tarot set en ga aan de slag met de 78 kaarten met boek.Uit voorraad leverbaar deze prachtige Osho Zen Tarot Kaarten set. 78 kaarten met boek Nederlandstalige editie 2019. Als het leven ons met zorgen, onzekerheden en ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Tarot Van Het Goede Colette Baron-ReidDe reeksen vertegenwoordigen de vier elementen, -lucht, Water, Aarde en Vuur - en de 78 kaarten worden gelezen als archetypische aspecten van de menselijke ervaring die we kunnen tegenkomen in onszelf of de wereld.De klassieke tarot krijgt “In het Tarot van h..
€35,95
Excl. BTW:€32,98
Merk: Koppenhol
Dochters Van De Maan Tarot.De Dochters van de Maan Tarot is meer dan twintig jaar geleden door een Vrouwengroep ontworpen als "matriarchaal Tarotspel" en werd uiteindelijk door Ffiona Morgan in deze vorm uitgegeven. De maaksters van deze Tarot wilden daarmee bewust inhaken op de (verdrongen) vrouwel..
€28,50
Excl. BTW:€26,15
Merk: Koppenhol
Nalatenschap van het Tarot der Goden Giro Marchetti.Een wereld die in duisternis is gehuld na een catastrofale botsing, die de aarde tot stilstand bracht. Duizenden jaren zijn voorbijgegaan, en alleen het menselijk ras heeft het overleefd – dankzij de goddelijke gift van dromen. Dit nieuwe Nalatensc..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
De Vampier Tarot Van De Eeuwige Nacht Barbara MooreTreedt binnen in de spannende en louterende reis van toen naar nu... wie weet kom je jezelf tegen!De sprekende afbeeldingen op de 78 kaarten van de ‘De Vampier Tarot’ van de Eeuwige Nacht illustreren duidelijk het dilemma waarin de Vampiers zich bev..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Koppenhol
Crowley Tarot Set. Nederlandse Editie.De Thoth Tarot werd ontworpen door de beroemde occultist Aleister Crowley en de kaarten werden geschilderd door Lady Frieda Harris.Hoewel Lady Harris heel weinig van de tarot en zijn symboliek afwist, heeft zij met veel gevoel toch alle details in haar afbeeldin..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
1 - 12 van 12 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie