Menu
Winkelwagen

Yoga Accessoires

Yoga Blok Egg Kurk.Yoga Blok - Yoga Steunblok Ei-vormig 30.5x12x7,5 van kurk.Deze eivormige yogablokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Onder andere gebruikt ter ondersteuning van de rug bij oefeningen met holle rug of als steun ond..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Yoga Blok Kurk van 23x12x7.5cm.Steunblok voor Yoga van kurk. Onderhoud: schoonmaken met een warme vochtige doek...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Yoga Blok Kurk Voor Schouderstand van 30.5x20.5x5cm.Steunblok van kurk voor bij de schouderstand (Sarvangasana of Wiparita Karani) Voor onder de schouders, zodat het hoofd lager komt te liggen en de nek minder sterk gerekt wordt. Er kan dan nog gevarieerd worden door een opgevouwen handdoek o.i.d. o..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Yoga Blok Rechthoekig van 22.7x15x10cm.Yoga steunblok - kurk rechthoekig voor o.a. de handstand (variant omgekeerde standen), waarbij handen en polsen ontzien worden. Deze yoga steunblokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Onder ande..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Yoga Blok Wigvorm van 60x9x3cm.Steunblok Yoga wigvorm - kurk. Steun voor o.m. handstand (Adho mukha vrksasana) - ontlast het hand- en polsgewricht.Deze yoga steunblokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Onder andere gebruikt ter onde..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Yoga Blokken Wigvorm Set Van 3x 2 stuks  van 7.5x9x3cm.Steunset voor bijvoorbeeld de handstand (Adho mukha vrksasana) - ontlast het hand- en polsgewricht.Deze yoga steunblokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Onder andere gebruikt t..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Yoga Riem D-Ring Blauw Katoen van 183x4cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Yoga Riem D-Ring Blauw Katoen van 250x3cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Yoga riem D-ring Flower of Life 184x4 cmD-ring yoga ondersteuningsriem, een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Zorgt voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit. Deze riem met een standaardlengte is niet te lang en gemakkelijk in gebruik. Gemaakt van stevig katoen met..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Yoga Riem D-Ring Paars Katoen van 183x4cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Yoga Riem D-Ring Paars Katoen van 250x3cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Yoga Riem D-Ring Wit Katoen van 250x3cm.De D-ring yoga ondersteuningsriem is een essentiële en betaalbare yogahulp voor thuis of in de studio. Dit soort riemen zorgen voor een juiste uitlijning en meer flexibiliteit! Deze riem met een standaardlengte is niet te lang, dus zal niet gauw in de knoop ra..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
1 - 12 van 16 (2 pagina's)

Yoga Accessoires

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie