Menu
Winkelwagen

Chakra Kaarsen Koolzaadwas Ecologisch

Ecologische Koolzaadwas chakra kaarsen.

Deze chakra kaarsen die wij verkopen zijn ecologische en 100% biologisch afbreekbaar bij het gebruik. De ecologische koolzaadwas chakra kaarsen worden veelal aangestoken om bij te dragen aan versterking van een chakra, mede door de gebruikte etherische oliën.

Chakra Kaars Ecologisch

Kaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije etherische oliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu.

Chakra Kaars Specificaties

  • Geur: Zie bij betreffende kaars
  • Brandduur ± 25 uur
  • Non-GMO koolzaad uit Duitsland
  • Gerecycled vierkant glas.

Chakra Kaars Koolzaadwas

Koolzaadwas is gemaakt van koolzaadolie, bevat geen giftige ingrediënten en is niet schadelijk voor het milieu. De was is niet-gevaarlijk voor mens en natuur en heeft een kleinere koolstofvoetafdruk dan, bijvoorbeeld, sojawas omdat het verbouwd en verwerkt wordt in Europa.

3 Stuks chakra Kaars 1e Chakra van Ecologische Koolzaadwas.Koolzaadwas ecologische geurkaars 1e chakra.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbreekbaar en dus onschadeli..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
3 stuks Chakra Kaars 2e Chakra van Ecologische Koolzaadwas.Koolzaadwas ecologische geurkaars 2e chakra.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbreekbaar en dus onschadeli..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
3 stuks Chakra Kaars 3e Chakra van Ecologische Koolzaadwas.Koolzaadwas ecologische geurkaars 3e chakra.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbreekbaar en dus onschadeli..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
3 stuks Chakra Kaars 4e Chakra van Ecologische Koolzaadwas.Koolzaadwas ecologische geurkaars 4e chakra.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbreekbaar en dus onschadeli..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
3 stuks Chakra Kaars 5e Chakra van Ecologische Koolzaadwas.Koolzaadwas ecologische geurkaars 5e chakra.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbreekbaar en dus onschadeli..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
3 stuks Chakra Kaars 6e Chakra van Ecologische Koolzaadwas.Koolzaadwas ecologische geurkaars 6e chakra.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbreekbaar en dus onschadeli..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
3 stuks Chakra Kaars 7e Chakra van Ecologische Koolzaadwas.Koolzaadwas ecologische geurkaars 7e chakra.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbreekbaar en dus onschadeli..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Apollanja
7 Chakra Geurkaarsen Koolzaadwas 7x 260 gram.Set van 7 geurkaarsen van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. Productspecificaties..
€37,99
Excl. BTW:€31,40
1 - 8 van 8 (1 pagina's)