Menu
Winkelwagen

De Sleutel tot Zelf-Bevrijding Nieuwste 19 druk 2022 Christiane Beerlandt

De Sleutel tot Zelf-Bevrijding Nieuwste 19 druk 2022 Christiane Beerlandt
Bestseller
De Sleutel tot Zelf-Bevrijding Nieuwste 19 druk 2022 Christiane Beerlandt
€69,00
Excl. BTW: €63,30

Sleutel tot Zelf-Bevrijding 19e DRUK 2022! Nu Leverbaar! Geen verzendkosten.

Christiane Beerlandt De Sleutel Tot Zelf-Bevrijding Kopen

De Sleutel tot Zelf-Bevrijding - Het is geweten dat de psyche en emoties een zeer belangrijke rol spelen bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Leverbaar de Sleutel tot Zelfbevrijding nieuwste 19e druk 2022. (Ter info de 13e - 14e - 15e - 16e - 17e - 18e druk hebben allemaal dezelfde inhoud. Met uitzondering dat in de vanaf de 19e druk CoViD-19 bescheven wordt! Dit is door de Dirk, partner en uitgever van Christiane Beerlandt toegevoegd.)

De Sleutel tot Zelfbevrijding beschrijft zeer diepgaand, in een voor iedereen begrijpelijke taal, de psychische, emotionele oorsprong van ongeveer 1300 ziekten (van buikpijn tot griep, van allergieën tot kanker). De Sleutel Tot Zelfbevrijding beschrijft ook de symbolische, psychologische betekenis van de verschillende lichaamsdelen en organen. Christiane Beerlandt toont ons in De Sleutel Tot Zelfbevrijding hoe het ontstaan, de oorsprong van ziekte zich niet afspeelt op het louter stoffelijk-lichamelijke niveau: de kiem, de werkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, waarom de ene mens wel en de andere niet vatbaar is voor dit of dat virus, bevindt zich op het psycho-emotionele vlak. Begrijpen we dit goed, dan kunnen we de oorzaak opheffen zodat genezing kan plaatsgrijpen.

Christiane Beerlandt zegt niet: "Mens, neem geen geneesmiddelen, neem geen kruiden, enz.", maar wel: "Of je nu geneest met of zonder hulpmiddelen van buitenaf, het is belangrijk dat je tegelijkertijd aan jezelf werkt om het onderliggende psycho-emotionele probleem op te lossen." Pas dan kan fundamentele genezing plaatsvinden. Op deze manier kan dit boek bovendien helpen bij de totstandkoming van een soort preventieve geneeskunde op individueel vlak. Onder de vele bestaande boeken die handelen over het verband tussen psyche en gezondheid neemt dit De Sleutel Tot Zelfbevrijding op wereldvlak een unieke plaats in, niet alleen wegens zijn praktische bruikbaarheid, maar ook en vooral door zijn inhoudelijke waarde, diepgang en oorspronkelijkheid. De warm-menselijke teksten spreken rechtstreeks tot het hart en willen het meest positieve, het levende in een mens, naar boven halen. De merkwaardige ontstaanswijze van dit werk maakt dat het met geen ander te vergelijken is: de auteur keert zich binnenwaarts om spontaan wijsheid te putten uit haar innerlijke Bron.
Geen andere informatie of enig opzoekingswerk, noch observatie liggen aan dit De Sleutel Tot Zelfbevrijding ten grondslag. De ervaring heeft geleerd dat lezers vaak verrast zijn door de raakheid en juistheid van de tekst die handelt over hum lichamelijke klacht of ziekte, en dat door dit inzicht en de wil om hieraan te werken onvermoede, zelfgenezende krachten geactiveerd worden.
Ook voor een groot en steeds groeiend aantal artsen, gezondheidswerkers en wetenschappers die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke is dit werk, dat hiermee al aan zijn negende druk toe is en in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om hun patiënten te helpen op een dieppsychisch niveau. Hiernaast bevat het boek een eerste deel waarin Christiane Beerlandt ons via haar levensfilosofie waarachtige bouwstenen aanreikt voor een nieuwe wereld waarbinnen de mens zich kan bevrijden van alles wat met fatalisme, emotionele trauma's, depressie, lijden en ziekten, sektevorming, indoctrinaties... te maken heeft. De auteur laat ons kennismaken met een vernieuwende, blije en optimistische levensfilosofie die praktische oplossingen wil bieden op de weg naar steeds meer vreugde, geluk en gezondheid.

Een van de kernpunten hierbij is: "Je kunt van iedereen leren, maar vorm tenslotte toch zelf je eindbesluit. Volg niemand, behalve jezelf. Vanaf de 13e Druk van "De Sleutel tot ZelfBevrijding " werd Deel I vernieuwd en uitgebreid. Vanaf de 19e druk is CoVid-19 toegevoegd.De Sleutel tot ZelfBevrijding Christiane Beerlandt 19e druk 2021, de nieuwste uitgave!