Menu
Winkelwagen

Christiane Beerlandt Productions

Het Signalenboek 1.Christiane Beerlandt Het Signalenboek 1 - Niets overkomt je zomaar ...Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad.Een greep uit de onderwerpen: aardbeving, kettingbotsing, parkeren, slippen, bliksem, lekke band, file, inbraak, k..
€23,00
Excl. BTW:€21,10
Het Signalenboek 2.Christane Beerlandt Het Signalenboek 2 - Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad.Een greep: kelder onder water, verkeerd verbonden, gaslek, plankenkoorts, jaloezie, financiële problemen, agressie..
€23,00
Excl. BTW:€21,10
Het Signalenboek 3.Het Signalenboek 3 - Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad.De diepste oorzaak en oplossing van een 70-tal "signalen", zoals een kleine brand, mieren in huis, een diep verdriet, menopauze- en menstruatieproblemen, drugsvers..
€23,00
Excl. BTW:€21,10
Het Signalenboek 4.Het Signalenboek 4 - Alle signalen op ons pad, grote en kleine, zoals een Parkeerboete, je klok die steeds weer achterloopt, angst voor muizen, je portefeuille wordt gestolen, bijen- of wespennest bij je woning, confrontatie met zelfmoord... geven ons belangrijke wenken : indien w..
€23,00
Excl. BTW:€21,10
Het Signalenboek 5.Als signalen op je levenspad.Alle signalen op ons pad, grote en kleine, zoals Een lek in je waterleiding, Angst voor honden, Iemand wordt in elkaar geslagen ('zinloos' geweld), Apparaten die defect zijn (telefoon, magnetron, vaatwasmachine, koelkast, oven...) of Donkere verkleurin..
€23,00
Excl. BTW:€21,10
Leven!Je voelt je gelukkig ? Je bent gezond ? Schitterend is dat ! Of… Je voelt je ziek of depressief, je bent ongelukkig, je lijdt aan een psychische, lichamelijke kwaal, onaangename gebeurtenissen treffen je…WAT NU ?Je leven zélf in handen nemen, bewust veranderingen aanbrengen, ánders tegen de di..
€22,00
Excl. BTW:€20,18
Alcyone of het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens.Alcyone of het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens - Huis van Zuivering.Het heeft zijn symbolische betekenis voor de gehele mensheid dat Alcyone, de grote Zon in het sterrenbeeld van de Plejaden, rond de eeuwwisseling overging van het teken Stier naar T..
€21,00
Excl. BTW:€19,27
Bevrijdende Astrologie.Bevrijdende Astrologie - Oersymboliek van de Zon in de Tekens van de Dierenriem. Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft… ? De horoscoop als spiegel van het web waarin je onbewust gevangen zit... en tevens de leidraad om je hieruit te bevrijden ! Revolutionair maar écht is de inhoud va..
€26,00
Excl. BTW:€23,85
De Twaalf Poorten van Prins Sirius.De Twaalf Poorten van Prins Sirius - Prins Sirius gaat op zoek naar het ware levensgeluk en legt een wonderbaarlijke Tocht af doorheen Twaalf Poorten, bij wijze van Proef. In de hoop ooit het geluk te kunnen uitdragen naar anderen - als Koning Sirius dan - beleeft ..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
Levensfilosofie voor een Gezond en Gelukkig Bestaan.Christiane Beerlandt Levensfilosofie voor een Gezond en Gelukkig Bestaan, een handig zakboekje. Mensen die een vroegere druk van “De Sleutel tot Zelf-Bevrijding” (voor 13e druk) in bezit hebben, en die de meest recente versie van Deel I (waarin bel..
€14,00
Excl. BTW:€12,84
Op Aarde zoals aan de Hemel.Op Aarde zoals aan de Hemel - Psychologische symbooltaal van de Sterren. Je kent de Zon, de Maan en de planeten Mars, Venus, Mercurius, Jupiter... Maar heb je al gehoord van Alioth, Tejat, Isidis, Aldebaran, Wega, Vindemiatrix, Graffias, Canopus...? En wat is hun aard, hu..
€35,00
Excl. BTW:€32,11
Werkboek De Twaalf Poorten van Prins Sirius.Werkboek ter begeleiding bij het boek ‘De Twaalf Poorten van Prins Sirius’: op zoek naar Waar Geluk. Als hulpmiddel of richtingaanwijzer in alle workshops, tuin- en huiskamers, therapiecentra, scholen… voor de begeleider met een hart, of voor jezelf, als l..
€29,00
Excl. BTW:€26,61
Nieuwe Dagen.Nieuwe Dagen - Een boek vol licht, liefde en vreugde, prachtig geschreven in een heldere en tegelijk krachtig-aardse stijl. Een levensgedicht. Het brengt je in contact, via het Rode Hart, met de diepste, goddelijke, onsterfelijke levens- en energiebron in jezelf. De oeroude, in de mensh..
€29,00
Excl. BTW:€26,61
1 - 13 van 13 (1 pagina's)