Menu
Winkelwagen

CD & DVD

Spirituele Muziek cds, grootste assortiment van Nederland en Belgie

Flight of Angels Anthony MilesIn 2012-2013 toen Flight of Angels verscheen schreven we: "Ontroerend zo mooi. We kunnen niet anders zeggen. Toen we zagen dat Anthony Miles met dit Flight of Angels zou uitkomen waren we zeer benieuwd naar deze cd. En vanaf de eerste klanken werden we gegrepen. In tijd..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Medwyn Goodall Edge of the World Op een verre kust aan de rand van de wereld verschijnt een verhoogde weg in de mist, een pad naar een tweede aarde wenkt degenen die willen oversteken. De muziek is wonderbaarlijk etherisch, ander werelds en erg mystiek met geluiden die in je verbeelding beelden schi..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michel Pepe Beaute InfinieBeaute Infinie is een levendig eerbetoon aan de oneindige schoonheid van onze prachtige planeet Aarde, die ons algemeen welzijn het kostbaarst is. Ontdek een oogverblindend en suggestief muzikaal werk, dat tot onze ziel spreekt en ons met dankbaarheid en verwondering opnieu..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Midori
Midori Bali Volume 2Het langverwachte vervolg op één van Midori's zijn bestverkochte cds: 'Bali'. Heerlijk! Geen slap aftreksel maar echte meditatieve gelukzaligheid.Zachte etnische fluiten, zacht kabbelende kusten, lichte gongs, tempelsfeer.Tracklist Midori Bali Volume 2:01 Surrender 00:10:1702 Inn..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Midori
Midori Path of AscensionDe aarde maakt een overgangsfase door. Momenteel in de 3e dimensie, in de komende jaren zal het opstijgen naar de 5e Dimensie waar de ware aard van onze planeet en de hoop en dromen van haar bevolking volledig gerealiseerd zullen worden. Omring jezelf met zachte, warme synth-..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Touched By Angels Stuart JonesStuart heeft vele CD's op het New World Music label gecomponeerd. Dit is zijn eerste opname, dat hij gebruik maakt van meerdere instrumenten. De vleugel blijft het hoofdinstrument, maar viool en fluit vullen de melodie schitterend aan en in de verte hoor je zachte zeege..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Wychazel
Wychazel A Sense of HopeEen exotische mix van ontspannende en opbeurende muzikale thema's met invloeden uit zowel westerse als oosterse stijlen. Instrumenten zijn onder meer bamboefluiten, gitaren, etnische percussie, Tibetaanse klankschalen, vocale gezangen, synthesizers en samples en atmosferische..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
1 - 7 van 7 (1 pagina's)