Menu
Winkelwagen

Als de Dieren Spreken Konden Nieuwste Druk 2021 Christiane Beerlandt

Als de Dieren Spreken Konden Nieuwste Druk 2021 Christiane Beerlandt
Als de Dieren Spreken Konden Nieuwste Druk 2021 Christiane Beerlandt
€56,00
Excl. BTW: €51,38

Als de Dieren spreken konden. Nieuwste DRUK 2021! Geen verzendkosten.

Als de Dieren spreken konden - Dit boek neemt je mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk.

Vóór de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten. De auteur gebruikte haar uitzonderlijke gaven om die diepe oertaal van de dieren verder te doorgronden. Elke diersoort heeft een eigen karakter, psyche, geaardheid, symbolische betekenis... én een belangrijke boodschap voor ons, mensen.

Is je lievelingsdier de kat ? Of eerder de hond? Waar ligt de wortel van mythen en overtuigingen rond bv. zwarte katten, kraaien, het lieveheersbeestje, de slang? Stond je vandaag plots oog in oog met een eekhoorntje? Tikte dat roodborstje weer op het raam? Droomde je van een krokodil? Heb je enorm genoten van een documentaire over walvissen? Ben je geïntrigeerd door de quetzal-vogel in de mythologie van de indianen? Dan kan je ongetwijfeld heel veel leren uit de tekst over het betreffende dier. Bovendien kan deze dierensymboliek oplossingen aanreiken bij persoonlijke vragen of problemen, tonen welke stappen dienen te worden gezet in je evolutie-proces.

Als Oersymbolen hebben dieren veel duidelijk te maken aan de mens. Het is niet ‘zomaar’ dat je houdt van dit of dat dier, dat je angst hebt voor een Spin of van een Gier … Kijk eens waar ze symbool voor staan en aan de hand daarvan kan je verder op zoek in jezelf.

Het is niet ‘toevallig’ dat je droomt van een Rat of dat je herhaalde keren een Papegaai ontmoet. Wat betekent dit voor jou? Een heerlijke boodschap, of juist een aanduiding van ‘hoe los je een psycho-emotioneel en/of praktisch probleem waar je momenteel mee worstelt, op’ ?

Je ontmoet een dier op je weg, in DROOM of WERKELIJKHEID

Je droomt van een Olifant, of van een kudde Schapen, van de Meeuw of een Krokodil? Of je ontmoet nadrukkelijk een Vos, een Hen, een Muis op straat? Vandaag heb je herhaaldelijk de beeltenis van een Dromedaris ontmoet, in krant, TV, of waar dan ook? Stel je dan eens de vraag: hebben deze dieren mij iets te zeggen? Waarvoor staan ze symbool? Welke oer-betekenis vertegenwoordigen ze, elke diersoort op zich?

Met grote liefde voor mens en dier schreef Christiane Beerlandt dit boeiende dierenboek dat met tekeningen van haar hand geïllustreerd is. Een verrijking voor de dierenvrienden, een must voor elke zoekende mens, een hulp voor de therapeut die begeleidt.