Menu
Winkelwagen

Pendel Boeken

Een selectie van boeken over het werken met de pendel en pendelen.

Tips en Trucs alles wat je moet weten over het werken met de pendel. Leren pendelen? Pendelen Leren? Koop dan de set Praktische Pendelen voor Beginners.

Merk: Schors
Boek Pendelen van A tot Z.Een geheel herziene en uitgebreide druk - met ca. 50 nieuwe pendelkaarten! Pendelen is een methode om kosmische energieën te gebruiken om antwoord te verkrijgen op talloze vragen, van praktische beslissingen tot prangende levensvraagstukken. Petra Sonnenberg geeft antwoord ..
€17,50
Excl. BTW:€16,06
Merk: Schors
Praktisch Pendelboek.Het Praktisch Pendelboek is de eerste Nederlandse uitgave over pendelen, die naast een korte gebruiksaanwijzing, de mogelijkheid biedt om aan de hand van veertig versierde pendelkaarten, antwoord te zoeken op vragen inzake beroep, edelstenen, financiën, gezondheid, homeopathisch..
€9,50
Excl. BTW:€8,72
Praktisch Pendelen Voor Beginners Set Petra SonnenbergMet pendelkaarten, tips en messing pendel Praktisch pendelen voor beginners bevat een selectie van de belangrijkste pendelkaarten uit het succesvolle standaardwerk Pendelen van A tot Z (van dezelfde auteur), samen met een messing pendel (ca. 15 g..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie