Menu
Winkelwagen

Sagrada Madre Wierook & Smudge

Sagrada Madre Wierook & Smudge kopen

Sagrada Madre is een familiebedrijf opgericht in 2018 in Argentinië met de ambitie om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve wierook- en smudgeproducten te maken. Inmiddels heeft het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat werk en inkomen biedt aan honderd families, waarvan 50% vrouwen, waaronder veel alleenstaande moeders. Het bedrijf houdt zich aan verschillende aspecten van Fairtrade, waaronder de ingrediënten, de vergoeding voor de werknemers en de verkoop via lokale en internationale wederverkopers. Bovendien worden er workshops georganiseerd met de producenten van ingrediënten over duurzaamheid en permacultuur om zo bij te dragen aan een duurzaam landbouwsysteem. Daarnaast is Sagrada Madre betrokken bij herbebossingsprojecten in Peru en ondersteunt het dierenopvangcentra in Argentinië. Dit alles met de bedoeling om de wereld meer vrede, liefde en positieve energie te geven door iets terug te doen voor Moeder Aarde.

Sagrada Madre's producten zijn meer dan alleen een bron van geur. Ze zijn ontworpen om de geest en ziel te reinigen en te helen. De wierook- en smudgeproducten zijn gemaakt met liefde en aandacht, en zijn een perfecte manier om een ruimte te zuiveren, energie te balanceren en rust te creëren.

De wierook en smudgeproducten van Sagrada Madre worden gemaakt met pure en natuurlijke ingrediënten, waaronder bloemen, harsen en kruiden. Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen. Het bedrijf heeft ook een aantal unieke productlijnen, zoals de 'Magia de la Madre' lijn, die speciaal is ontworpen om vrouwelijke energie te balanceren en te versterken.

Sagrada Madre gelooft dat de wereld een betere plek kan zijn als we ons bewust zijn van onze impact op de aarde en als we ons best doen om deze impact positief te maken. Daarom is het bedrijf toegewijd aan duurzaamheid en eerlijke handel, en doet het zijn best om zijn producten zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.

In samenwerking met lokale gemeenschappen en organisaties, Sagrada Madre blijft zich inzetten voor het behoud van de natuur en het welzijn van dieren. Door deze inspanningen hopen ze een positief verschil te maken in de wereld en bij te dragen aan een toekomst waarin we in harmonie leven met Moeder Aarde.

Sagrada Madre, wat 'Heilige Moeder' betekent, staat ook wel bekend als Pancha Mama en het duidt op de manier waarop zij omgaat met de hulpbronnen van onze Aarde. Bij het oogsten van Palo Santo, gebruikt Sagrada Madre alleen de oudere takken die van nature uit de boom zijn gevallen.