Menu
Winkelwagen

Verwacht

Merk: Ajeet Kaur
Ajeet Kaur Indigo SeaIndigo Sea is een ontmoeting van wateren, waarbij Ajeet's roots in Ierse liederen worden verweven met een intieme en eerlijke poëtische reis. Dit zelf geproduceerde album verzamelt wereldberoemde muzikanten, waaronder Leahsong & Chloe Smith van Rising Appalachia, Minük en Se..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Ajeet Kaur
Ajeet Kaur LunarElke fase van de maancyclus heeft een essentie en een gevoel. Deze vier nummers verkennen de energie van elke fase; wassend, vol, afnemend en duisternis of schaduw. Hoewel dit tastbare uitdrukkingen zijn in de lucht hierboven, weerspiegelen ze ook de stemmingen en toestanden in ons e..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Marina Ray
Marina Ray Rainbows for BreakfastDe 'Feminine Voice of the Native Flute' speelt betoverende melodieën, begeleid door Chris Rosser op Yamaha-vleugel en akoestische gitaar. Elke noot in deze muziek is een gebed voor een terugkeer naar vrede. Hartverwarmende muziek voor helende kunsten, ontspanning en ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Medwyn Goodall Learning to be FreeCatchy melodieën, opzwepende, positieve muziek die een vrolijk voetkloppend tegengif creëert voor de tijd die we doormaken. Tokkelende gitaren, elektrische gitaar en keyboards, fluit vormen een organische mix van akoestisch gespeelde instrumenten en prachtige keyboa..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Medwyn Goodall The WolfstoneEen euforische gepassioneerde viering van onze oude wortels. Mystiek, dramatisch en inspirerend. Misschien wel het allerbeste Keltische, gestileerde album dat Medwyn heeft geproduceerd. Ierse Fluit, Tin Whistle, Uillean Pipes, Viool, Dulcimer, oude drums, Koor, Viking &am..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Michael Reimann Leber Aktivierung.Versterkende melodieën: Naast de leverfrequentie is ook de pure DNA-frequentie verweven in het eerste stuk Peace. "Vreugde" bevat ook de ijzeren vibratie, "vrijheid" een flexibele theta-vibratie met een ontspannende werking. Het boekje bevat drie meditaties en een b..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
ONITANI Seelen-Musik Lemuria CallDe herinnering aan Lemurië, het paradijs van alleen en heel zijn, trilt nog steeds diep in ons. Met hun zang, hun muziek van schijnbaar gewichtloze klankniveaus en ook met hun taal van licht slagen de geluidskunstenaars ONITANI er samen met energiemuzikant Otto Licht..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
ONITANI Seelen-Musik The Voice of EternityTibet wordt beschouwd als de oorsprong van de mensheid en is nu het startpunt voor nieuwe galactische verbindingen. Tibetaanse klanken in combinatie met de soulmuziek van het populaire artiestenpaar ONITANI weerspiegelen de tijd van onze opkomst uit de goude..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Oriom
p o n 0:00 / 0:00 Click to Play    Oriom Roots of DeliveranceRainer von Vielen, zanger van de gelijknamige band en frontman van ORANGE brengt een nieuw solo-album uit. Het bijzondere eraan: elk nummer is gebaseerd op planetaire frequenties en het ritme pulseert in de maat van het betreffende hemelli..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Phil Thornton The Collection 1990-2020 (30 Years of Visionary Music) Phil is een fervent tovenaar van sonische visies en heeft tot nu toe meer dan 50 solo-albums geschreven en geproduceerd, evenals vele bestverkopende samenwerkingen, met een gecombineerde verkoop van meer dan twee miljoen albums w..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Putumayo Presents Joy to the World – A Christmas CelebrationTracklist Putumayo Presents Joy to the World – A Christmas Celebration:..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Merk: Tim Vogt
Tim Vogt Buddha Code 3CD Set. CD1: Buddha Code Volume 1De reis van de "sleutels tot mindfulness" begon met dit album: With Buddha Code Vol. 1, legde Tim Vogt de hoeksteen voor zijn vuurtorenproject. Hij zag het als zijn taak om via noten en instrumenten energie samen te brengen tot hoorbare en diepg..
€52,99
Excl. BTW:€43,79
1 - 12 van 17 (2 pagina's)
Een overzicht van de cd die de komende maanden zullen verschijnen.
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie