Menu
Winkelwagen

Apollanja Ayurveda

Ayurvedische Geurkaars Kapha Salie Munt 200 gram, 6x9 cm.Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze kokosboter & sojawas geurkaars (6x9 cm). De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische etherische oliën.Dez..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Ayurvedische Geurkaars Pitta Aqua Oudh 200 gram, 6x9 cm.Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze kokosboter & sojawas geurkaars (6x9 cm). De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische etherische oliën. De ..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Ayurvedische Geurkaars Tridosha Lavendel Citroengras 200 gram, 6x9 cm.Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze kokosboter & sojawas geurkaars (6x9 cm). De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische etheris..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Ayurvedische Geurkaars Vata Tuberoos Jasmijn 200 gram, 6x9 cm.Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze kokosboter & sojawas geurkaars (6x9 cm). De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische etherische olië..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Ayurvedische Geurkaarsen Set Vata - Pitta - Kapha.Set van 3 luxe Ayurvedische dosha kaarsen van kokosboter & sojawas in een cadeauverpakking. Een kaars voor elke dosha, in een verkoperd metalen potje met deksel. Minder rook en roet door katoenen lont, gemaakt met natuurlijke etherische oliën.Vat..
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Ayurvedische Geurzakje Kapha Salie Munt Set 4 stuks a 30 gram.Set van 4 Ayurvedische geurzakjes, ideaal om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer of onder de zak van de vuilnisbak. Of voeg er een paar bij uw kl..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Ayurvedische Geurzakje Pitta Aqua Oud Set 4 stuks a 30 gram.Set van 4 Ayurvedische geurzakjes, ideaal om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer of onder de zak van de vuilnisbak. Of voeg er een paar bij uw kled..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Ayurvedische Geurzakje Tridosha Lavendel Citroengras Set 4 stuks a 30 gram.Set van 4 Ayurvedische geurzakjes, ideaal om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer of onder de zak van de vuilnisbak. Of voeg er een p..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Ayurvedische Geurzakje Vata Tuberoos Jasmijn Set 4 stuks a 30 gram.Set van 4 Ayurvedische geurzakjes, ideaal om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer of onder de zak van de vuilnisbak. Of voeg er een paar bij ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Ayurvedische Spray Kapha Salie Munt 3x 50ml (luchtverfrisser/roomspray).3x 1 Ayurvedische Luchtverfrisser met betoverende geur die de zintuigen kalmeert, de lucht verfrist en nare geurtjes helpt verwijderen. Ideaal voor in huis, linnengoed, auto, slaapkamer of wasruimte. Geconcentreerde formule met ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Ayurvedische Spray Pitta Aqua Oudh 3x 50ml (luchtverfrisser/roomspray).3x 1 Ayurvedische Luchtverfrisser met betoverende geur die de zintuigen kalmeert, de lucht verfrist en nare geurtjes helpt verwijderen. Ideaal voor in huis, linnengoed, auto, slaapkamer of wasruimte. Geconcentreerde formule met n..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Ayurvedische Spray Tridosha lavendel citroengras 3x 50ml(luchtverfrisser/roomspray).3x 1 Ayurvedische Luchtverfrisser met betoverende geur die de zintuigen kalmeert, de lucht verfrist en nare geurtjes helpt verwijderen. Ideaal voor in huis, linnengoed, auto, slaapkamer of wasruimte. Geconcentreerde ..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Ayurvedische Spray Vata Tuberoos Jasmijn 3x 50ml (luchtverfrisser/roomspray).3x 1 Ayurvedische Luchtverfrisser met betoverende geur die de zintuigen kalmeert, de lucht verfrist en nare geurtjes helpt verwijderen. Voor in huis, linnengoed, auto, slaapkamer of wasruimte. Geconcentreerde formule met na..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
1 - 13 van 13 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie