Menu
Winkelwagen

Ayurvedische Masala Wierook

Wierook Ayurvedische Masala Agarwood Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayu..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierook Ayurvedische Masala Chandan Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayur..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Meditatie.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurvedisc..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierook Ayurvedische Masala Nag Champa.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurvedis..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Patchouli Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ay..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierook Ayurvedische Masala Relaxation.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurvedis..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierook Ayurvedische Masala Roos Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurved..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierook Ayurvedische Masala Stress Relief.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurve..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierook Ayurvedische Masala Yoga Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurved..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Wierook Ayurvedische Masala Chakra. 12 pakjes a 10 gram.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestan..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
1 - 10 van 10 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie