Menu
Winkelwagen

Backflow Wierook Houder

Backflow Ayurvedische Dragon's Blood Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Backflow Ayurvedische Lavendel Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk 10..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Backflow Ayurvedische Nag Champa Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Backflow Ayurvedische Palo Santo Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Backflow Ayurvedische Sandelhout Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Backflow Ayurvedische Witte Salie Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Nag Champa Backflow Wierookkegels 6 pakjes a 24 kegeltjes.Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect. Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes. Werkt niet met gewone wierookbranders. Gebruiksaa..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Palo Santo Backflow Wierookkegels 6 pakjes a 24 kegeltjes.Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect. Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes. Werkt niet met gewone wierookbranders. Gebruiksaa..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Sandelhout Backflow Wierookkegels 6 pakjes a 24 kegeltjes.Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect. Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes. Werkt niet met gewone wierookbranders. Gebruiksaa..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Boeddha ± 12x10x9cm.Backflow waterval wierookbrander met Boedddha. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Alleen te gebruiken met speciale backflow wierookkegels...
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Ganesha 9x6x10cm.Backflow waterval wierookbrander Ganesha. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Bestel de bijhorende wierookkegeltjes apart. Werkt niet met gewone wierookkegels.Afmetingen 9x6x10cm...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Kleine Boeddha Set 2 stuks ± 12x9x7cm.Backflow waterval wierookbrander met een kleine boeddha. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Alleen te gebruiken met speciale backflow wierookkegels...
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 12 van 29 (3 pagina's)

Prachtige backflow wierook houders en de speciale backflow wierook kegels koop je bij ons.

Bij de backflower wierook houders stijgt de rook niet op maar vloeit als een waterval naar beneden. Hierdoor ontstaat een prachtig sereen effect naast de heerlijk vrijkomende geur van de wierook. Je kunt alleen de speciale backflow wierookkegels gebruiken.

De speciale backflow wierookkegels zorgen er samen met de vorm van de backflow wierook houder voor dat de rook terugstroomt. De backflow wierookkegels zijn in tegenstelling tot de gewone wierookkegels hol aan de binnenkant. Terwijl het backflow wierook kegeltje smeult, vloeit de rook in de holte. Het vloeiende rook effect ontstaat door de vormgeving van de backflow wierook houder / brander en een natuurkundig principe wat veroorzaakt wortd door o.a. de luchtdruk. De speciale backflow wierookkegels zijn zo ontwikkeld dat de rook naar beneden door de holte heen. Hierdoor ontstaat het verrassende effect van een waterval zonder dat er iets onnatuurlijks gebeurt.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie