Menu
Winkelwagen

Backflow Wierook Houder

Prachtige backflow wierook houders en de speciale backflow wierook kegels koop je bij ons.

Bij de backflower wierook houders stijgt de rook niet op maar vloeit als een waterval naar beneden. Hierdoor ontstaat een prachtig sereen effect naast de heerlijk vrijkomende geur van de wierook. Je kunt alleen de speciale backflow wierookkegels gebruiken.

De speciale backflow wierookkegels zorgen er samen met de vorm van de backflow wierook houder voor dat de rook terugstroomt. De backflow wierookkegels zijn in tegenstelling tot de gewone wierookkegels hol aan de binnenkant. Terwijl het backflow wierook kegeltje smeult, vloeit de rook in de holte. Het vloeiende rook effect ontstaat door de vormgeving van de backflow wierook houder / brander en een natuurkundig principe wat veroorzaakt wortd door o.a. de luchtdruk. De speciale backflow wierookkegels zijn zo ontwikkeld dat de rook naar beneden door de holte heen. Hierdoor ontstaat het verrassende effect van een waterval zonder dat er iets onnatuurlijks gebeurt.

Backflow Ayurvedische Nag Champa Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Backflow Ayurvedische Palo Santo Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Backflow Ayurvedische Sandelhout Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Backflow Ayurvedische Witte Salie Wierookkegels 12 pakjes 30 gram.Ayurvedische wierookkegels voor backflow wierookbranders, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig effect. Verpakking bevat 12 doosjes, met elk..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Nag Champa Backflow Wierookkegels 6 pakjes a 24 kegeltjes.Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect. Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes. Werkt niet met gewone wierookbranders. Gebruiksaa..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Palo Santo Backflow Wierookkegels 6 pakjes a 24 kegeltjes.Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect. Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes. Werkt niet met gewone wierookbranders. Gebruiksaa..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Sandelhout Backflow Wierookkegels 6 pakjes a 24 kegeltjes.Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect. Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes. Werkt niet met gewone wierookbranders. Gebruiksaa..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Boeddha ± 12x10x9cm.Backflow waterval wierookbrander met Boedddha. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Alleen te gebruiken met speciale backflow wierookkegels...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Ganesha 9x6x10cm.Backflow waterval wierookbrander Ganesha. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Bestel de bijhorende wierookkegeltjes apart. Werkt niet met gewone wierookkegels.Afmetingen 9x6x10cm...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Kleine Boeddha Set 2 stuks ± 12x9x7cm.Backflow waterval wierookbrander met een kleine boeddha. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Alleen te gebruiken met speciale backflow wierookkegels...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Lotus ± 11x10x9cm.Backflow waterval wierookbrander met Lotus. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Alleen te gebruiken met speciale backflow wierookkegels...
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Lotushand ± 15x8x18cm.Backflow waterval wierookbrander van een hand met lotus. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Alleen te gebruiken met speciale backflow wierookkegels...
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Lotusvijver Set 2 stuks ± 11x8x6cm.Backflow waterval wierookbrander met Lotus in een vijver. De rook stijgt niet op, maar vloeit over twee plateaus als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Alleen te gebruiken met speciale backflow wierookkeg..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Maan Set 2 stuks Backflow waterval wierookbrander Maan. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect.   Werkt niet met reguliere wierookkegels...
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Backflow
Backflow Waterval Wierookbrander Olifant 12x9x17cm.Backflow waterval wierookbrander Olifant. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Kan ook voor het branden van dunne wierookstokjes worden gebruikt. Let op: Bestel de bijhorende wierookk..
€37,99
Excl. BTW:€31,40
Merk: Backflow
Backflow Wierookbrander Boeddha Op Maan 16.5x13x6cm.Keramische backflow wierookhouder van Boeddha zittend op de maan. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Alleen te gebruiken met speciale backflow wierookkegels...
€23,99
Excl. BTW:€19,83
Witte Salie Backflow Wierookkegels 6 pakjes a 24 kegeltjes.Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect. Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes. Werkt niet met gewone wierookbranders. Gebruiksa..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Satya
Lavendel Backflow Wierookkegels 6 pakjes a 24 kegeltjes.Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect. Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes. Brandduur 1 kegeltje: ca. 15 min. ​Werkt niet met g..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Organic Goodness Backflow Wierook Arabische Oudh Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wi..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Organic Goodness Backflow Wierook Dragon's blood Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wi..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Organic Goodness Backflow Wierook Frankincense Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wier..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Organic Goodness Backflow Wierook Jasmijn Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wierookke..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Organic Goodness Backflow Wierook Lavendel Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wierookk..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Organic Goodness Backflow Wierook Nag champa Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wieroo..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Organic Goodness Backflow Wierook Patchouli Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wierook..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Organic Goodness Backflow Wierook Sandelhout Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wieroo..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Organic Goodness Backflow Wierook Witte salie Box 6x 12 kegels.Wierookkegels voor backflow wierookbranders met 100% natuurlijke Ingrediënten. Via het luchtgaatje stroomt de rook als een waterval naar beneden, waardoor een magisch effect ontstaat. Productspecificaties 100% natuurlijke backflow wiero..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
1 - 27 van 27 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie