Menu
Winkelwagen

De Groene Linde

Energy Mist Consolation Angel Collection 50ml AurasprayIk geef je troost en sla een arm om je heen.Consulation betekent troost, troost in moeilijke dagen en momenten. Deze sfeer schenkt je troost en steun en het voelt als een liefdevolle omarming. Geef een flesje cadeau aan iemand die een zware tijd..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Faith Angel Collection 50ml AurasprayMoed en vertrouwen geven je de kracht om door te gaan.Moed en vertrouwen zijn de sleutels om door te gaan. Om de kracht te vinden in een tijd waarin je wordt geconfronteerd met negatieve emoties zoals angst en radeloosheid. Deze geurfrequentie geeft j..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Gratitude Angel Collection 50ml AurasprayDe kunst om dankbaar te zijn, waar ben jij allemaal dankbaar voor?Dankbaarheid, het magische woord waar je veel mee kan bereiken. Waar ben jij dankbaar voor? De kleine dingen van het leven waarderen en echt bij je binnen laten komen, kan jij dat? ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Healing Angel Collection 50ml AurasprayHet helen van lichaam en geest.Healing, vraag de engelen om je te ondersteunen bij je healing proces, of het nu lichamelijk of emotioneel is. In liefdevolle kracht weer jezelf worden, de persoonlijke processen aangaan die misschien heel confronteren..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Love Angel Collection 50ml AurasprayVerbinden met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en alles om je heen.In liefde verbonden zijn met alles om je heen. Van Ik naar Wij. Ik help je om je hart te openen waardoor je op een milde en liefdevolle manier in het leven kan gaan staan. Je laat a..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Passion Angel Collection 50ml AurasprayLaat passie je leven vormgeven.Ben jij ook beland in een beroep of plek waar je eigenlijk helemaal niet wil zijn. Heb je een liefhebberij waar je hart ligt en waar je heel blij van wordt? Of wil je heel graag iets voor jezelf beginnen maar lukt het ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Energy Mist Peace Angel Collection 50ml AurasprayInnerlijke rust en vrede.Voel de innerlijke rust over je neerdalen als ik je aanraak. Harmonie, rust en vrede. Als je onder hoogspanning leeft of als je in je leven geen harmonie en vrede ervaart.Ik breng je tot rust en laat je ervaren hoe het is als ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Shower Mist Healty Hamam 100ml Spray Maak van je douche een Turkse Hamam! Geef jezelf een gezonde boost met Eucalyptus, Rozemarijn en Cederhout. De geur is in eerste instantie lekker fris, maar de ondertoon is heerlijk kruidig door de Cerderhout.100ml Spray fles, geproduceerd door de Groene Linde...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Shower Mist Morning Glow 100ml Spray Maak van je douche een heerlijk geurende stoomcabine. Verreik jouw douchemoment met de Morning Glow. Word heerlijk wakker en geniet van deze vrolijke blend met Grapefruit, Gember, Spar en Tangerine. Alsof de zon op je gezicht staat, kom maar op met de dag! 100ml ..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Shower Mist Slow Down 100ml Spray Maak van je douche een heerlijk geurende stoomcabine. Verreik jouw douchemoment met de Slow Down en kom tot rust. Ontspan lichaam en geest! Heerlijk voor als jij het liefste onder de douche stapt voor het slapen gaan. In deze spray zit de ontspannende etherische oli..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Auraspray Beschermbeer 50 ml.Beschermbeer: Ik bescherm je, je bent veilig! Ingrediënten: Moeder aarde, Bergamot Reggio, Mandarijn. Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden. Beschermbeer geeft een veilig gevoel en is voor kindjes die het moeilijk vinden om uit hun veilige en bekende omgeving te zijn. I..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Acceptance 50 mlJe gaat je nu overgeven en het accepteren dat je lichaam rust nodig heeft.Het is gebeurt, je hebt een burn out of je bent overspannen. Je hebt roofbouw gepleegd of je hebt heel veel meegemaakt. Is je lichaam helemaal uitgeschakeld en/of heb je al je emoties niet me..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Good Night 50 mlEen goede en rustige nacht is van essentieel belang voor een goed herstel.Deze geurfrequentie is bedoeld om heerlijk te slapen. Om je onrustige gedachten, angst om te gaan slapen te stoppen. Je kunt je beter overgeven aan slaap omdat alle ingrediënten van deze geur..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Relieve 50 mlRelieve, laat het los…Lekker hè, die opmerking, “Je moet het loslaten” in de meeste gevallen weet je dat ook wel alleen is het helemaal niet makkelijk om los te laten. Van je af je laten vallen. Ontspanning te vinden in je lichaam maar ook je denken en de onrust. Deze..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Silence 50 mlKom in je innerlijke stilte en vind je antwoorden binnen in jezelf!Tijdens een periode van een burn out komen er heel veel vraagstukken naar boven. Je piekert je een ongeluk en je komt maar niet verder. Antwoorden vind je niet en hierdoor komt je hoofd niet tot rust, ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Super Charger 50 mlEen lekkere geestelijke oppepper en een vrolijk makende geurfrequentie.Dit is zo heerlijk! Niet alleen als je in de fase van een Burn out zit, maar ook gewoon, als je een drukke dag hebt gehad en er nog meer van je wordt gevraagd. Dan, is Super Charger een heerl..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Transition 50 mlJe zit in de overgangsfase, volharden en goed luisteren naar je lichaam.Je bent al goed aan het opknappen maar je merkt dat je er nog niet helemaal bent. Je kan het gevoel hebben dat je iedere keer een paar stapjes vooruit doe en dan vervolgens weer 1 achteruit. He..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Will Power 50 mlWill power zet je ‘aan’. Voor het laatste zetje om deze periode af te sluiten en er weer volledig voor te gaan.Een steun in de periode waar je weer aan de slag gaat. Je bent door deze fase van je leven heen gekomen en je gaat met een rugzak nieuwe inzichten weer aa..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Calming 50 ml.Calming: Voor diepe ontspanning en innerlijke rust.Ingrediënten: Lavendin, Melisse 10%, Anijs, Lavendel, Bergamot Reggio, Neroli 10% en Patchouli.Stress is een veel voorkomende klacht en we weten allemaal hoe het komt. De kunt is dus om te leren ontspannen en goed naar je lic..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Dolle Hondjes 50 ml.Kom! We gaan lekker spelen! Ingrediënten: Sinaasappel, Citroen, Salie, Geranium, Lavendel. Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Om lekker te spelen en plezier te maken. Een zalige geur dat is als een zonnetje in huis. Daarnaast beschermt deze geurfrequentie de kindere..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Fijne Dromen 50 ml.Als je nachten worden verstoord door nachtmerries. Ook fijn voor jonge kinderen. Ingrediënten: Kamille Rooms, Sinaasappel, Scharlei, Mandarijn Fijne dromen… In de fase van 4 tot 6, 7 jaar hebben veel kinderen te maken met nachtmerries. Ondersteun ze met de heerlijke comp..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Hormoon Balans 50 ml.Hormoon Balans (Mevrouwtje Overgang): een natuurzuiver hulpmiddel als je last hebt van overgangsklachten of PMS.Ingrediënten: Geranium, Grapefruit, Jasmijn 10%, Bergamot Reggio, Kamille Roomse 10%.Voor alle vrouwen in de overgang die door verschillende hormonale schomm..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Cleansing 50 ml.Het schoonmaken van je aura om zo alle indrukken van de dag van je af te wassen.Omdat je zo open bent, ben je veel te toegankelijk en kunnen er negatieve energieën zich in je energie systeem vast zetten. Het gevolg is dat je gaat reageren om negatieve emoties die niet v..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Closure 50 ml.Als angsten en emoties uit vorige levens je in dit leven plagen.Ingrediënten: Mandarijn, Mirre, Roos, Marjolein, Pinie, Rozenhout, Laurier.Je herkent dit vast wel uit je jeugd, dat je voor iets heel specifieks bang was, ik was heel erg bang voor vuur en de brandweer. Ik d..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Grounding 50 ml.HSP Grounding: goed gegrond zijn is echt heel belangrijk!Met HSP Gronding merk je dat je lekkerder in je vel zit. Je staat stevig met beide benen op de grond en kan hierdoor open in het leven staan, met vertrouwen in jezelf en de ander.Onze Grounding is de “mannelijke t..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Me I Am 50 ml.Ik-kracht. Weet wie je bent en dat je goed bent zoals je bent.Ingrediënten: Lavendel, Citroen, Eikemos, Kalmoes, Scharlei, Vanille en Rozemarijn.Voel je veilig om jezelf te zijn met alles wat je bent. Ga in je eigen kracht staan en wees op aarde en besef je dat je deel ui..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Mission 50 ml.Om je te ondersteunen op aarde te incarneren.Ingrediënten: Arve den, Kruidnagel, Mandarijn, Nardus, Mirre, Kruizemunt, Tangarine, Ylang Ylang, Kardemom, LavendinAls HSP heb je een missie hier op aarde te vervullen, je bent hier om te helpen de evolutie van de aarde en de ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Protection 50 ml.Ben je hoog gevoelig? HSP Protection zal je beschermen tegen negatieve invloeden.Ingrediënten: Laurier, Citroen, Lavendel, Jeneverbes bes, Pinie, Rozemarijn.Bescherming tegen energetische aanvallen uit je omgeving van personen, Electro smog maar ook van entiteiten. Het..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Pull In 50 ml.HSP Pull in. Om rust te brengen. Zowel in gedachten stromen als in lichamelijke onrust.Ingrediënten: Ylang Ylang, Bergamot Reggio, Patchouli, Tolubalsem, Geranium, Latschenkiefer, Benzoë en Kaneel.Drukke gedachten, gebrek aan focus, onrust in je lichaam dit komt omdat je ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Self Love 50 ml.Liefdevol naar jezelf, naar de wereld en naar de mensheid kijken.Ingrediënten: Rozenhout, Lavendin, Geranium, Roos, Mimosa, Zilverspar, Bergamot Reggio.Omdat het dagelijkse leven als HSP-er hard kan binnenkomen, waardoor je vaak een gevoel van onmacht ervaart. Je voelt ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Speak 50 ml.Spreek! Vertel over wat je bezig houdt en laat het niet tot een ontploffing komen.Ingrediënten: Vetiver, Wintergreen, Lavendin, Kamfer, Eucalyptus, Laurier, Kruizemunt, Nootmuskaat.Als je niet spreekt over wat je bezig houdt, wat je meemaakt en wat je voelt, kunnen emoties ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Kattenzelf 50 ml.Om gewoon jezelf te zijn! Ingrediënten: Lavendin, Den, Neroli, Citroen, Vanille, Geranium, Laurier Geschikt voor kindjes vanaf 2,5 jaar. Kinderen hebben de neiging om zich aan te passen aan de omgeving met als gevolg dat ze zichzelf helemaal verliezen. Als je merkt dan je ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Kippendroom 50 ml.Kippendroom: Met fijne dromen op stok! Ingrediënten: Lavendel, Lavendin, Scharlei, Moeder aarde, Kamille rooms. Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Veel kinderen hebben last van nare dromen en nachtmerries. Deze geurfrequentie is speciaal bedoeld om het kindje rustig te l..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Leeuwenkracht 50 ml.Kom maar op! Je kunt het! Ingrediënten: Den, Petitgrain, Vanille, Dille, Bergamot, Patchouli, Vetiver. Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Kindjes die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan. Je ziet ze twijfelen en kijken. Ze overwegen of ze dit nieuwe aan zul..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Monstertjes 50 ml.Verjaagd enge monsters! Monstertjes spray is al jaren een geliefde spray voor kinderen die last hebben van angsten in de nacht. Ze durven niet te gaan slapen omdat ze in de schaduwen enge monsters zien en horen. Ik adviseer altijd om voor het slapen gaan een verhaal te ve..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Pillow Mist 50 ml.Pillow Mist. Heerlijk slapen in een bed wat naar rust en ontspanning ruikt.Ingrediënten: Alcohol, Kamille Rooms 10%, Lavendel, Geranium.Pillow mist is bedoeld om je beddengoed mee te aromatiseren. De etherische oliën die zijn gebruikt zijn wel bekend als oliën die de nach..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Schaapje 14 50 ml.Schaapje 14. Als je niet kunt slapen, omdat je gedachten maar door blijven gaan.Ingrediënten: Moeder aarde essence en Lavendel.Bij het 14de schaapje slaap je! Schaapje 14 is een compositie die is bedoeld om de gedachten stroom die je wakker kan houden tot rust te brengen...
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Slaap Schaapje 50 ml.Ga maar lekker slapen kleintje! Ingrediënten: Lavendel, Lavendin, Mandarijn en Roomse Kamille. Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Om fijn te gaan slapen. De lavendel en lavendin staan bekend om hun ondersteuning bij het slapen gaan. Het lichaam kalmeert en ontkramp..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Slaap Zacht 50 ml.Slaap Zacht een natuurzuiver hulpmiddel voor iedereen vanaf 3 maanden oud.Ingrediënten: Roomse Kamille 10%, Mandarijn en Lavendel.Deze combinatie is heerlijk om te sprayen in de slaapkamer of boven je hoofd voor het slapen gaan...
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Verkouden Neusjes 50 ml.Verkouden Neusjes is een milde compositie van etherische olie die geschikt is voor de allerkleinsten. Met onder andere Niaouli bekend als een vriendelijke variant van Eucalyputs en is daarom zeer geschikt voor babys en peuters. De roomspray is een makkelijke manier ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Zonder Zorgen 50 ml.Wanneer angst en piekeren je uit je slaap houdt. Ingrediënten: Neroli, Nardus, Sandelhout, Bergamot Reggio en Roos.Soms heeft het leven het niet met je voor en zijn er spanningen en angsten die je uit je slaap kunnen halen. Of je kan de slaap niet vatten of je schrikt m..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Clean Energy Aura Spray 10 mlClean Energy is gewoon een "Must have". Hoogsensitief? Hooggevoelig? dan is Clean Energy vast iets voor jouw.Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, kan in één spraytje daar weer van verlost zijn. Voor het reinigen van de..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Clean Energy Aura Spray 100 mlClean Energy is gewoon een "Must have". Hoogsensitief? Hooggevoelig? dan is Clean Energy vast iets voor jouw.Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, kan in één spraytje daar weer van verlost zijn. Voor het reinigen van d..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Clean Energy Combi Auraspray 100ml en Etherische Olie 10mlNu samen verkrijgbaar de Clean Energy Aurspray en Clean Energy Etherische olie. Clean Energy is gewoon een "Must have". Hoogsensitief? Hooggevoelig? dan is Clean Energy vast iets voor jouw.Iedereen die last heeft van het oppakken van negatiev..
€32,99
Excl. BTW:€27,26
Clean Energy Etherische Olie 10ml. De Clean Energy is nu eindelijk ook als Etherische Olie verkrijgbaar. Clean Energy is een “must have” voor het energetisch reinigen van de leefomgeving en aura. De ingrediënten van deze samengestelde etherische olie zijn jeneverbes, salie, rozemarijn, latschenkiefe..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Bergamot Reggio 10 ml.Bergamot Reggio staat voor “Kom uit het zwarte gat en dans met mij in de zon!” Latijnse naam: Citrus Bergamia Land van herkomst: Italië Winning: Persing van de schil Psychisch: Deze olie heeft een relatie met het hartchakra en werkt ontspannend en opwekkend op d..
€11,45
Excl. BTW:€9,46
Etherische Olie Citroen 10 ml.Citroenolie staat voor “Ik ben een frisse wind voor de ziel!” Latijnse naam: Citrus Limonum Land van herkomst: Italië Winning: Persing van de schil Lichamelijk: Bij huidproblemen zoals wratten, eksterogen en sproeten, maar ook bij allerhande problemen aan het mondslijmv..
€7,35
Excl. BTW:€6,07
Etherische Olie Consolation Angel Collection 10mlIk geef je troost en sla een arm om je heen.Consulation betekent troost, troost in moeilijke dagen en momenten. Deze sfeer schenkt je troost en steun en het voelt als een liefdevolle omarming. Geef een flesje cadeau aan iemand die een zware tijd doorm..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Eucalyptus 10 ml.Eucalyptus olie staat voor “Ik open je ogen!”Latijnse naam: Eukalyptus GlobulusLand van herkomst: ChinaWinning: WaterdampdestillatieLichamelijk:Eucalyptus bij allerhande verkoudheid, griep en infectieziektes. Het herpesvirus is snel om zeep geholpen dus prima bij koo..
€6,85
Excl. BTW:€5,66
Etherische Olie Faith Angel Collection 10mlMoed en vertrouwen geven je de kracht om door te gaan.Moed en vertrouwen zijn de sleutels om door te gaan. Om de kracht te vinden in een tijd waarin je wordt geconfronteerd met negatieve emoties zoals angst en radeloosheid. Deze geurfrequentie geeft je stab..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Gember 10 ml.Gemberolie staat voor “Ik breng weer pit in je leven!” Latijnse naam: Zingiber Officinalis Land van herkomst: India Winning: Waterdamp destillatie Lichamelijk: Gemberolie versterkt de doorbloeding en kan daarom goed worden gebruikt bij allerlei klachten waar de doorbloed..
€17,45
Excl. BTW:€14,42
Etherische Olie Geranium 10 ml.Geranium olie staat voor “Je hoeft niets te doen, laat je verwennen!” Latijnse naam: Pelargonium Graveolens. Land van herkomst: China Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Geranium is een vrouwelijke olie en is daarom inzetbaar voor verschillende problemen die bij..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Etherische Olie Gratitude Angel Collection 10mlDe kunst om dankbaar te zijn, waar ben jij allemaal dankbaar voor?Dankbaarheid, het magische woord waar je veel mee kan bereiken. Waar ben jij dankbaar voor? De kleine dingen van het leven waarderen en echt bij je binnen laten komen, kan jij dat? Gratit..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Grove Den 10 ml.Grove Den etherische olie staat voor “Rust uit en kom weer bij” Latijnse naam: Pinus Sylvestris Land van herkomst: Oostenrijk Winning: Waterdampdestillatie van de naalden en takjes Lichamelijk: Vooral zeer geschikt bij luchtweg aandoeningen. Maar ook bij gewrichtaando..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Etherische Olie Healing Angel Collection 10mlHet helen van lichaam en geest.Healing, vraag de engelen om je te ondersteunen bij je healing proces, of het nu lichamelijk of emotioneel is. In liefdevolle kracht weer jezelf worden, de persoonlijke processen aangaan die misschien heel confronterend zijn..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Jasmijn 10% 10 ml.Jasmijn staat voor “Laat je vallen, geef je over”. Latijnse naam: Jasminum Officinalis Land van herkomst: India Winning: Absolue Spiritueel: Jasmijn is bij veel mensen bekend om zijn zware bezwangerde geur, die meteen met sexualiteit wordt vergeleken. Jasmijn brengt..
€28,35
Excl. BTW:€23,43
Etherische Olie Jeneverbes Bes 10 ml.Jeneverbes olie bes staat voor “Sterk en rustig kun je door het leven gaan!” Latijnse naam: Juniper Communis Land van herkomst: Kroatië Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Jeneverbes bes is een ontgiftende en afvoerende olie en daarom goed te gebruiken bij..
€18,50
Excl. BTW:€15,29
Etherische Olie Kamfer 10 ml.Kamferolie staat voor “Maak je ogen open en zie!” Latijnse naam: Cinnamomum Camphora Land van herkomst: China Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Kamfer werkt sterk kramp verminderend en is pijnstillend en daarom goed in te zetten bij reumatische pijnen, spierpijn..
€6,65
Excl. BTW:€5,50
Etherische Olie Kruidnagel 10 ml.Kruidnagelolie staat voor: “Leven en sterven, het is een geheel” Latijnse naam: Syzygium Aromaticum Land van herkomst: Zanzibar Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Kruidnagelolie is vooral bekend om zijn verdovende werking bij kiespijn, doe een druppel op de o..
€7,65
Excl. BTW:€6,32
Etherische Olie Laurier 10 ml.Laurierolie staat voor “Ik help je te leven en verhelder je geest!” Latijnse naam: Laurus Nobilis Land van herkomst: India Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Laurierolie bij futloos haar, allerhande aandoeningen van de keel en luchtwegen. Bij verstrekkingen van ..
€14,75
Excl. BTW:€12,19
Etherische Olie Lavendel 10 ml.Lavendel olie werkt ontspannend bij het slapen gaan, verlicht brandwondjes en huidproblemen. Werkt energetisch balancerend. Latijnse naam: Lavendula Officinalis Land van herkomst: Frankrijk Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Ik heb altijd een flesje lavendel ol..
€13,60
Excl. BTW:€11,24
Etherische Olie Lemongrass 10 ml.Lemongrass olie staat voor “Alles is fris en nieuw!” Latijnse naam: Cymbopogum Flexosus Land van herkomst: India Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Lemongrass olie is een prima olie bij het geven van een lymfedrainage, versterkt de vaatwanden dus goed te gebr..
€6,85
Excl. BTW:€5,66
Etherische Olie Limoen 10 ml.Limoen etherische olie werkt vitaminerend en opwekkend. Latijnse naam: Citrus Aurantifolia Land van herkomst: Italië Winning: Persing van de schil Lichamelijk: Werkt versterkend op de adervaten en stimuleert de lever. Bij sproeten om deze lichter te maken (Waarom zou je?..
€8,15
Excl. BTW:€6,74
Etherische Olie Love Angel Collection 10mlVerbinden met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en alles om je heen.In liefde verbonden zijn met alles om je heen. Van Ik naar Wij. Ik help je om je hart te openen waardoor je op een milde en liefdevolle manier in het leven kan gaan staan. Je laat alle we..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Mandarijn 10 ml.Mandarijn etherische olie maakt vrolijk en vrij. Latijnse naam: Citrus Nobilis Land van herkomst: Italië Winning: Persing van de schil Lichamelijk: Stilt krampen, sterkt de maag, te gebruiken bij slaap- en spijsverteringsstoornissen. Psychisch: Mandarijn olie brengt j..
€8,35
Excl. BTW:€6,90
Manuka Etherische Olie 10ml Manuka etherische olie wordt ook wel de Nieuw-Zeelandse Tea Tree genoemd. Manuka etherische olie heeft namelijk veel gemeenschappelijke eigenschappen met Tea Tree etherische olie, maar is milder in gebruik. Manuka etherische olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van ..
€28,65
Excl. BTW:€23,68
Etherische Olie Neroli 10% 10 ml.Latijnse naam: Citrus Aurantium Land van herkomst: Marokko Winning: Waterdampdestillatie Psychisch: Neroli is een vrouwelijke, zoete geur die verzachtend, helend en kalmerend werkt op mensen die te maken hebben met slapeloosheid, panische angsten, hysterische of depr..
€38,50
Excl. BTW:€31,82
Etherische Olie Oreganum 10 ml.Oreganum etherische olie werkt pijnstillend en desinfecterend. Latijnse naam: Origanum Vulgare Land van herkomst: Frankrijk Winning: Waterdamdestillatie Lichamelijk: Oreganum olie is een sterk antiseptisch middel en kan dus worden ingezet bij allerlei infecties. Sterk ..
€8,45
Excl. BTW:€6,98
Etherische Olie Passion Angel Collection 10mlLaat passie je leven vormgeven.Ben jij ook beland in een beroep of plek waar je eigenlijk helemaal niet wil zijn. Heb je een liefhebberij waar je hart ligt en waar je heel blij van wordt? Of wil je heel graag iets voor jezelf beginnen maar lukt het maar n..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Patchouli 10 ml.Patchouli, de bekende geur uit de flower power tijd. Werkt grondend en zet je weer in je centrum. Latijnse naam: Pogostemon Patchouli Land van herkomst: Singapore Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: De patchouli olie kan worden gebruikt om de huid te ondersteu..
€9,70
Excl. BTW:€8,02
Etherische Olie Peace Angel Collection 10mlInnerlijke rust en vrede.Voel de innerlijke rust over je neerdalen als ik je aanraak. Harmonie, rust en vrede. Als je onder hoogspanning leeft of als je in je leven geen harmonie en vrede ervaart.Ik breng je tot rust en laat je ervaren hoe het is als je hel..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Etherische Olie Pepermunt 10 ml.Pepermuntolie is een prima olie bij bv griepklachten die gepaard gaan met koorts. Bij Hoofdpijn. Het helpt je concentreren en inspireren. Latijnse naam: Mentha piperita Land van herkomst: China Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Pepermuntolie is een uitstekend..
€8,15
Excl. BTW:€6,74
Etherische Olie Roomse Kamille 10%.Roomse Kamille olie: “Mild en zacht verbind ik je wonden!” Latijnse naam: Anthemis Nobilis Land van herkomst: Frankrijk Winning: Waterdampdestillatie De werking van Roomse Kamille is milder dan van de “Blauwe Kamille” daarom is Roomse Kamille een goede keus als je ..
€12,60
Excl. BTW:€10,41
Etherische Olie Roos 10% 10 ml.Latijnse naam: Rosa centiflora Land van herkomst: Bulgarije Winning: Waterdampdestillatie Psychisch: Rozenolie werkt sterk antidepressief en zinnenprikkelend. Ze creëert een warme, zachte atmosfeer, waarin mildheid, goedheid en begrip kunnen gedijen. Het hart kan zich ..
€55,75
Excl. BTW:€46,07
Etherische Olie Rozemarijn 10 ml.Latijnse naam: Rosemarines Officinalis Land van herkomst: Marokko Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Bij griep en verkoudheid werkt zweetdrijvend ook om te stomen bij ontstoken bijholten en nog niet losgekomen verkoudheid. Massage bij pijnlijke en vermoeide s..
€8,35
Excl. BTW:€6,90
Etherische Olie Salie 10 ml.Salie olie werkt beschermend en reinigend voor het energetische systeem Latijnse naam voor Salie olie: Salvia Officinalis Land van herkomst: Griekenland Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Salie olie is een goed middel om in te zetten bij allerhande problemen rond ..
€10,25
Excl. BTW:€8,47
Etherische Olie Sinaasappel 10 ml.Sinaasappelolie werkt kalmerend op de spijsvertering en versterkend voor de geest. Latijnse naam: Citrus Aurantium Dulcis Land van herkomst: Italië Winning: Persing Lichamelijk: De olie die eigenlijk als essence moet worden aangeduid is perfect om te gebruiken bij h..
€8,85
Excl. BTW:€7,31
Etherische Olie Tea Tree 10 ml.Tea tree olie pakt infecties aan en versterkt je immuunsysteem! Latijnse naam: Melaleuca Aternifolia Land van herkomst: Australië Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Tea Tree olie is wetenschappelijk de meest onderzochte olie. Uit die onderzoeken is gebleken dat..
€8,35
Excl. BTW:€6,90
Etherische Olie Venkel 10 ml.Venkelolie zorgt o.a. voor verwerken en verzorgend voor de huidLatijnse naam: Foeniculum VulgarisLand van herkomst: HongarijeWinning: WaterdampdestillatieLichamelijk:Voor baby’s en kinderen die last hebben van krampjes gebruik dit wel met mate want venkelolie is een ster..
€8,20
Excl. BTW:€6,78
Etherische Olie Wierook 10 ml.Wierook olie heeft kalmerende eigenschappen en helpen om stress en wanhoop te overwinnen. Latijnse naam: Boswella Serrata Land van herkomst: India Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Wierook olie is bij mij bekend omdat ik het altijd toepas in cremes tegen rimpel..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Etherische Olie Ylang Ylang 10 ml.Yang Ylang olie werkt anti stress en verjaagd gevoelens van angst. Latijnse naam: Cananga Odorata Top Note Land van herkomst: Madagaskar Winning: Waterdampdestillatie Lichamelijk: Vooral bij depressiviteit, angst en spanning en daaruit volgende slaapproblemen. In de..
€18,85
Excl. BTW:€15,58
Groene Muskiet Anti Muggen Etherische Olie 10mlOp een natuurlijke manier de muggen op een afstand houden kan! De Groene Muskiet etherische olie kun je prima gebruiken in een aromadiffuser of druppel wat in een schaaltje water en zet dat neer om de muggen op afstand te houden.Groene Muskiet is opgebo..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Groene Muskiet Anti Muggen Pocketspray 10mlMinispray handig voor onderweg. Op een natuurlijke manier de muggen op een afstand houden kan! De Met Groene Muskiet kun je je inspuiten. Het heeft geen negatieve gevolgen, omdat de Groene Muskiet is opgebouwd uit verschillende etherische oliën. Deze worden..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Groene Muskiet Anti Muggen Roll OnOp een natuurlijke manier de muggen op een afstand houden kan! De Groene Muskiet roll on kun je makkelijk en snel aanbrengen. Het heeft geen negatieve gevolgen, omdat de Groene Muskiet is opgebouwd uit verschillende etherische oliën. Deze worden verdragen door de hu..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Groene Muskiet Anti Muggen Set Met deze set heb je verschillende producten die je in kunt zetten op het gewenste moment. De roll on (op basis van Jojoba olie) en de pocket spray zijn altijd handig voor onderweg, je stopt deze makkelijk in je tas. De 100ml spray is handig voor thuis en kun je gebrui..
€29,90
Excl. BTW:€24,71
Groene Muskiet Anti Muggen Spray 100mlMinispray handig voor onderweg. Op een natuurlijke manier de muggen op een afstand houden kan! De Met Groene Muskiet kun je je inspuiten. Het heeft geen negatieve gevolgen, omdat de Groene Muskiet is opgebouwd uit verschillende etherische oliën. Deze worden verd..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Happy Home Clean and Bright Blend Etherische Olie 10ml Clean and Bright werkt reinigend. Als je ruimte bedompt is of als er is gekookt zal deze geur je ruimte weer heerlijk opfrissen. Soms kan je het gevoel hebben dat de atmosfeer van je huis niet lekker is, vol en kleverig. Of als je veel mensen ov..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Happy Home Clean and Bright Roomspray 100ml Clean and Bright Roomspray werkt reinigend. Als je ruimte bedompt is of als er is gekookt zal deze geur je ruimte weer heerlijk opfrissen. Soms kan je het gevoel hebben dat de atmosfeer van je huis niet lekker is, vol en kleverig. Of als je veel mensen ove..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Happy Home Cough and Sniffs Blend Etherische Olie 10ml Dit is DE blend die je kunt gebruiken als er griep en verkoudheid heerst. Preventief is aan te raden. Verdamp de Cough and Sniffs blend in perioden dat er veel verkouden neusjes zijn. De gekozen etherische oliën kunnen je weerstand verhogen en j..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Happy Home Cough and Sniffs Roomspray 100ml Dit is DE blend die je kunt gebruiken als er griep en verkoudheid heerst. Preventief is aan te raden. Spray de Cough and Sniffs in perioden dat er veel verkouden neusjes zijn. De gekozen etherische oliën kunnen je weerstand verhogen en je beschermen tegen ..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Happy Home Focus and Boost Blend Etherische Olie 10ml Deze heerlijke en verfrissende geur zal je helpen om na een vermoeiende dag weer tot je zelf te komen en je op te peppen. Erg fijn als je later nog wat moet doen. De gekozen etherische oliën zijn ook bedoeld om je geestelijk alert te maken en te ..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Happy Home Focus and Boost Roomspray 100ml Deze heerlijke en verfrissende geur zal je helpen om na een vermoeiende dag weer tot je zelf te komen en je op te peppen. Erg fijn als je later nog wat moet doen. De gekozen etherische oliën zijn ook bedoeld om je geestelijk alert te maken en te houden, een..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Happy Home Love and Lovely Blend Etherische Olie 10ml Om liefde en harmonie te creëren of te benadrukken. Een fijne geur voor de dagen dat je verkilling voelt binnen je gezin of met je partner. Je hart kan zich weer openen. Een heel fijne geur om te verdampen als je een stel pubers in huis hebt. Ze ..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Happy Home Love and Lovely Roomspray 100ml Om liefde en harmonie te creëren of te benadrukken. Een fijne geur voor de dagen dat je verkilling voelt binnen je gezin of met je partner. Je hart kan zich weer openen. Een heel fijne geur om te sprayen als je een stel pubers in huis hebt. Ze kunnen zich w..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Happy Home Relax and Cozy Blend Etherische Olie 10ml Lekker cocoonen op de bank, heerlijk ontspannen na een drukke dag. Relax and Cozy is zo zoet en diep dat je je kunt laven in rust, ontspanning en gezelligheid. Laat die zucht van verlichting en laat de afgelopen dag van je af glijden. Je bent nu l..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
1 - 96 van 113 (2 pagina's)