Menu
Winkelwagen

No-Ray Products

No-Ray Anti-Stralings- en Edelsteenproducten

Wij zijn enthousiast om als een van de eerste aanbieders de innovatieve No-Ray edelsteenproducten, gecreëerd door Pieter Pieters van MCNA en Pro-Vital, zowel online als in onze fysieke winkel aan jouw beschikbaar te stellen.

De unieke behandeling van de No-Ray edelsteenproducten intensiveert de specifieke eigenschappen van de gebruikte stenen, wat leidt tot een merkbare versterking in hun werking.

Momenteel bieden we de No-Ray Water Gems set en de No-Ray Aerate Absorber aan, maar we verwachten ons assortiment spoedig te vergroten.

  • No-Ray Water Gems set: Een combinatie van Amethist en Bergkristal, behandeld met aurische fotonen om de boviswaarde van water te verhogen.
  • No-Ray Aerate Absorber: Ontworpen om straling van elektronische apparaten te absorberen, vervaardigd uit hoogwaardige shungite.

Merk: No-Ray
Noy-Ray Mini Cilinder De No-Ray Mini Cilinder is speciaal ontworpen om straling, die door de mens wordt ontvangen, deels te geleiden en te absorberen. Het glazen buisje bevat in een unieke verhouding van zeven verschillende edelsteen-gruizen. Voor een optimale werking nu en ..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Merk: No-Ray
No-Ray Water Gems Deze waterstenen bestaan uit amethist en bergkristal. De stenen geven aan het water aurische energie af waardoor water met een hogere boviswaarde ontstaat.  Om de stenen van energie te voorzien worden deze gedurende 48 uur opgeladen met aurische f..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: No-Ray
No-Ray Aerate Absorber Anti-Straling Aerate Absorber is ontwikkeld om straling van elektronische apparatuur de absorberen. Het is gemaakt van het beste Shungiet, een uniek gesteente dat alleen voorkomt in een klein gebied in Rusland. De Aerate Absorber is handgemaakt en voorzien van een plakker zoda..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
1 - 3 van 3 (1 pagina's)