Menu
Winkelwagen

Abalone Schelpen

Abalone Schelp Kopen 12-15 cm
Bestseller
Abalone schelp kopen van ongeveer 12-15 cm.De Abalone schelp is een natuurproduct daarom is de afbeelding van een indicatie van wat je geleverd krijgt. De Abalone schelp is ongeveer 12 cm tot 15 cm groot. Er kunnen stukjes van de randen van de Abalone schelp missen en er zitten kleine (natuurlijke) ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Abalone schelp kopen van ongeveer 16-19 cm.De Abalone schelp is een natuurproduct daarom is de afbeelding van een indicatie van wat je geleverd krijgt. De Abalone schelp is ongeveer 16 cm tot 19 cm groot. Er kunnen stukjes van de randen van de Abalone schelp missen en er zitten kleine (natuurlijke) ..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Abalone Schelp bestellen / kopen.

De mooiste abalone schelpen voor het branden van witte salie, voor bij het smudgen of om edelstenen mee te reinigen uit voorraad vanuit onze winkel leverbaar. Dus ma-za voor 17.00 besteld is dezelfde dag verstuurd.

De Abalone schelp

is een natuurproduct daarom is de afbeelding van een indicatie van wat je geleverd krijgt. De hier te kopen Abalone schelpen zijn ongeveer 12cm tot 15cm groot. Er kunnen stukjes van de randen van de Abalone schelp missen en er zitten kleine (natuurlijke) gaten in. Daarnaast kan er aan de buitenzijde van de schelp nog "zeewier" of andere natuurlijke aanslag zitten.

Tip: leg een stukje aluminium folie in de abalone schelp en leg daar de witte salie op. Zo blijft de toplaag van de abalone schelp schoon en mooi. Je kunt in plaats van de aluminium folie ook een laagje zand in de abalone schelp doen.

Let op! Bij het branden van witte salie in de abalone schelp wordt deze warm. Pas dus goed op met het vasthouden en/of waar je de abalone schelp neerlegt tijdens het branden van de witte salie of smudgen.

Abalone schelp oorsprong

In de Abalone Schelp leeft een middelgrote tot zeer grote zeeslak. Deze zeeslak (zee-oor genoemd) groeit langzaam en kan oud worden. De schelpen hebben een lage, open, structuur en aan de rand van de schelp zitten minimaal vijf luchtgaten. Deze gaten zijn nodig voor een gelijkmatige toevoer van zuurstofrijk water en de uitstoot van overbodige afvalstoffen.

Enkele eigenschappen Abalone schelp

"De Abalone schelp beschikt over de zuiverende energie van de zee en wordt in de astrologie gelinkt met het element water."

"De Abalone schelp worden ook vaak gebruikt tijdens een meditatie, omdat dit goed is voor de intuïtie, de spirituele en de psychologische ontwikkeling. Brand een kaars in de abalone schelp en dit kan nieuwe inzichten geven en rust brengen."

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie