Menu
Winkelwagen

Agua Sacral

Agua Sacral kopen: ma-za voor 17.00 uur, dezelfde dag verstuurd.

Voor Agua Sacral van 250 ml kun hier je bij ons terecht voor een scherpe prijs. Aanbieding 10% korting bij 2 flessen of meer.

Gebruik Agua Sacral | Agua Sacral Ervaringen

Agua Sacral kan gesprenkeld of gesprayd worden in ruimtes, op voorwerpen of op andere plaatsen.

• Reinigen van ruimtes (energetisch)
• Activeren van hoge frequenties
• Openen van poorten
• Bij initiaties (o.a. Munay Ki)
• Contact maken met je hoger zelf
• Creëren van heilige ruimtes
• Contact maken met spirits
• Activeren van magische krachten
• En nog veel meer toepassingen

LET OP: niet om in te nemen. Buiten bereik van kinderen houden, voorzichtig met de huid en ogen. Ontvlambaar, irriterend. Voorzichtig bij open vuur. De kleur van de Agua Sacral kan sterk verschillen per flesje.

DE LEGENDE VAN AGUA SACRAL
De herkomst van Agua Sacral gaat terug tot ver voor onze jaartelling. De legende start in Aztlán, het mysterieuze eiland met de zeven grotten. Een jongen (Plata) vindt daar een kleine kruik met een violet kleurige vloeistof erin. Onderin de kruik zit een stukje hout . Plata opent de kruik en er komt een betoverende geur uit die hij nog nooit geroken heeft. Ineens herinnert hij zich weer wie hij is en waar hij vandaan komt. Prachtige beelden stromen door zijn lichaam en geest. Elke keer als hij dit magische water gebruikt komen er enorme krachten in hem vrij die hij niet kan verklaren.

Plata groeit op en wordt een man. Op belangrijke momenten in zijn leven gebruikt hij de vloeistof in de kruik. Als hij een oude man is geeft hij de kruik aan zijn zoon. Vreemd genoeg zit er dan nog evenveel vloeistof in als op de dag dat hij hem vond. Dit herhaalt zich zeven generaties lang. De zevende zoon uit de generatie van Plata woont in het Perzische rijk en is de eerste die de formule en het recept weet na te maken via alchemistische technieken. Hij doopt het water ‘Agua Sacral’. Het recept blijft geheim en wordt van vader op zoon overgedragen. De originele kruik is nooit gevonden.

Merk: Agua Sacal
Aqua Sacral Fles 250ml kopen. Bij afname twee stuks of meer 10% korting op Agua Sacral.Fles van 250ml Agua Sacral water. Ingrediënten: Alcohol (96%) spring water, limonende coumarin, diverse essentiële oliën. Niet voor inwendig gebruik!Buiten bereik van kinderen houden, voorzichtig met de huid en og..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie