Menu
Winkelwagen

Orgonite

Orgonite Kopen?

Orgonite hangers, priamides en bollen zijn bij ons online te koop. Dus als je naar orgonite producten op zoek bent kun je bij ons terecht. Alle orgonite producten zijn met zorg en met de hand gemaakt, ieder orgonite is uniek.

Orgonite Hanger

Door het dragen van de orgonite hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden. De orgonite hanger kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd voor gewenste effect.

Orgonite Piramide - Bol

Een orgonite piramide of orgonite bol is speciaal gemaakt om het energieveld in een leef- of werkruimte meer in balans te brengen.

Je kunt een bol natuurlijk ook bij je dragen.

Wat is Orgonite?

Orgonite is een mix kunsthars, aluminium- en kopervijlsel, kristallen, edelstenen en metaaldraad.

De vorm is niet direct van belang, maar iedere vorm heeft een eigen "uitstraling".

Lees meer over orgonite op wanttoknow.nl

Wat doet Orgonite

In het kort kan orgonite door het bij je te dragen als hanger, in je broekzak of op een bepaalde plaats op je lichaam waar je "klachten" hebt jouw energieveld versterken. Hierdoor kan je lichamelijke en geestelijke welzijn positief beïnvloedt worden. Orgonite in een ruimte geplaatst ontstoord en verbeterd de energie.

Orgonite Ontstoren

Orgonite is in staat om schadelijke, etherische delen van elektro-magnetische velden te neutraliseren en om te draaien naar positiviteit.

Lees meer hierover op wanttoknow.nl

Merk: Orgonite
Orgonite Obelisk 7 Chakra 12cmEen obelisk is een krachtige vorm, ookwel lichtzuil genoemd en staat o.a. symbool voor wederopstanding.Deze obelisk bevat: Amethist, Blauwe Aventurijn (Blauwe Kwarts), Lapis Lazuli, Groene Aventurijn, Gele Jaspis, Carneool en Rode Jaspis...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Orgonite
Orgonite Piramide Amethist Flower of Life 5x5x8cmOrgonite Piramide met amethist en het flower of life symbool. De orgonite piramide is speciaal ontworpen om de energieën in je werk- of leefruimtes te balanceren...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Orgonite
Orgonite Piramide Amethist Flower of Life 7x7x6cmOrgonite Piramide met amethist en het flower of life symbool. De orgonite piramide is speciaal ontworpen om de energieën in je werk- of leefruimtes te balanceren...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Orgonite
Orgonite Piramide Robijn In Kyaniet 7x7x6cmOrgonite Piramide met Robijn In Kyaniet en het flower of life symbool. De orgonite piramide is speciaal ontworpen om de energieën in je werk- of leefruimtes te balanceren...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Orgonite
Orgonite Piramide Seleniet Flower of Life 7x7x6cmOrgonite Piramide met Seleniet en het flower of life symbool. De orgonite piramide is speciaal ontworpen om de energieën in je werk- of leefruimtes te balanceren...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Orgonite
Orgonite Piramide ZwarteToermalijn Flower of Life 5x5x8cmOrgonite Piramide met zwarte toermalijn en het flower of life symbool. De orgonite piramide is speciaal ontworpen om de energieën in je werk- of leefruimtes te balanceren...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Organite
Bloem Des Levens Chakra Piramide met Kristalpunt 7x7x6cm.De Bloem des levens symboliseert de eenheid van alles dat binnen de schepping bestaat. Het laat zien dat we allemaal gemodelleerd zijn naar dezelfde blauwdruk en is een sterk symbool binnen de heilige geometrie.De 7 Chakras vertegenwoordigen d..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Orgonite
Orgonite Bol 7 Chakra ±5.5cm Door de vorm is de bol zeer geschikt voor meditatie en in een woon- of werkruimte bevordert het de feng shui / energie van die ruimte. De bol is gemaakt met deze edelstenen: Amethist, Sodaliet, Lapis, Groene Aventurijn, Goudkwarts, Perzik Aventurijn, Granaat...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Orgonite
Orgonite Bol Seleniet Bloem Des Levens ±5.5cm Door de vorm is de bol zeer geschikt voor meditatie en in een woon- of werkruimte bevordert het de feng shui / energie van die ruimte. Deze orgonite bol is gemaakt van seleniet Van het Bloem des levens symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van ..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Orgonite
Orgonite Bol Tijgeroog Levensboom ±5.5cm Door de vorm is de bol zeer geschikt voor meditatie en in een woon- of werkruimte bevordert het de feng shui / energie van die ruimte. Tijgeroog heeft een sterke verbinding met de zon en de zonnevlecht. De steen is verwarmend, opbeurend en 'verbrandt'..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Orgonite
Orgonite Bol Toermalijn Bloem Des Levens ±5.5cm Door de vorm is de bol zeer geschikt voor meditatie en in een woon- of werkruimte bevordert het de feng shui / energie van die ruimte. Toermalijn werkt reinigend en aardend en beschermt tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. (*) Van ..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Organite
orgonite Chakra Piramide Zwarte Toermalijn met Ohm 7x7x6cm.orgonite bestaat uit een combinatie van kristal, hars en metaal. Het beschermt tegen schadelijke (elektromagnetische) straling en andere energievervuiling. orgonite heeft een algemeen ontspannende werking en bevordert fysieke en spirituele g..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Aartsengel Gabriel.Orgonite Hanger Aartsengel Gabriel met koord.Aartsengel Gabriel: Roep aartsengel Gabriël aan als je zijn hulp wilt voor meer helderheid, zuiverheid, orde en discipline. Zijn werk is het scheppen van meer harmonie, schoonheid en zuiverheid op aarde. Hij helpt je bij..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Aartsengel Michael.Orgonite Hanger Aartsengel Michael met koord.Aartsengel Michael: Roep aartsengel Michael aan als je hulp wenst bij moed, kracht en bescherming. Hij draagt het vlammende blauwe Zwaard van Waarheid, en als daarom gevraagd wordt zal hij het gebruiken om je los te snij..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Aartsengel Raphaël.Orgonite Hanger Aartsengel Raphaël met koord.Aartsengel Raphaël : Doe een beroep op aartsengel Raphaël als je hulp nodig hebt bij genezing, waarheid en inzicht. Vraag om zijn hulp bij alle vormen van genezing en om negatieve blokkades die ziekte veroorzaken op te r..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Aartsengel Uriël.Orgonite Hanger Aartsengel Uriël met koord.Aartsengel Uriël: Roep aartsengel Uriël en zijn vredesengelen aan bij elke situatie waarbij de energie van Heilige Vrede nodig is. Vraag zijn hulp om je angsten te laten verdwijnen, zodat je diepe vrede kunt vastleggen in jo..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Flower Of Life Amethist en Bergkristal.Orgonite Hanger Flower Of Life Amethist en Bergkristal.Afmeting 4 cm. Materialen: amethist, bergkristal, koper en hars.Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Flower Of Life Citrien.Orgonite Hanger Flower Of Life Citrien met koord.Afmeting 4 cm. Materialen: citrien, koper en hars.Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Flower Of Life Seleniet.Orgonite Hanger Flower Of Life Seleniet met koord.Afmeting 4 cm. Materialen: seleniet, koper en hars.Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Hartvormig Multi Color.Orgonite Hanger Hartvormig Multi Color met koord.Afmeting 4x4.2 cm. Materialen: amethist, lapis, turquoise, peridot, citrien, carneool en granaat, koper en hars,Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je gelev..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Ohm Amethist.Orgonite Hanger Ohm Amethist met koord.Afmeting 4 cm. Materialen: amethist, koper en hars.Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Ohm Toermalijn En Jaspis.Orgonite Hanger Ohm Toermalijn En Jaspis met koord.Afmeting 4 cm. Materialen: toermalijn, koper en hars.Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Ovaalvorm Multi Color.Orgonite Hanger Ovaalvorm Multi Color met koord.Afmeting 5 cm. Materialen: amethist, lapis, turquoise, peridot, citrien, carneool en granaat, koper en hars,Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd kr..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Pegelvormig Multi Color.Orgonite Hanger Pegelvormig Multi Color met koord.Afmeting 5 cm. Materialen: amethist, lapis, turquoise, peridot, citrien, carneool en granaat, koper en hars,Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je gelever..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Rond Multi Color.Orgonite Hanger Rond Multi Color met koord.Afmeting 4 cm. Materialen: amethist, lapis, turquoise, peridot, citrien, carneool en granaat, koper en hars,Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De a..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Seleniet Hartvormig.Orgonite Hanger Seleniet Hartvormig met koord.Afmeting 3.5 cm. Materialen: seleniet, koper en hars.Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Vijfhoekig Multi Color.Orgonite Hanger Vijfhoekig Multi Color met koord.Afmeting 5x2.5 cm. Materialen: amethist, lapis, turquoise, peridot, citrien, carneool en granaat, koper en hars,Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je gelev..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Orgonite
Orgonite Hanger Zevende Chakra Hartvormig.Orgonite Hanger Zevende Chakra Hartvormig met koord.Afmeting 4x4.2 cm. Materialen: edelstenen, metaal en hars.Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer represe..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Orgonite
Orgonite Piramide 7 Chakra ±6.5x7.2x7.6cmcm De orgonite piramide is speciaal ontworpen om de energieën in je werk- of leefruimtes te balanceren. Om de orgonite piramide op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden. De piramide is gemaakt met deze 7 chakra ede..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Orgonite
Orgonite Shungit Hanger 5cm.Orgonite Shungit hanger van ± 5cm. Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Orgonite
Orgonite Shungit Hanger 4.5 cm.Orgonite Shungit Hanger punt model van ± 4.5 cm. Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Orgonite
Orgonite Shungit hanger Hartvormig 3.5cm.Orgonite Shungit hanger hartvormig van ± 3.5cm. Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Orgonite
Orgonite Shungit Hanger Ovaal 5cm.Orgonite Shungit hanger ovaal model van ± 5cm. Er kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Organite
Tijgeroog Piramide met Levensboom 7x7x6cm.Tijgeroog heeft een sterke verbinding met de zon en de zonnevlecht. De steen is verwarmend, opbeurend en 'verbrandt' negatieve invloeden. Hij revitaliseert en geeft een energieker gevoel.De Levensboom is een sterk symbool van verbondenheid, de kringloop van ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Organite
Toermalijn Piramide met Kristalpunt En Bloem Des Levens.Zwarte toermalijn heeft zuiverende en aardende eigenschappen. Beschermt tegen alle soorten negatieve energie, elektromagnetische vervuiling en straling.De Bloem des levens symboliseert de eenheid van alles dat binnen de schepping bestaat. Het l..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
1 - 35 van 35 (1 pagina's)