Menu
Winkelwagen

Palo Santo - Heilig Hout

Palo Santo - producten bestellen / kopen.

Palo Santo Hout 10 stukjes hout van ± 10cm lang.10 stuks Palo Santo Hout / Sticks van ± 10cm lang. Gebruik: Steek een stokje aan en laat deze even branden. Blaas de vlam uit zodat het hout gaat gloeien en er een lichte rook vanaf komt. Voor een lekkere geur is in de ruimte is dit voldoende. Wil je e..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Palo Santo
Zakje Palo Santo Hout met ± 3-5 stukjes hout van ± 10cm lang. Totaal gewicht 25 gram.Zakje Palo Santo Hout met ± 3-5 stukjes hout van ± 10cm lang. Totaal gewicht 25 gram.Gebruik: Steek een stokje aan en laat deze even branden. Blaas de vlam uit zodat het hout gaat gloeien en er een lichte rook vanaf..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Palo Santo Wierookhouder Lotus 10x3cm Keramische wierookhouder, speciaal ontworpen voor het veilig branden van palo santo stokjes sticks.Let op: Plaats brandende wierook buiten het bereik van kinderen en huisdieren, weg van brandbare voorwerpen en tocht...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Sagrada Madre Palo Santo Wierook Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo chips en poeder, verlijmd met een plantaardig bindmiddel. ProductkenmerkenElk pakje bevat 8 stokjes die ±60 minute..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Champa Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Champa wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en Champabloemen, essentie, creërt deze wierook een zuiverende, zoete en houtige geur die zeer geschikt ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Copal Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Copal wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo chips en poeder en copalhars van bomen uit het Amazonegebied en Mexico en is verlijmd met een plantaardig b..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Frankincense Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Frankincense wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en Olibanum of Frankincense essentie, een van de oudste geuren die worden gebruikt voor heali..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Jasmijn Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Jasmijn wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en het zoete, sensuele aroma van essentiele olie van Jasmijn. Verlijmd met een plantaardig bindmiddel. ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Lavendel Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo wierook met Lavendel is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en Lavendel, met zijn verfrissende en ontspannende geur. Verlijmd met een plantaardig bindmiddel. Pro..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Mirre Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santomet Mirre wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en Mirre hars, welke de kracht van zuivering, hernieuwing en zegening in zich verenigen. Verlijmd met een pl..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Roos Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Roos wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo met rozenblaadjes, die het een typische rijke, bloemige geur geven. Verlijmd met een plantaardig bindmiddel. ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Rozemarijn Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Rozemarijn wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en Rozemarijn, kalmerend voor het lichaam en verkwikkend voor de geest. Verlijmd met een plantaar..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Sandelhout Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Sandelhout wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en Sandelhout, combineert de twee heilige oeroude soorten smudgehout en balanceert zo de aardse ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Vanille Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Vanille wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en Vanille-essentie, creeërt deze wierook een warme, zoete, verzachtende sfeer. Verlijmd met een planta..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Sagrada Madre Wierook Palo Santo Yagra Set 3 stuksSagrada Madre Palo Santo met Yagra wierook is een 100% unieke natuurlijke wierook, handgemaakt in Argentinië. Het wordt gemaakt van Palo Santo en Yagra, welke met haar uitgesproken aroma in de Hindoe-cultuur wordt gebruikt om overvloed, voorspoed en ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Palo Santo
Palo Santo Sticks 1 kg.Palo Santo stokjes van ± 10 cm, verpakking van ± 1 kg. Dit product wordt 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Wij bieden slechts producten aan die verkregen werden van afgevallen takken in de wouden van Peru. Gecertificeerd door: the National Forest Servi..
€60,99
Excl. BTW:€50,41
Palo Santo Wierook Pakje 15 sticks Jiri & Friends.15 stokjes van de Nederlandse Fair Traide Producent Jiri & Friends Deze exclusieve Palo Santo wierook is 100% natuurlijk en zonder toevoeging van chemische ingrediënten of houtskool. Voordelen van de Palo Santo wierook t.o.v. losse Palo Santo:- minde..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Palo Santo Fijn zakje 50 gram.Zeer fijne (poederachtig) Palo Santo Hout om te branden/smudgen op houtskooltje. Inhoud ± 50 gramSteek een houtskool tablet in een vuurvast schaaltje of abalone schelp aan en laat deze op temperatuur komen en doe hierop wat poeder Palo Santo. De houtpoeder gaat smeulen ..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Palo Santo Etherische Olie 5ml (Biologisch) Jiri & Friends.Palo Santo etherische olie (5 ml) is sterk geconcentreerd en 100% puur en natuurlijk gewonnen uit de Palo Santo (Heilig Hout) boom.Deze exclusieve Palo Santo olie wordt o.a. gebruikt om te kalmeren en energie vrij te maken...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Palo Santo Spray 100ml.Palo Santo Spray is gemaakt op basis van een natuurlijke tinctuur van Palo Santo, hydrolaat en etherische olie. Er worden geen chemische grondstoffen gebruikt.Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen, ziet de spray er wat troebel uit. Dit is normaal. SCHUDDEN VOOR GEBRUIK..
€12,50
Excl. BTW:€10,33
Geurkaars Palo Santo Ecologische Koolzaadwas, set 3 stuks.Koolzaadwas ecologische geurkaars Palo Santo.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas en 100% palo santo olie in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbre..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Palo Santo Armband met Huayruro Kralen Elastisch 6mm Set 2 stuksPalo Santo elastische armband met huayruro zaden, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Deze van nature kleurrijke zaden staan sinds het Inca tijdperk als brenger van geluk en welvaart. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn ..
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Palo Santo Armband met Huayruro Kralen Elastisch 8mm Set 2 stuksPalo Santo elastische armband met huayruro zaden, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Deze van nature kleurrijke zaden staan sinds het Inca tijdperk als brenger van geluk en welvaart. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn ..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Palo Santo Armband Ovale Kralen Elastisch 10mm.Palo Santo elastische armband met ovale kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Palo Santo Armband Rond En Ovaal Elastisch 8mm Set 2 stuksPalo Santo elastische armband met ronde en ovale kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur...
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Palo Santo Armband Ronde Kralen M Elastisch 8mm Set 2 stuksPalo Santo elastische armband met ronde kralen 8mm, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur...
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Palo Santo Armband Ronde Kralen S Elastisch 6mm Set 2 stuksPalo Santo elastische armband met ronde kralen (± 6 mm), gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur...
€20,99
Excl. BTW:€17,35
Palo Santo Ketting Elastisch 8mm.Elastische ketting van duurzaam geoogste Palo Santo 8mm kralen. Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur. Lengte: 50 cm...
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Palo Santo Ketting Chakana Inca Kruis.Ketting met Inca Kruis van duurzaam geoogste Palo Santo. Met waxkoord, in maat verstelbaar. Lengte (min/max): 40-80 cm. Het Inca Kruis of Chakana talisman De Inca-mythologie verhaalt dat het wiskundige en geometrische Chakana-symbool de sleutel bevat tot wat de ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Palo Santo Ketting Hart Set 2 stuksKetting met een hartje (± 3.5cm) van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur. Lengte (min/max): 40-80 cm...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Palo Santo Ketting Veer 6cm.Ketting met een veer (± 6cm) gemaakt van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur. Lengte (min/max): 38-70 cm. De symboliek van veren De symbolische en magische waarde van de v..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Palo Santo Ketting Veer 9cm.Ketting met een veer (± 9cm) gemaakt van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur. Lengte (min/max): 40-80 cm. De symboliek van veren De symbolische en magische waarde van de v..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Palo Santo
Palo Santo Kralen 100 stuks 6mm.Zakje met 100 losse Palo Santo kralen 6mm diameter, om zelf een ketting, armband of mala te maken. Voor een elastiek of koord van ± 1 mm doorsnee. Koord wordt niet meegeleverd...
€36,99
Excl. BTW:€30,57
Merk: Palo Santo
Palo Santo Kralen 100 stuks 8mm.Zakje met 100 losse Palo Santo kralen 8mm diameter, om zelf een ketting, armband of mala te maken. Voor een elastiek of koord van ± 1 mm doorsnee. Koord wordt niet meegeleverd...
€36,99
Excl. BTW:€30,57
Palo Santo Mala met Guru Kraal 9mm.Mala van 108 geurende Palo Santo 9mm kralen, inclusief de Guru kraal...
€54,99
Excl. BTW:€45,45
Palo Santo Mala met Guru Kraal Knoopjes 9mm.Mala van 108 geurende Palo Santo 9mm kralen, inclusief de Guru kraal. Met een knoopje in het koord tussen elke kraal...
€61,99
Excl. BTW:€51,23
Palo Santo Sjamanen Ketting Inca Kruis.Palo Santo Sjamanen ketting met Inca Cross, elastisch. Van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur. Lengte: 56 cm...
€57,99
Excl. BTW:€47,93
1 - 37 van 37 (1 pagina's)