Menu
Winkelwagen

Palo Santo - Heilig Hout

Palo Santo Hout 10 stukjes hout van ± 10cm lang.10 stuks Palo Santo Hout / Sticks van ± 10cm lang. Gebruik: Steek een stokje aan en laat deze even branden. Blaas de vlam uit zodat het hout gaat gloeien en er een lichte rook vanaf komt. Voor een lekkere geur is in de ruimte is dit voldoende. Wil je e..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Palo Santo
Zakje Palo Santo Hout met ± 3-5 stukjes hout van ± 10cm lang. Totaal gewicht 25 gram.Zakje Palo Santo Hout met ± 3-5 stukjes hout van ± 10cm lang. Totaal gewicht 25 gram.Gebruik: Steek een stokje aan en laat deze even branden. Blaas de vlam uit zodat het hout gaat gloeien en er een lichte rook vanaf..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: Palo Santo
Palo Santo Sticks 1 kg.Palo Santo stokjes van ± 10 cm, verpakking van ± 1 kg. Dit product wordt 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Wij bieden slechts producten aan die verkregen werden van afgevallen takken in de wouden van Peru. Gecertificeerd door: the National Forest Servi..
€60,99
Excl. BTW:€50,41
Merk: 9toShine
Palo Santo Etherische Olie 5 ml 9toShinePalo Santo etherische olie voor verstuiving met een geurlamp of aromaverstuiver. 100% natuurlijke olie, vervaardigd uit Palo Santo hout. De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek. Deze geu..
€18,99
Excl. BTW:€17,42
Merk: Palo Santo
Palo Santo Sticks 3 kg.Palo Santo stokjes van ± 10 cm, verpakking van ± 3 kg. Dit product wordt 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Wij bieden slechts producten aan die verkregen werden van afgevallen takken in de wouden van Peru. Gecertificeerd door: the National Forest Servi..
€169,99
Excl. BTW:€140,49
Palo Santo Wierook Pakje 15 sticks Jiri & Friends.15 stokjes van de Nederlandse Fair Traide Producent Jiri & Friends Deze exclusieve Palo Santo wierook is 100% natuurlijk en zonder toevoeging van chemische ingrediënten of houtskool. Voordelen van de Palo Santo wierook t.o.v. losse Palo Santo:- m..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Palo Santo Fijn zakje 50 gram.Zeer fijne (poederachtig) Palo Santo Hout om te branden/smudgen op houtskooltje. Inhoud ± 50 gramSteek een houtskool tablet in een vuurvast schaaltje of abalone schelp aan en laat deze op temperatuur komen en doe hierop wat poeder Palo Santo. De houtpoeder gaat smeulen ..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Palo Santo Etherische Olie 5ml (Biologisch) Jiri & Friends.Palo Santo etherische olie (5 ml) is sterk geconcentreerd en 100% puur en natuurlijk gewonnen uit de Palo Santo (Heilig Hout) boom.Deze exclusieve Palo Santo olie wordt o.a. gebruikt om te kalmeren en energie vrij te maken...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Palo Santo Spray 100ml.Palo Santo Spray is gemaakt op basis van een natuurlijke tinctuur van Palo Santo, hydrolaat en etherische olie. Er worden geen chemische grondstoffen gebruikt.Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen, ziet de spray er wat troebel uit. Dit is normaal. SCHUDDEN VOOR GEBRUIK..
€12,50
Excl. BTW:€10,33
Geurkaars Palo Santo Ecologische Koolzaadwas, set 3 stuks.Koolzaadwas ecologische geurkaars Palo Santo.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas en 100% palo santo olie in gerecycled glas.De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën.Biologisch afbre..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband met Amethist Elastisch 8mm kralen.Elastische armband met duurzaam geoogste Palo Santo kralen (± 8 mm) uit Peru, en natuurlijke niet-bijgekleurde amethist kralen.Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen be..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband met Bergkristal Elastisch 8mm kralen.Elastische armband met duurzaam geoogste Palo Santo kralen (± 8 mm) uit Peru, en natuurlijke bergkristal kralen.Bergkristal of heldere kwarts, is een krachtige helende steen en energieversterker. Reinigt en maakt krachtig, bevordert helder denk..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband met Huayruro Kralen Elastisch 6mm.Palo Santo elastische armband met huayruro zaden, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Deze van nature kleurrijke zaden staan sinds het Inca tijdperk als brenger van geluk en welvaart. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de amba..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband met Huayruro Kralen Elastisch 8mm.Palo Santo elastische armband met huayruro zaden, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Deze van nature kleurrijke zaden staan sinds het Inca tijdperk als brenger van geluk en welvaart. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de amba..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband met Rozekwarts Elastisch 8mm kralen.Elastische armband met duurzaam geoogste Palo Santo kralen (± 8 mm) uit Peru, en natuurlijke niet-bijgekleurde rozenkwarts kralen.Rozenkwarts bevordert zachtheid en liefde, stimuleert positieve emotionele interacties en helpt je (weer) van jezel..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband Ovale Kralen Elastisch 10mm.Palo Santo elastische armband met ovale kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband Rond En Ovaal Elastisch 8mm.Palo Santo elastische armband met ronde en ovale kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband Ronde Kralen M Elastisch 8mm.Palo Santo elastische armband met ronde kralen 8mm, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Palo Santo
Palo Santo Armband Ronde Kralen S Elastisch 6mm.Palo Santo elastische armband met ronde kralen (± 6 mm), gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Palo Santo
Palo Santo Ketting Elastisch 8mm.Elastische ketting van duurzaam geoogste Palo Santo 8mm kralen. Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur. Lengte: 50 cm...
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Palo Santo
Palo Santo Ketting Chakana Inca Kruis.Ketting met Inca Kruis van duurzaam geoogste Palo Santo. Met waxkoord, in maat verstelbaar. Lengte (min/max): 40-80 cm. Het Inca Kruis of Chakana talisman De Inca-mythologie verhaalt dat het wiskundige en geometrische Chakana-symbool de sleutel bevat tot wat de ..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Palo Santo
Palo Santo Ketting Hart.Ketting met een hartje (± 3.5cm) van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur. Lengte (min/max): 40-80 cm...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Palo Santo
Palo Santo Ketting Veer 6cm.Ketting met een veer (± 6cm) gemaakt van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur. Lengte (min/max): 38-70 cm. De symboliek van veren De symbolische en magische waarde van de v..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Palo Santo
Palo Santo Ketting Veer 9cm.Ketting met een veer (± 9cm) gemaakt van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur. Lengte (min/max): 40-80 cm. De symboliek van veren De symbolische en magische waarde van de v..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Palo Santo
Palo Santo Kralen 100 stuks 6mm.Zakje met 100 losse Palo Santo kralen 6mm diameter, om zelf een ketting, armband of mala te maken. Voor een elastiek of koord van ± 1 mm doorsnee. Koord wordt niet meegeleverd...
€36,99
Excl. BTW:€30,57
Merk: Palo Santo
Palo Santo Kralen 100 stuks 8mm.Zakje met 100 losse Palo Santo kralen 8mm diameter, om zelf een ketting, armband of mala te maken. Voor een elastiek of koord van ± 1 mm doorsnee. Koord wordt niet meegeleverd...
€36,99
Excl. BTW:€30,57
Merk: Palo Santo
Palo Santo Mala met Guru Kraal 9mm.Mala van 108 geurende Palo Santo 9mm kralen, inclusief de Guru kraal...
€54,99
Excl. BTW:€45,45
Merk: Palo Santo
Palo Santo Mala met Guru Kraal Knoopjes 9mm.Mala van 108 geurende Palo Santo 9mm kralen, inclusief de Guru kraal. Met een knoopje in het koord tussen elke kraal...
€61,99
Excl. BTW:€51,23
Merk: Palo Santo
Palo Santo Sjamanen Ketting Inca Kruis.Palo Santo Sjamanen ketting met Inca Cross, elastisch. Van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur. Lengte: 56 cm...
€53,99
Excl. BTW:€44,62
1 - 29 van 29 (1 pagina's)

Palo Santo - producten bestellen / kopen.

Je kunt hier op hetspirituelewarenhuis.nl terecht voor de originele Palo Santo producten voor een scherpe prijs. Palo Santo wordt ook wel Heilig Hout genoemd. Al sinds 2002 ervaring met de advisering en verkoop van Palo Santo wierook, stokjes, etherische olie, kralen, armbanden, mala's en meer.

SERFOR gecertificeerde Palo Santo producten
Onze Palo Santo komt uit bossen die worden beheerd, geautoriseerd en gecertificeerd door het Ministerie van Landbouw en Irrigatie (SERFOR) in Peru. Er worden alleen Palo Santo bomen en takken gebruikt die op natuurlijke wijze zijn omgevallen en minimaal 3 tot 4 jaar op het land zijn gebleven. Door deze manier van oogsten wordt de natuur geen schade toegebracht en wordt alleen het hout gebruikt dat een rijk aroma heeft.

Palo Santo | Heilig Hout

Palo Santo ook wel Heilig Hout genoemd is een houtsoort die al eeuwen gebruikt wordt door medicijnmannen en sjamanen in Zuid-Amerikaanse landen bij met name rituelen.

Tegenwoordig wordt de Palo Santo | Heilig Hout veelal gebruikt om ruimtes en voorwerpen energetisch te reinigen, net zoals bijvoorbeeld de witte salie doet.

Voor veel mensen heeft Witte Salie een te indringende geur en kiest men steeds vaker voor Palo Santo Hout | Heilig Hout. Palo Santo heeft een zachte, zoete en warme geur en werkt volgens de gebruikers minstens zo goed als witte salie, maar dat is heel persoonlijk.

Palo Santo is ook bekend onder de naam Heilig Hout wat de Spaanse naam is voor de Bursera Graveolens zoals de boom officieel heet. De Heilig Hout boom groeit in de Zuid-Amerikaanse Gran Chaco regio (noord-Argentinië, Paraguay, Bolivia en de Braziliaanse Mato Grosso).

De Palo Santo die wij verkopen komt uit het Andes gebied en wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de Fair Trade uitgangspunten. De takken die gebruikt worden zijn op een natuurlijke wijze van de Palo Santo / Heilig Hout boom gevallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt en het verwerkt wordt voor gebruik.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie