Menu
Winkelwagen

Sweetgrass Vlecht

Sweetgras bestellen / kopen: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Mooie gedroogde sweetgrass vlecht voor na gebruik witte salie. Sinds 2002 al ervaring met verkoop en advisering sweetgrass vlechten.

De Sweetgrass Vlecht.

Deze kun je branden na het smudgen of branden van kruiden zoals witte salie waarmee een ruimte gezuiverd kan worden. Je kunt Sweetgrass om vervolgens de ruimte weer te vullen met positieve energie. De ruimte is al gereinigd en kan nu dus positief geladen worden met deze heerlijke zoetige geur. Sweetgrass staat bekend als het gras dat nooit sterft. Het geurt sterk naar vanille en activeert de positieve energie in een ruimte die al gezuiverd is van negatieve invloeden. Omdat gras staat voor het haar van Moeder Aarde wordt Sweetgrass gevlochten in een mooie vlecht. Sweetgrass wordt gebruikt om positieve energie en goede spirits aan te trekken.

Gebruik Sweetgrass Vlecht:
  • De vlecht wordt aan 1 kant aangestoken, waarna je de vlam uitblaast en ermee rondloopt in de ruimte. Hiermee wordt de positieve energie door de gehele ruimte verspreid.
  • Als je klaar bent dan kun je de Sweetgrass vlecht doven in wat zand, of met een schaar vlak achter het smeulende eind afknippen boven bijvoorbeeld een schaaltje.
  • Pas op voor vonken die kunnen vrijkomen! Bij het branden van sweetgrass dien je er goed op te letten dat er geen vonken op kleding, objecten of in de ruimte komen of achter blijven.
  • Tijdens het branden van de Sweetgrass vlecht dien je voor goede ventilatie te zorgen zodat de rook niet blijft hangen en wordt ingeademd.

Sweetgrass, ook wel Holy Grass of het Haar van Moeder Aarde, groeit in moerassen die in de buurt van sommige gebergtes voorkomen, waar het wordt geplukt en gedroogd. Bij het drogingsproces wordt de geur zo goed mogelijk behouden, zodat de grassen hun natuurlijke welriekende en positieve eigenschappen behouden. Het wordt gevlochten omdat het staat voor het Haar van Moeder Aarde, waarna het door de Indianen werd gebruikt in gebeden, zuiveringsrituelen en om positieve energie te kunnen hanteren. Hiernaast werd het gras ook wel gebruikt als smaakstof en zelfs om thee van te brouwen. Zowel de prettige zoete geur als de goede energetische kwaliteit stonden hierbij centraal.

Merk: Sweetgrass
Sweetgrass vlecht van ± 45-55cm.Sweetgrass vlecht van tussen de 45 en 55cm lang. Zorgt bij het branden voor een heerlijke zoete geur en positieve "warme" energie.De sweetgrass vlecht aan 1 kant aansteken, de vlam uitblazen en rondlopen in de ruimte. Ben je klaar dan de Sweetgrass vlecht doven in wat..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
1 - 1 van 1 (1 pagina's)