Menu
Winkelwagen

Hildegard Van Bingen Kruidenkaarsen

Hildegard van Bingen Kruidenkaarsen met gerichte werking

De hoogwaardige helende kruidenkaarsen zijn ontworpen volgens de kennis en principes van Hildegard van Bingen. Iedere kruidenkaars is gemaakt van 100% plantaardige stearine (biologisch), natuurlijke essentiële oliën met een natuurlijke houten lont, biologische plantenmengsels en echte halfedelstenen, met liefde handgemaakt in Duitsland. Het is zorgvuldig verpakt in vloeipapier en verkrijgbaar in een edele zwarte verpakking.

Elke kruidenkaars is volgens de kennis en principes van Hildegard van Bingen geladen met de kracht van de maan en voorzien van de geselecteerde helende stenen en planten voor het betreffende orgaan versterken de werking van de kaars. Ideaal voor persoonlijk gebruik, spiritueel werk, gezondheid gerelateerde rituelen of als cadeau voor een ander.

 • Brandduur: tot 3 dagen (< 72h).
 • Afhankelijk van het energiethema kan de brandtijd ± 15 uur variëren.
 • Afmeting: H: 16 cm D: 7 cm
 • Type was: Plantaardige stearine
 • 100 % plantaardige stearine van gecontroleerde teeltplantages
 • 100 % natuurlijke essentiële oliën en natuurlijke houten lonten
 • 100 % hand gegoten in Duitsland
 • Gelijkmatige verdeling van geuren.
 • Aangename natuurlijke akoestiek door het geknetter van de houten lont.
 • Geselecteerde organische plantenmengsels en halfedelstenen voor het betreffende orgaan.
 • Hoogwaardige heilzame kruidenkaars mooie geschenkverpakking.

Aangezien deze kaarsen uitsluitend met de hand worden gemaakt, kan het mogelijk afwijken van de getoonde foto's (etiket, kleur, grootte en hoeveelheid van de halfedelstenen, verpakking, enz.).

Denk altijd aan de veiligheidsmaatregelen bij het aansteken en branden van een kaars (bijv. gebruik een hittebestendig oppervlak, vuurvaste schaal, houd de kaars uit de buurt van kinderen, huisdieren en brandbare materialen).

Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars Daadkracht - BesluitvaardigheidOndersteund orgaan "de galblaasGeur: kruidnagel De helende kruidenkaars "daadkracht/besluitvaardigheid" combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende kruiden, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het aanstek..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars De Kracht Van Je CentrumOndersteund orgaan "de milt"Geur: Cederhout De helende kruidenkaars "De Kracht van je Centrum" combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende kruiden, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het aansteken van deze..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars DoorzettingsvermogenOndersteund orgaan: de blaasGeur: Lelie De helende kruidenkaars "Doorzettingsvermogen / Assertiviteit" combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende kruiden, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars Innerlijk BesefOndersteund orgaan "de dunne darm"Geur: Kaneel De helende kruidenkaars "Innerlijke Kennis" combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende kruiden, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het aansteken van deze rituele kaars wor..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Helende Kruidenkaars - Innerlijke HarmonieOndersteund orgaan: de leverDoor het aansteken van deze rituele kaars worden tegelijkertijd het eigen innerlijke evenwicht en ook "de lever" ondersteund. Op geestelijk niveau zorgt de lever voor innerlijke harmonie, evenwicht en ontspann..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Helende Kruidenkaars - Innerlijke KrachtOndersteund Orgaan: De Drievoudige VerwarmerDeze rituele kaars ondersteunt onze innerlijke kracht en tegelijkertijd "de drievoudige verwarmer" . Op geestelijk niveau is de drievoudige verwarmer verantwoordelijk voor de geestelijke warmte e..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars Innerlijke RustOndersteund orgaan "het hart"Geur: Roos De helende kruidenkaars "Innerlijke Rust" combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende kruiden, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het aansteken van deze rituele kaars worden tegel..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Helende Kruidenkaars - LevensenergieOndersteund orgaan: De longenDe rituele kaars "Levensenergie ondersteunt onze levensenergie en onze longen. Op spiritueel niveau is de long verantwoordelijk voor levensenergie, voor interpersoonlijke communicatie en voor spirituele zorg en ted..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars LevenskrachtOndersteund orgaan "de nieren"Geur: citroengras De helende kruidenkaars "Levenskracht" combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende kruiden, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het aansteken van deze rituele kaars worden de ..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars LevensvreugdeOndersteund orgaan "de bloedsomloop"Geur: Cipres De helende kruidenkaars "Levensvreugde" combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende kruiden, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het aansteken van deze rituele kaars wo..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Hildegard van Bingen Kruidenkaars Loslaten
Nieuw
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars LoslatenOndersteund orgaan "de dikke darm"Geur: grapefruit De helende kruidenkaars "loslaten" combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende kruiden, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het aansteken van deze rituele kaars wordt het vermo..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Hildegard van Bingen Kruidenkaars VolhardingOndersteund orgaan: de maagGeur: Basilicum Deze helende kruidenkaars combineert de kennis van Hildegard van Bingen, helende stenen van de orgaanklok en aromatherapie. Door het aansteken van deze rituele kaars wordt de eigen ervaren volheid en tegelijkertij..
€49,99
Excl. BTW:€41,31
Merk: Zarya
Zarya Wensvervulling IntentiekaarsDeze driedaagse wensvervullingskaars is een effectief en efficiënt hulpmiddel om je eigen dromen, wensen en doelen te realiseren.Tijdens een prachtig ritueel helpt deze kaars je om je positieve gedachten te versterken en de negatieve geloofspatronen weg te gooien. D..
€39,99
Excl. BTW:€33,05
1 - 13 van 13 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie