Menu
Winkelwagen

Pendels Hout

Ruim assortiment houten pendels (online) te koop: ma-za voor 17.00 uur, dezelfde dag verstuurd.

Je wilt een pendel van hout kopen? Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment houten pendels in verschillende uitvoeringen. Geschikt voor beginners en professionele pendelaars. Al sinds 2002 hebben wij ruime ervaring met de verkoop en advisering van houten pendels in onze winkel. Je kunt dus ook langskomen om jouw houten pendel uit te zoeken en proberen. Je bent van harte welkom.

Alle houten pendels zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met een zwart pendeltasje om je pendel in op te bergen.

Merk: Pendel
Pendel Hout Blank 7,5cm.Pendel van hout, gedraaide vorm van sterk blank hout. Afmeting pendel 7,5cm. Wordt geleverd met pendeltasje...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel Hout Blank 7cm.Pendel van hout, gedraaide vorm van sterk blank hout. Afmeting pendel 7cm.Wordt geleverd met pendeltasje...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Hout Donker 12,7cm.Pendel van hout, gedraaide vorm van sterk donker hout. Afmeting pendel 12,7cm, gewicht 40 gram.Wordt geleverd met pendeltasje...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Hout Donker 8cm.Houten Pendel gedraaid. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 8 cm, gewicht ± 12 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekeni..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel Hout Druppel 14 gr.Houten Pendel Druppel. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting houten pendel ± 7 cm, gewicht ± 14 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleu..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Pendel Hout Druppel Den 6.5cm Pendel Hout Druppel Den 6.5cm
Nieuw
Merk: Pendel
Pendel Hout Druppel 18 gr. Dennen Houten Pendel Druppel. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren. Afmeting houten pendel ± 7 cm, gewicht ± 18 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kun..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
1 - 6 van 6 (1 pagina's)