Menu
Winkelwagen

Pendel

Merk: Pendel
Atlantis Pendel Messing Chroom 44 gr.Pendel Messing Verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 44 gram...
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Pendel
Atlantis Pendel Messing Koper 43 gr.Pendel Messing Verkoperd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 43 gram...
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Pendel
Atlantis Pendel Messing Verguld 46 gr.Pendel Messing Goud Verguld. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 46 gram...
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Pendel
Pendel 2e Chakra.Pendel van perzik aventurijn met 2e chakra symbool - Swadhishtana. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met pen..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel 4e Chakra.Pendel van groene aventurijn met symbool van het 4e chakra - Anahata. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel 6e Chakra.Pendel van sodaliet met symbool van het 6e chakra - Ajna. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met pendeltasje ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel 7e Chakra.Pendel van amethist met symbool van het 7e chakra - Sahasrara. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Wordt geleverd met pendelt..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Amethist 10 gr.Pendel Amethist in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, ..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel Amethist 19 gr.Pendel Amethist in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 24 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kle..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Amethist Bolvorm Flower of Life.Bolvormige pendel van amethist, met flower of life symbool ketting. Daar het hier een natuurproduct betreft kunnen kleine afwijkingen zijn, betreffende de kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Amethist Chakraketting.Pendel Amethist in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 24 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u gelever..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Merk: Pendel
Pendel Amethist Facet.Pendel Amethist in Facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 5 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of ..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Pendel
Pendel Amethist Facet Chakraketting.Pendel Amethist in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3-4 cm, gewicht 16 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u gelev..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Amethist Facet Spits.Pendel Amethist in Facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ±3,5 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Amethist Flower of Life.Pendel Amethist druppelvormig met daarop aangebracht Flower of Life symbool. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, teken..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Amethist Kamer.Pendel Amethist met messing vergulde top en kamer. De pendel kan worden opengeschroefd, zodat je er iets in kunt doen. Afmeting pendel 5.3cm, gewicht 20 gram.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen ..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Pendel
Pendel Amethist Lotus.Pendel Amethist in druppelvorm geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5-3 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekenin..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel Bergkistal Facet Spits.Pendel Bergkristal in facet geslepen met een spitse punt. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Bergkistal Lotus.Pendel Bergkistal in druppelvorm geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5-3 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tek..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal 10 gr.Pendel Bergristal in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kl..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal 12-19 gr.Pendel Bergkristal in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 12-19 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal Bol Chakraketting.Pendel Bergkristal Bol in metaal gezet en voorzien van chakraketting.Afmeting Pendel 4,5cm, gewicht 24 gram.Wordt geleverd met pendeltasje...
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal en Maansteen.Pendel Bergkristal in facet geslepen met een ingezet maansteentje. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 3.2 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunne..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal Facet Chakraketting.Pendel Bergkristal in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3-4 cm, gewicht 16 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal Flower of Life.Pendel Bergkristal druppelvormig met daarop aangebracht Flower of Life symbool. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur,..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal Godin.Pendel Bergkristal in Facet geslepen en ingezet Bergkristal steentje. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 5 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen versch..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Pendel
Pendel Bergkristal Kamer.Pendel Bergkristal met messing vergulde top en kamer. De pendel kan worden opengeschroefd, zodat je er iets in kunt doen. Afmeting pendel 5.3cm, gewicht 20 gram.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er k..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Pendel
Pendel Hout Blank 7,5cm.Pendel van hout, gedraaide vorm van sterk blank hout. Afmeting pendel 7,5cm. Wordt geleverd met pendeltasje...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel Hout Blank 7cm.Pendel van hout, gedraaide vorm van sterk blank hout. Afmeting pendel 7cm.Wordt geleverd met pendeltasje...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Hout Donker 12,7cm.Pendel van hout, gedraaide vorm van sterk donker hout. Afmeting pendel 12,7cm, gewicht 40 gram.Wordt geleverd met pendeltasje...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Hout Donker 8cm.Houten Pendel gedraaid. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 8 cm, gewicht ± 12 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekeni..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel Hout Druppel 14 gr.Houten Pendel Druppel. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting houten pendel ± 7 cm, gewicht ± 14 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleu..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Kristal Facet.Pendel Kristal (glas) in facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 6 cm, gewicht ± 30 gram...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Lapis Lazuli 10 gr.Pendel Lapis Lazuli in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Maansteen Bol.Pendel maansteen - bolvorm - gevat in metaal Deze pendels worden gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart-pendelen en bij de healing praktijk. Maat en kleur kunnen van nature variëren. Voor een zo helder mogelijke readi..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig 14 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4.4 cm, gewicht 14 gram...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig 14 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3 cm, gewicht 14 gram...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig 18 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5 cm, gewicht 18 gram...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig 18 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3 cm, gewicht 18 gram...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig 20 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 20 gram...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig 20 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5 cm, gewicht 20 gram...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig 24 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 5 cm, gewicht 24 gram...
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig 27 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3 cm, gewicht 27 gram...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Messing Goudkleurig mini 4 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5 cm, gewicht 4 gram...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel messing verchroomd.Pendel Messing verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 26 gram...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Pendel
Pendel Messing Verchroomd Kamer.Pendel verchroomd messing met kamer. De pendel kan worden opengeschroefd, zodat je er iets in kunt doen. Afmeting pendel 3cm, gewicht 50 gram. Wordt geleverd met pendeltasje...
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Pendel
Pendel messing verguld.Pendel Messing Verguld. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 26 gram...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Pendel
Pendel Messing Zilverkleurig 14 gr.Pendel Messing Zilverkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3,5 cm, gewicht 14 gram...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Messing Zilverkleurig 18 gr.Pendel Messing Zilverkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3 cm, gewicht 18 gram...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Messing Zilverkleurig 18 gr.Pendel Messing Zilverkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 18 gram...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Messing Zilverkleurig 20 gr.Pendel Messing Zilverkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2 cm, gewicht 20 gram...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Messing Zilverkleurig 27 gr.Pendel Messing Zilverkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3 cm, gewicht 27 gram...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Ohm Zwarte Agaat.Pendel Zwarte Agaat met het Ohm symbool erin gegraveerd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 16 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen ver..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Orgon Shungit Facet.Orgon Pendel Shungit in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Wordt geleve..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Amethist Facet.Orgonite Pendel Amethist in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Word..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Apatiet Facet.Orgonite Pendel Apatiet in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Wordt ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Citrien Facet.Orgonite Pendel Citrien in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram.Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Wordt g..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Granaat Facet.Orgonite Pendel Granaat in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Wordt ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Lapis Lazuli Facet.Orgonite Pendel Lapis Lazuli in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pend..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Peridoot Facet.Orgonite Pendel Peridoot in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Word..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Zwarte Toermalijn Facet.Orgonite Pendel Zwarte Toermalijn in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur v..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Rozekwarts 10 gr.Pendel Rozekwarts in metaal gezet. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kle..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: Pendel
Pendel Rozekwarts Facet.Pendel Rozekwarts in Facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 5 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Pendel
Pendel Rozekwarts Lotus.Pendel Rozekwarts in druppelvorm geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 2.5-3 cm. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tek..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Merk: Pendel
Pendel Rozenkwarts Chakraketting.Pendel Rozekwarts in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 24 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u ge..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Rozenkwarts Facet Chakraketting.Pendel Rozekwarts in facet geslepen voorzien van 7 "chakra" edelsteentjes. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3-4 cm, gewicht 16 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u ..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Pendel
Pendel Rozenkwarts Facet Spits.Pendel Rozenkwarts in facet geslepen met een spitse punt. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Rozenkwarts Flower of Life.Pendel Rozenkwarts druppelvormig met daarop aangebracht Flower of Life symbool. Afmeting pendel 3.5cm, gewicht 13 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur,..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Rozenkwarts Kamer.Pendel Rozenkwarts met messing vergulde top en kamer. De pendel kan worden opengeschroefd, zodat je er iets in kunt doen. Afmeting pendel 5.3cm, gewicht 20 gram.Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er k..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Pendel
Pendel Rudraksha Goudkleurig.Pendel Rudraksha in metaal gezet. Rudraksha zijn zaden uit de vrucht van de Rudraksha boom (Eleocarpus Ganitrus). Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeeldi..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: Pendel
Pendel Rudraksha Zilverkleurig.Pendel Rudraksha in metaal gezet. Rudraksha zijn zaden uit de vrucht van de Rudraksha boom (Eleocarpus Ganitrus). Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeel..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Seleniet Druppel Chakraketting.Pendel Seleniet druppelvormig met chakra-ketting. Afmeting pendel 4cm, gewicht 22 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur va..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Pendel
Pendel Spiraal Goudkleurig 12 gr.Pendel Messing Goudkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 12 gram...
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Merk: Pendel
Pendel Spiraal Goudkleurig 26 gr. Pendel Spiraal messing goudkleurig. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 6 cm, gewicht 26 gram...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Merk: Pendel
Pendel Spiraal Messing Titanium 12 gr.Pendel Spiraal Messing Titanum-kleurig. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 12 gram...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Spiraal Messing Verkoperd.Pendel Spiraal van messing verkoperd.Afmeting pendel 4cm, gewicht 12 gram.Wordt geleverd met pendeltasje...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Spiraal Messing Zilverkleurig 12 gr.Pendel Spiraal Messing Zilverkleurig verchroomd. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 4 cm, gewicht 12 gram...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Pendel
Pendel Verkoperd 24 gr.Pendel Verkoperd. Afmeting pendel 5cm, gewicht 24 gram.Wordt geleverd met pendeltasje...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Pendel
Pendel Witte Agaat.Pendel Witte Agaat Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel 3.5 cm, gewicht 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeelding een goede indicatie van wat u geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of st..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendelbord astrologie gegraveerd 20cm Set 2 stuksPendelmat met Keltisch triquetra knoop en antwoord opties in het Engels. Set van 2 stuks. Triquetra knoop Voor de Kelten staan de drie punten van de koop voor de elementen aarde, lucht en water. En ze symboliseren ook leven, dood en wedergeboorte. C..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Merk: Pendel
Pendelmat keltische knoop 20.5x30cm Set 2 StuksPendelmat met symbool van de levensbloem in het midden, en antwoord opties rondom in het Engels. Set van 2 Stuks Bloem des Levens De Flower of Life symboliseert de eenheid van alles binnen de schepping van het leven. Het laat zien dat we allemaal gemod..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
1 - 81 van 81 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie