Menu
Winkelwagen

Aartsengel Armbanden

Mooie armbanden behorende bij de verschillende aartsengelen.

Deze Aartsengelen Armbanden zijn mooi om te dragen. Kunnen gebruikt worden bij het aanroepen van de Aartsengelen Gabriel, Raphael, Michael en Uriel voor steun en hulp.

Engelen Armband Aartsengel Gabriel. Set 2 stuks.Armband gemaakt van regenboog maansteen, houten kralen en zink metaal.Roep deze aartsengel Gabriël aan als je zijn hulp wilt voor meer helderheid, zuiverheid, orde en discipline. Zijn werk is het scheppen van meer harmonie, schoonheid en zuiverheid op ..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Engelen Armband Aartsengel Michaël. Set 2 stuks.Armband gemaakt van aquamarijn, houten kralen en zink metaal.Roep aartsengel Michaël aan als je hulp wenst bij moed, kracht en bescherming. Hij draagt het vlammende blauwe Zwaard van Waarheid, en als daarom gevraagd wordt zal hij het gebruiken om je lo..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Engelen Armband Aartsengel Raphaël. Set 2 stuks.Armband gemaakt van groene aventurijn, houten kralen en zink metaal.Doe een beroep op aartsengel Raphaël als je hulp nodig hebt bij genezing, waarheid en inzicht. Vraag om zijn hulp bij alle vormen van genezing en om negatieve blokkades die ziekte vero..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Engelen Armband Aartsengel Uriel. Set 2 stuks.Armband gemaakt van citrien, houten kralen en zink metaal.Roep aartsengel Uriël en zijn vredesengelen aan bij elke situatie waarbij de energie van Heilige Vrede nodig is. Vraag zijn hulp om je angsten te laten verdwijnen, zodat je diepe vrede kunt vastle..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
1 - 4 van 4 (1 pagina's)