Menu
Winkelwagen

Boeddhistische Artikelen

Verschillende boeddhistische producten, voorwerpen etc. in ons assortiment.

Mooie artikelen met een boeddhistisch tintje of echte boeddhistische rituele voorwerpen.

Dorje & bel met Ganesha en Ohm LAfmeting 22x11cm, gemaakt van messing.Tingsha's met de mantra Om Namah Shivaya, dat zoiets betekent al Ik betuig eerbied aan Heer Shiva, de voorspoedbrengende! Het chanten van deze mantra helpt om je Ego en gevoelens van conflict te temperen, en leidt je op het pad na..
€91,99
Excl. BTW:€76,03
Dorje & bel met Ganesha en Ohm MAfmeting 17x8,5cm, gemaakt van messing. In verschillende boeddhistische rituelen en ceremonieën (puja's) worden Dorje en Bel samen gebruikt. De Dorje symboliseert het mannelijke principe van Methode (liefde en mededogen). De Bel het vrouwelijke principe van Wijsheid (..
€51,99
Excl. BTW:€42,97
Dorje en 8cm.Dorje en Bel van messing met een mooie antiek finishing en prachtige gedetailleerde decoratie. Dorje en Bel Dorje (ofwel: Vajra) en Bel zijn rituele voorwerpen, die o.a. bij Tibetaans boeddhistische rituelen zoals puja's, worden gebruikt. De Dorje vertegenwoordigt compassie, de zuivere ..
€66,99
Excl. BTW:€55,36
Dorje en Bel 11cm.Dorje en Bel van brons gemaakt met een mooie antiek finishing en prachtige gedetailleerde decoratie. Dorje en Bel Dorje (ofwel: Vajra) en Bel zijn rituele voorwerpen, die o.a. bij Tibetaans boeddhistische rituelen zoals puja's, worden gebruikt. De Dorje vertegenwoordigt compassie, ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Dorje en Bel 13.5cm.Dorje en Bel van brons gemaakt met een mooie antiek finishing en prachtige gedetailleerde decoratie. Dorje en Bel Dorje (ofwel: Vajra) en Bel zijn rituele voorwerpen, die o.a. bij Tibetaans boeddhistische rituelen zoals puja's, worden gebruikt. De Dorje vertegenwoordigt compassie..
€30,99
Excl. BTW:€25,61
Dorje en Bel 17cm.Dorje en Bel van brons gemaakt met een mooie antiek finishing en prachtige gedetailleerde decoratie. Dorje en Bel Dorje (ofwel: Vajra) en Bel zijn rituele voorwerpen, die o.a. bij Tibetaans boeddhistische rituelen zoals puja's, worden gebruikt. De Dorje vertegenwoordigt compassie, ..
€36,99
Excl. BTW:€30,57
Dorje en Bel 18cm.Dorje en Bel van messing met een mooie antiek finishing en prachtige gedetailleerde decoratie. Dorje en Bel Dorje (ofwel: Vajra) en Bel zijn rituele voorwerpen, die o.a. bij Tibetaans boeddhistische rituelen zoals puja's, worden gebruikt. De Dorje vertegenwoordigt compassie, de zui..
€70,99
Excl. BTW:€58,67
Merk: Apollanja
Gebedsmolen Groene Tara Tafelmodel 18x7x6cm.Staande gebedsmolen om te plaatsen op je altaar, tafel of bureau. Of om op te hangen aan de muur. Met Groene Tara, de vrouwelijke boeddha die onmiddellijk bescherming biedt tegen angst en tegenspoed en de bekende mantra Om mani padme hum rond het gebedswie..
€59,99
Excl. BTW:€49,58
Gebedsmolen Om Mani Padme Hum Handmodel van 21.5cm.Om in de hand rond te draaien. Materiaal: messing en hout...
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Gebedsmolen Om Mani Padme Hum Handmodel van 24cm.Om in de hand rond te draaien. Materiaal: messing en hout...
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Gebedsmolen Oneindige Knoop + Ompmh Mantra 12.5x6x8cm.Staande gebedsmolen om te plaatsen op je altaar, tafel of bureau. Kan eventueel ook aan de muur gehangen worden. Met in een turquiose/groenige kleur de Oneindige Knoop, symbool van eeuwigheid en de onderlinge afhankelijkheid van alle fenomenen.En..
€59,99
Excl. BTW:€49,58
Kapala Kopen.Een kapala word voornamelijk gebruikt bij de tantrische meditatie, om in een verruimd bewustzijn te komen, en ook als offerschaal op het altaar. De kapala heeft de vorm van een schedel. In Tibetaanse kloosters wordt de kapala symbolisch gebruikt als offerschaal met brood, torma (offerko..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Leisteen Relief Boeddha 17.5 cm.Met de hand gebeeldhouwd leisteen reliëf met de Boeddha. Het is een Tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven stellig dat dit positieve energie creëert en beschermin..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Leisteen Relief Groene Tara 20 cm.Met de hand gebeeldhouwd leisteen reliëf met de Groene Tara. Het is een Tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven stellig dat dit positieve energie creëert en besc..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Leisteen Relief Witte Tara 20 cm.Met de hand gebeeldhouwd leisteen reliëf met de Witte Tara. Het is een Tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven stellig dat dit positieve energie creëert en besche..
€27,99
Excl. BTW:€23,13
Mani steen Om Mani Padme Hum 12.5 cm.Mani steen Om Mani Padme Hum. Grote met de hand gebeeldhouwde zwerfkei met de mantra Om Mani Pad Me Hum. Het is een Tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven st..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
1 - 16 van 16 (1 pagina's)