Menu
Winkelwagen

Pranarom Etherische Olien

Pranarom Etherische olie kopen? Hier bij de Pranarom Webshop vind je jouw etherische olie

Bij ons kun je een de Pranarom Etherische Oliën kopen, online in onze webshop of in de winkel. Pranarom Etherische Oliën is gebaseerd op wetenschappelijke Aromatherapie. Biologisch en al meer dan 25 jaar met zorg, aandacht en liefde gemaakt.

Veilig Gebruik Etherische Olie - Disclaimer

Pranarom Etherische Oliën.

Pranarom is al meer dan 25 jaar expert in de wetenschappelijke aromatherapie. Pranarom vervaardigd de beste etherische oliën aan voor gezondheid en welzijn. Pranarom is de expert in de wetenschappelijke aromatherapie en ontwikkelt producten van de hoogste kwaliteit op basis van 100 % zuivere en natuurlijke etherische oliën, met waar mogelijk biologische ingrediënten. Elk product is het resultaat van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en wordt streng gecontroleerd.

Om steeds een onberispelijke kwaliteit te garanderen gaat Pranarom als volgt te werk: - Voorkeur voor bio gecertificeerde grondstoffen en bij gebrek hieraan, voor in het wild geplukte planten op niet behandelde terreinen.
- Tweevoudige analyse van alle loten van essentiële oliën: intern en door een onafhankelijk laboratorium. De analyses worden uitgevoerd rekening houdend met de Europese farmacopee, de AFNOR normen en strikte interne normen.
- Geen ingrediënten van GGO (Genetisch Gemodificeerd Organisme).

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie