Menu
Winkelwagen

Geurstenen

Geurstenen kopen voor etherische oliën.

Deze geurstenen zijn gemaakt om etherische olie op te druppelen om zo een heerlijke geur en gerichte aromatherapeutische werking in een ruimte te krijgen zonder dat er vuur of andere warmte bron nodig is. Dus veilig in gebruik in bijvoorbeeld kinderkamers.

h3>Hoe werkt een Geursteen?

Een geursteen bestaat uit twee delen, het poreuze bovendeel en het vloeistof dichte gebakken onderkant. Op het poreuze deel druppel je één of twee druppels van de door jouw gewenste etherische olie of een samengesteld mengsel. Door de omgevingstemperatuur verdampt de olie en komt daarmee de geur en eventuele werking vrij. Het is dus wel belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16-18 graden is, anders kan er geen verdamping plaatsvinden.

Let op! Op sommige collega webwinkels worden alleen de poreuze bovendelen aangeboden. Wij verkopen alleen complete geurstenen, dus een poreus deel en een vloeistofdicht onderdeel.

Geursteen Flower of Life Groen Set 2 stuks.Een aroma of geursteen (± 7cm) is zeer geschikt voor ruimtes waar het verspreiden van etherische olie met een diffuser met een kaarsje niet is toegestaan of niet gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer, hotelkamer, badkamer, in een voorraadkast, g..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Geursteen Flower of Life Zwart Set 2 stuks.Een aroma of geursteen (± 7cm) is zeer geschikt voor ruimtes waar het verspreiden van etherische olie met een diffuser met een kaarsje niet is toegestaan of niet gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer, hotelkamer, badkamer, in een voorraadkast, g..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Geursteen Lotus Wit Set 2 stuks.Een aroma of geursteen (± 7cm) is zeer geschikt voor ruimtes waar het verspreiden van etherische olie met een diffuser met een kaarsje niet is toegestaan of niet gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer, hotelkamer, badkamer, in een voorraadkast, garderobe of..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie