Menu
Winkelwagen

Lotus Kristal

Merk: Lotus
Lotusbloem 5 cm symbool voor zuiverheid.Lotusbloem van kristalglas met gekleurde kern. Afmeting 5 cm. De lotusbloem is het symbool voor zuiverheid. Zoals de lotus vanuit de modder onder water naar het licht groeit, zo kan ook de mens meer een wijzer mens worden. De lotusbloem doet denken aan de mens..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Lotus
Lotusbloem 7 cm symbool voor zuiverheid.Lotusbloem van kristalglas met gekleurde kern. Afmeting 7 cm. De lotusbloem is het symbool voor zuiverheid. Zoals de lotus vanuit de modder onder water naar het licht groeit, zo kan ook de mens meer een wijzer mens worden. De lotusbloem doet denken aan de mens..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Lotus
Lotusbloem 9 cm symbool voor zuiverheid.Lotusbloem van kristalglas met gekleurde kern. Afmeting 9 cm. De lotusbloem is het symbool voor zuiverheid. Zoals de lotus vanuit de modder onder water naar het licht groeit, zo kan ook de mens meer een wijzer mens worden. De lotusbloem doet denken aan de mens..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Lotus Kristal Sfeerlicht.Sfeerlicht Lotus - kristalglas. Afmeting 11x4,5cm. Elegante waxinelichthouder in lotusvorm van kristalglas. De lotus is het symbool van transformatie van duisternis naar licht, van onwetendheid naar weten...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
1 - 4 van 4 (1 pagina's)