Menu
Winkelwagen

Olieverdampers

Olieverdampers kopen

Olieverdamper kopen voor etherische oliën.

Wil je een mooie olieverdamper kopen voor het verdampen van etherische olie? Wij verkopen in onze winkel mooie olieverdampers in verschillende modellen en motieven.

Merk: Aromafume
Aromafume Olieverdamper Bloem des Levens 9x8cm. Set 2 stuks.Aromafume olieverdamper met Bloem des levens design, voor het verdampen van essentiële oliën. Creëer een aangename atmosfeer in je woonkamer of tijdens een (massage)behandeling...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Aromafume
Aromafume Olieverdamper Levensboom 9x8cm, set 2 stuks.Aromafume olieverdamper met Boom des levens design, voor het verdampen van essentiële oliën. Creëer een aangename atmosfeer in je woonkamer of tijdens een (massage)behandeling...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Merk: Aromafume
Aromafume Olieverdamper Ohm 9x8.5cm; 125G.Aromafume olieverdamper met Ohm design, voor het verdampen van essentiële oliën. Creëer een aangename atmosfeer in je woonkamer of tijdens een (massage)behandeling.Geproduceerd in: India.Productspecificaties: Metalen olieverdamper, met houten onderzetter. Wo..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Apollanja
Olieverdamper en Aromabrander Olifant Naturel 12.5x9x9cm. Set van 2 stuks.Keramische brander voor aromatische waxmelts, zoals onze chakra smeltkaarsjes. Kan ook gebruikt worden voor het verdampen van etherische oliën. Wordt geleverd zonder theelichtje. Hoe te gebruiken? Voor smeltwas: Plaats 1 blokj..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Apollanja
Olieverdamper en Aromabrander Olifant Turquoise 12.5x9x9cm. Set van 2 stuks.Keramische brander voor aromatische waxmelts, zoals onze chakra smeltkaarsjes. Kan ook gebruikt worden voor het verdampen van etherische oliën. Wordt geleverd zonder theelichtje. Hoe te gebruiken? Voor smeltwas: Plaats 1 blo..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Olieverdamper Bloem Des Levens Zeepsteen 11 cm.Olieverdamper van zwart gepolijst zeepsteen, zware kwaliteit. Gedecoreerd met Bloem des Levens...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Olieverdamper Buddha Zeepsteen 11 cm.Olieverdamper van zwart gepolijst zeepsteen, zware kwaliteit. Gedecoreerd met Buddha...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Olieverdamper Druppel Zeepsteen 10x75 cm.Olieverdamper Druppel met afneembaar bakje gepolijst en gelakt zeepsteen, zware kwaliteit. Zeepsteen is een natuurproduct dat soms donker, soms licht en soms gemarmerd uitvalt. Het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te maken. Met uitgesneden dr..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Olieverdamper Flowers Zwart Zeepsteen 10x8 cm.Olieverdamper Flowers met afneembaar bakje, van gepolijst en gelakt zeepsteen, zware kwaliteit. Zeepsteen is een natuurproduct dat soms donker, soms licht en soms gemarmerd uitvalt. Het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te maken. Met fijn..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Olieverdamper Hartjes Zeepsteen 10x75 cm.Olieverdamper Hartjes' met afneembaar bakje, van gepolijst en gelakt zeepsteen, zware kwaliteit. Zeepsteen is een natuurproduct dat soms donker, soms licht en soms gemarmerd uitvalt. Het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te maken. Met uitgesne..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Olieverdamper Keltische Knoop Zwart Zeepsteen 12 cm.Olieverdamper Keltische knoop met afneembaar bakje, van gepolijst en gelakt zeepsteen, zware kwaliteit. Zeepsteen is een natuurproduct dat soms donker, soms licht en soms gemarmerd uitvalt. Het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te m..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Merk: Apollanja
Olieverdamper Levensboom Naturel Keramiek 11x9.5cm. Set van 2 stuks.Verdamp etherische oliën in deze keramische olieverdamper. Voor een heerlijk aroma in je woonkamer, massagesalon of yogastudio. De gloed van het theelichtje zal door de bladeren van de levensbloem schijnen en een warm gevoel geven. ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Merk: Apollanja
Olieverdamper Levensboom Turquoise Keramiek Set 2 Stuks 11x9.5cm.Verdamp etherische oliën in deze keramische olieverdamper. Voor een heerlijk aroma in je woonkamer, massagesalon of yogastudio. De gloed van het theelichtje zal door de bladeren van de levensbloem schijnen en een warm gevoel geven. Geb..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Olieverdamper Lotus Zwart Zeepsteen 11x8 cm.Olieverdamper Lotus met afneembaar bakje van zwart gepolijst zeepsteen, zware kwaliteit. Het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te maken. Fijn uitgesneden lotusbloemen aan vier zijden van de basis, waar het waxinelichtje mooi doorheen schijn..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Olieverdamper Ohm Naturel Zeepsteen 11x10 cm.Olieverdamper OHM met afneembaar bakje - naturelkleur van gepolijst en gelakt zeepsteen, zware kwaliteit. Zeepsteen is een natuurproduct dat soms donker, soms licht en soms gemarmerd uitvalt. Het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te maken...
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Olieverdamper Ohm Zwart Zeepsteen 11x8 cm.Olieverdamper OHM met afneembaar bakje van zwart gepolijst zeepsteen, zware kwaliteit. Het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te maken. Prachtig gedecoreerd met het Ohm-symbool. Met een verschuifbare zijkant om een theelichtje gemakkelijk in d..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Olieverdamper Pentagram Zwart Zeepsteen 11x8 cm.Olieverdamper Pentagram met afneembaar bakje van zwart gepolijst zeepsteen, zware kwaliteit. Het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te maken. Met het universele pentagramsymbool, prachtig uitgesneden. Heeft een verschuifbare zijkant om e..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Apollanja
Aromabrander Voor Smeltkaarsjes Bloemen Beige 8x6.5cm.Keramische brander voor aromatische waxmelts, zoals onze chakra smeltkaarsjes. Kan ook gebruikt worden voor het verdampen van etherische oliën. Wordt geleverd zonder theelichtje. Hoe te gebruiken? Voor smeltwas: Plaats 1 blokje smeltwas in het bo..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Merk: Apollanja
Aromabrander Voor Smeltkaarsjes Bloemen groen 8x6.5cm.Keramische brander voor aromatische waxmelts, zoals onze chakra smeltkaarsjes. Kan ook gebruikt worden voor het verdampen van etherische oliën. Wordt geleverd zonder theelichtje. Hoe te gebruiken? Voor smeltwas: Plaats 1 blokje smeltwas in het bo..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Merk: Apollanja
Aromabrander Voor Smeltkaarsjes Bloemen Wit 8x6.5cm.Keramische brander voor aromatische waxmelts, zoals onze chakra smeltkaarsjes. Kan ook gebruikt worden voor het verdampen van etherische oliën. Wordt geleverd zonder theelichtje. Hoe te gebruiken? Voor smeltwas: Plaats 1 blokje smeltwas in het bove..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Merk: Apollanja
Aromabrander Voor Smeltkaarsjes Hart Beige 8x6.5cm.Keramische brander voor aromatische waxmelts, zoals onze chakra smeltkaarsjes. Kan ook gebruikt worden voor het verdampen van etherische oliën. Wordt geleverd zonder theelichtje. Hoe te gebruiken? Voor smeltwas: Plaats 1 blokje smeltwas in het boven..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Merk: Apollanja
Aromabrander Voor Smeltkaarsjes Hart groen 8x6.5cm.Keramische brander voor aromatische waxmelts, zoals onze chakra smeltkaarsjes. Kan ook gebruikt worden voor het verdampen van etherische oliën. Wordt geleverd in een kartonnen doos, zonder theelichtje. Hoe te gebruiken? Voor smeltwas: Plaats 1 blokj..
€3,99
Excl. BTW:€3,30
1 - 22 van 22 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie