Menu
Winkelwagen

Organic Goodness Geurzakjes

Goodness Geurzakjes

Deze Organic Goodness 100% natuurlijke geurzakjes die je bij ons kunt kopen zijn ideaal om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te maskeren. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer, of onder de zak van de vuilnisbak. Doe er een paar bij je kleren als ze na het seizoen worden opgeborgen.

  • Worden geleverd per 3 katoenen zakjes, ± 150 g elk
  • Geurige mix van kruiden, mineraalpoeder en etherische oliën
  • 100% natuurlijke & milieuvriendelijke ingrediënten
  • Geur afgifte: 25 - 40 dagen
  • Niet-toxisch, veilig in gebruik
  • Buiten direct zonlicht houden om de levensduur van dit product te verlengen

Organic Goodness Geurzakje Jasmijn Set 3 stuks a 150 gram.Madurai Jasmin - de betoverende en opwekkende geur van Jasmijn (Jasminum sambac).Geurzakje om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer, of onder de zak va..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Organic Goodness Geurzakje Oudh Set 3 stuks a 150 gram.Dehn Al Oudh - warme en verzachtende geur van Agarhout etherische olie, bekend als Oudh of Oud.Geurzakje om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer, of onde..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Organic Goodness Geurzakje Patchouli Vanille Set 3 stuks a 150 gram.Zoete geur van Patchouli & VanilleGeurzakje om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer, of onder de zak van de vuilnisbak. Doe er een paar ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Organic Goodness Geurzakje Roos Set 3 stuks a 150 gram.Desi Gulab - de zoete en rustgevende geur van Indiase roos, of Muskusroos (Rosa moschata).Geurzakje om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer, of onder de ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Organic Goodness Geurzakje Sandelhout Set 3 stuks a 150 gram.Mysore Chandan - harmoniserende en verwarmende sandelhoutgeur.Geurzakje om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer, of onder de zak van de vuilnisbak...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Organic Goodness Geurzakje Sinaasappel Set 3 stuks a 150 gram.Nagpuri Narangi - de opwekkende en energieke geur van sinaasappel. Geurzakje om een kleine ruimte op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Leg een pakje of twee in de auto, kledinglade, keuken, badkamer, of onder de zak van de vuiln..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie