Menu
Winkelwagen

PureWorks Manifestatie Kaarsen

PureWorks Manifestatie Kaarsen

Deze prachtige manifestatie kaarsen in glas, bevatten handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Heerlijk zacht geurende essentiële oliën en sommige kaarsen zijn voorzienvan kleine edelstenen.

Manifestatie kaarsen zijn een hulpmiddel om je verlangens te manifesteren. Een manifestatie of intentie kaars vertegenwoordigt vuur - iets dat in rituelen over de hele wereld wordt gebruikt vanwege het vermogen om het ene ding in het andere te transformeren - en heeft de metaforische kracht om je mindset te transformeren.

Ongeacht de magische elementen kan het aansteken van een kaars kalmerend werken en een plek bieden om te pauzeren, na te denken en te overwegen.

Met behulp van een manifestatiekaars vinden velen de kans om de zorgen van de dag van zich af te schudden en hun geest opnieuw te richten op optimisme en waardering.

Een manifestatie kaars kan je helpen focussen
We hebben allemaal doelen in het leven - iets wat we willen bereiken of ervaren. Maar soms, als we te veel aan deze dingen denken, geeft het ons het gevoel dat we ze niet verdienen of dat ze toch nooit zullen gebeuren. We raken zo in beslag genomen door onze tekortkomingen en mislukkingen dat we negatieve energie uitstralen en obstakels op ons pad uitlokken.

Daarom is het gebruik van een manifestatie kaars zo geweldig: het geeft ons een moment om te pauzeren en te resetten van de buitenwereld, waarbij we ons volledig richten op onze waardering voor alle dingen die we al hebben en hoe dichtbij onze doelen werkelijk zijn.

Bovenal helpt een manifestatie kaars om je dromen in perspectief te plaatsen en tegelijkertijd binnen handbereik te houden.

Een manifestatie kaars is je leidende licht voor welk doel dan ook - om opslag te krijgen, een partner aan te trekken of je zelfs beter te voelen in je dagelijkse leven.

Door de manifestatie kaars aan te steken en je te richten op wat je wilt, stuur je opzettelijke vibraties uit die, als een magneet, alles aantrekken wat je wilt en nodig hebt.

Voor velen helpt het staren in de vlam van een kaars om je lichaam en geest op één lijn te krijgen. De warmte en sensualiteit van een kaarsvlam versterken de verlangens die je al hebt en kunnen je zelfbewustzijn vergroten.

Manifestatie kaarsen en de wet van aantrekking
Of ze nu positief of negatief zijn, iedereen straalt trillingen uit. De wet van aantrekking volgt de regel dat hetzelfde hetzelfde aantrekt, dus als je je mindset verandert van negatief naar positief, van zelftwijfelend naar zelfverzekerd, veranderen je vibraties ook.

Als je eenmaal de beste manifestatie kaars voor jou hebt gevonden, steek hem dan aan en denk na over alle dingen waar je dankbaar voor bent in het heden, voordat je naar de toekomst kijkt. Herinner jezelf eraan om geduldig te zijn, toon jezelf compassie en wees trots op jezelf dat je deze stap hebt genomen.

Concentreer je op wat je wilt en geloof dat positieve dingen zullen volgen.

Gebruiksaanwijzing

  • Brand per keer minstens één uur per centimeter kaarsdiameter om de beste brandefficiëntie te garanderen.
  • Brand niet langer dan 4 uur achtereen.
  • Trim het lont tot 0,5 cm elke keer voordat u de kaars aansteekt.
  • Stop het gebruik van de kaars wanneer er nog slechts ±1,3 cm was op de bodem over is.

Attentie!

  • Buiten bereik van kinderen en huisdieren plaatsen.
  • Niet op de tocht plaatsen, dat verkort de brandtijd.
  • Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter.
  • Plaats op een hittebestendig oppervlak.
Merk: PureWorks
PureWorks Maanstanden Theelichtjes Set Van 5 Set van 5 theelichtjes van 4x2 cm die de verschillende fasen van de maan vertegenwoordigen. Gemaakt van palm- en sojawas, ongeparfumeerd, in transparante niet-brandbare houder.De fasen van de maan weven een hemels tapijt dat de cycli van het leven en bewu..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Boho Dreams 8cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen bewar..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Divine Goddess 8cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen be..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Eye Of Providence 8cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Good Fortune 8cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen bewa..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Love Spell 8cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen beware..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Purifying Moon 8cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen be..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Boho Dreams 9cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen bewar..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Divine Goddess 9cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen be..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Eye Of Providence 9cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Good Fortune 9cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen bewa..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Love Spell 9cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen beware..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Purifying Moon 9cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en edelstenen. Naar mate de kaars verder brandt zakken de edelstenen naar beneden. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelstenen be..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Boho Dreams 21cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en een decoratieve kwast. ProductkenmerkenGeurprofiel: Kalmerende geur van mirre en sandelhout, die een koele en casual boho vibe neerz..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Divine Goddess 21cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en een decoratieve kwast. ProductkenmerkenGeurprofiel: De stimulerende jasmijn- en oudh aroma's houden je geaard, om van daarui..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Eye Of Providence 21cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en een decoratieve kwast. ProductkenmerkenGeurprofiel: Trek de sterke beschermende energieën aan van de zuiverende geur van ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Good Fortune 21cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en een decoratieve kwast. ProductkenmerkenGeurprofiel: Vreugdevol aroma van patchouli en sinaasappel, om je zenuwstelsel te kalmeren&n..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Love Spell 21cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en een decoratieve kwast. ProductkenmerkenGeurprofiel: Het aroma van roos en pioenroos om de energie van liefde en genegenheid aan te tr..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: PureWorks
PureWorks Manifestatie Kaars Purifying Moon 21cm Manifestatie kaars van PureWorks in glas, met handgegoten natuurlijke soja- en palmwas. Met essentiële oliën en een decoratieve kwast. ProductkenmerkenGeurprofiel: Kalmerend aroma van Palo Santo en lavendel, te gebruiken bij je maandelijkse ..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
1 - 19 van 19 (1 pagina's)