Menu
Winkelwagen

Tibetaanse Sieraden en Tibetaanse Hangers

Verschillende Tibetaanse Hangers.

Ons online assortiment Tibetaanse Hangers.

Beschermhanger Dubbele Dorje Met Bel 20 cm en 24 gram. Set van 2 stuks.Boeddhistische beschermhanger voor in de auto, huis, of aan je tas of sleutelbos. De Dubble dorje staat symbool voor stabiliteit en bescherming tegen angst. De Bel is het symbool van wijsheid en het realiseren van de leegte van i..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Beschermhanger Dubbele Dorje Met Kartika 20 cm en 24 gram. Set van 2 stuks.Boeddhistische beschermhanger voor in de auto, huis, of aan je tas of sleutelbos. De Dubble dorje staat symbool voor stabiliteit en bescherming tegen angst. Een Katari is een ritueel mes dat het doorklieven van onwetendheid e..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Beschermhanger Dubbele Dorje Met Olifant 20 cm en 32 gram. Set van 2 stuks.Boeddhistische beschermhanger voor in de auto, huis, of aan je tas of sleutelbos. De Dubble dorje staat symbool voor stabiliteit en bescherming tegen angst. De olifant staat symbool voor het transformeren van onbegrensde verl..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Tien stuks beschermhangers Medicijn Boeddha.Tibetaanse hangers voor bescherming, kan als sieraad gedragen worden of bijv. als autohanger worden gebruikt. Materiaal: kunststof, papier, katoenen koord. Afmeting ± 3cm...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Tien stuks beschermhanger Shakyamuni Boeddha.Tibetaanse hangers voor bescherming, kan als sieraad gedragen worden of bijv. als autohanger worden gebruikt. Materiaal: kunststof, papier, katoenen koord. Afmeting ± 3cm...
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Dorje voor bescherming 10cm.Dorje voor bescherming. Deze dorjes zijn zeer kunstzinnig gevlochten van diverse kleuren en kunnen gebruikt worden voor in de auto of aan de deur of in het raam thuis. Materiaal: NylonAfmeting 10cm..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Dorje voor bescherming 13cm.Dorje voor bescherming. Deze dorjes zijn zeer kunstzinnig gevlochten van diverse kleuren en kunnen gebruikt worden voor in de auto of aan de deur of in het raam thuis. Materiaal: NylonAfmeting 13cm..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie